Ik ging voor zaagblad om aluminium met een cirkelzaag te zagen. Diameter geschikte zaagblad kwam niet overeen met mijn zaagblad. Dat ontdekte de verkoper en hij informeerde naar het materiaal dat ik w... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Toolstation is een prettige winkel waar ik graag naartoe ga. Het persoonlijke contact met de medewerkers is erg goed en over het algemeen heb ik zeer positieve ervaringen. Ook zijn er regelmatig leu... ãã£ãšèŠã
Een deel van mijn bestelling bleek niet aanwezig te zijn, terwijl dat wel op de website stond. Dus dat was jammer. Er werden me wel alternatieven aangeboden, maar ik heb voor geld terug gekozen. Voor... ãã£ãšèŠã
Ik kom regelmatig bij Toolstation, of ik bestel via click & collect waarna ik het dan alleen nog hoef op te halen, dat gaat lekker vlot.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. â¬50,-
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Je krijgt wat je bestelt
Je krijgt wat je bestelt, bij afhalen meteen beschikbaar, goede prijs/kwaliteit
Ik kom vaak bij toolstation uit en ben altijd tevreden
Goede service en prijs.
Top prijs/kwaliteit verhouding
Goede maat, comfortable werkschoenen en bijna de helft goedkoper dan andere aanbieders van hetzelfde paar schoenen.
Vlot winkelen zonder zelf te zoeken.
Ik ben gelijk goed geholpen
Ik ben gelijk goed geholpen, geadviseerd en kon bijna alles gelijk meenemen... top.
Bestelling binnen 1 uur klaar
Online een bestelling gedaan en in 1 uur lag deze klaar en kon worden opgehaald.
Goed en heel vriendelijk geholpen
Goed en heel vriendelijk geholpen. Was direct voorzien.
Gemakkelijk te bestellen en zeer snelâŠ
Gemakkelijk te bestellen en zeer snel geleverd.
Vlotte bediening en afhandeling vanâŠ
Vlotte bediening en afhandeling van gewenste producten
Het was snel ik vraag en hij pakt en âŠ
Het was snel ik vraag en hij pakt en betalen en klaar perfect
Gewenst artikel was uitverkocht maarâŠ
Gewenst artikel was uitverkocht maar goed geholpen bij vervangend artikel en dat voor een goede prijs.
Ben netjes geholpen in de winkel enâŠ
Ben netjes geholpen in de winkel en omdat niet alles er was is het besteld en 2 dagen later al in huis. Super.
Topschoenen
Topschoenen! Was hele leuke aanbieding voor de maat 45. Schoenen vallen wel groot waardoor ze prima passen als je tussen 2 maten zit. Goed merk en ook nog S7ðBestellen en in 5 min kon ik ze ophalen, ideaal.
Voorraad beheer.
De service is niet wat ik verwacht. Dat komt doordat ik vaak iets kom halen en het er niet is of te weinig.
goed is goed en de rest is onzin
goed is goed en de rest is onzin,
alles is geautomatisseerd, en het optuigen van een 100% ge oliede winkel vergt geduld en vakmanschap.
succes en sterke,,
Prima service
Het product dat ik zocht was niet meer te koop. Werd uitstekend geholpen met een prima alternatief!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã