Prima bedrijf met betrokken mensen. Kreeg zelfs productinformatie om het juiste materiaal te kopen. In eerste instantie gewoon binnen gelopen en op advies van de verkoopster het juiste spul gekocht.... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Helaas heb ik Seal-It 230 Topflex-P beglazingskit bruin (69854) meegekregen waarvan thuis bleek dat deze een maand over de houdbaarheidsdatum was. Ik was al bezig met het gebruik van de kit, kwam zee... ãã£ãšèŠã
Gemak van bestellen via duidelijke website en ophalen bij dichtstbijzijnde Toolstation winkel. Vriendelijk personeel. Mijn aankoop was het voordeligst bij Toolstation i.v.m. een actie, gratis accu... ãã£ãšèŠã
Er was een aktie met gratis accu. Dit had ik bij mijn bestelling verkeerd ingevoerd. In de shop had de medewerker dit keurig in orde gemaakt zodat ik kon profiteren van deze aktie.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. â¬50,-
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
verkoper heeft de tijd genomen om mijâŠ
verkoper heeft de tijd genomen om mij zo goed mogelijk te begeleiden bij mijn aankoop
Er was een aktie met gratis accu
hulpzaam personeel vriendelijk service
Zeer kundige mensen
De mensen die daar werken hebben verstand van de materialen.
Ze denken ook mee als ze niet de juiste artikel meer hebben en gaan dan kijken naar iets wat dat kan vervangen.
Mvg Ger Roelofs
Prima geholpen
Prima geholpen. Product wat minder. Maar daarbinnen jullie niks aandoen
Snel en prettig geholpen
Snel en prettig geholpen. een retour was zonder probleem afgehaneld
Aanmerking niet serieus genomen
Ik had 6x joint fix gekocht. Cement koker voor de kitspuit van Den Braven. Bracht er 1 terug en vertelde dat de laatste 15-20% en niet uitkwam. Ook niet met 2 handen knijpen. Gelijk werd er geschermd dat dat aan de kitspuit ligt. Ik heb 2 verschillende geprobeerd van goede kwaliteit. Toch bleef de verkoper erbij dat het aan de kitspuit ligt. Dan voel jeje niet serieus genomen. En verandert er dus niets.
Vriendelijke en kundige mensen.
Toptoolstation
Snel en terzake deskundig geholpen door de dame. En de prijs was ook prettig.
Je wordt altijd perfect en heelâŠ
Je wordt altijd perfect en heel vriendelijke geholpen in de winkel op Hurksestraat in Eindhoven.
Goede servive
Top service!
Een duidelijke website, snel kunnen vinden wat ik zocht. Binnen een paar minuten een reactie dat mijn bestelling gereed was op op te halen. Gewoon een top service!
Toolstation had precies wat ik nodigâŠ
Toolstation had precies wat ik nodig had.
Vriendelijk personeel.
Goede prijs/kwaliteit verhouding