On line besteld voor bezorging. Bij bezorging kwam 1/3 van mijn pakket aan. Ondertussen een mail ontvangen waarin aangegeven werd dat ze niet alles hadden en dat wat ze niet konden leveren terug bet... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik kom altijd in Purmerend en ben super geholpen door Soraya. Ik had nu stroomdraad nodig en natuurlijk dat was er. Alle gereedschap voor een verbouwing is daar aanwezig en een grote soort material... ãã£ãšèŠã
Na vele uren in alle bouwmarkten gezocht te hebben liep ik als laatste Toolstadion binnen zonder verwachtingen . Zo behulpzaam en vakkundig binnen 5 minuten liep ik met de juiste onderdelen voor... ãã£ãšèŠã
Gewoon goede prijzen en uitgebreid aanbod. Minpuntje buiten hun macht: als je bestelt met bezorgen op een vestiging kan het zijn dat die bestelling pas einde dag door PostNL geleverd wordt en je dus... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. â¬50,-
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Deskundig advies
Prima geholpen en geadviseerd
Zeer snelle service bij bestelling
Zeer snelle service op bestelling bij afhalen en super vriendelijk personeel
Groot assortiment en bestelling ligt zoâŠ
Groot assortiment en bestelling ligt zo klaar, duidelijke webshop
Personeel super vriendelijk, kreeg zelfs koffie aangeboden
Echt een aanrader
Dit is echt een ideaal concept
Dit is echt een ideaal concept. Goed assortiment. Bestelling samenstellen en bij de winkel in de buurt ophalen. Online voorraad overzicht dat altijd klopt. Voor mij de perfect winkel.
Ik had zelf een foutje gemaakt.en dieâŠ
Ik had zelf een foutje gemaakt.en die is zeer snel en netjes opgelost door dit bedrijf
kabelgoot
had er een kabelgoot gekocht bij Toolstation
lag op tijd klaar in de winkel na bestelling online
het is er altijd wel druk , maar dat is niet erg als ze de prijzen maar laag houden ten opzichte van de andere bouwmarkten
Alles ligt snel klaar
Alles ligt snel klaar, meeste is altijd op voorraad bij mijn vestiging en ruim assortiment.
Fijne zaak en goed advies
Superchill, bestellen en afhalen. Altijd vriendelijk en behulpzaam.
Ruim assortiment voor een goede prijs
Ruim assortiment voor een goede prijs. Behulpzaam personeel.
snelle en complete levering
snelle en complete levering en vriendelijke service aan de balie!
Vriendelijke balie medewerkers
Vriendelijke balie medewerkers, alles op voorraad, snel afgehandeld, makkelijk parkeren, hele scherpe prijzen.
Super
Super, online besteld en betaald, lag binnen 10 minuten klaar. Aardig personeel, compleet assortiment.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã