op de website een doosje pluggen uitgezocht. daarna in de winkel (10seconden later) wezen ophalen. had het niet op internet bevestigd, dus werd er live een digitaal bonnetje gemaakt. duurde enkele m... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Erg tevreden met het product, meer tevreden met de service! Bij de bestelling was ik vergeten om de Starterskit toe te voegen (had niet goed gelezen). De volgende dag werd het product geleverd en... ãã£ãšèŠã
Spullen die ik online besteld had om 06.00 s'ochtends werden gelijk klaar gezet kon het gelijk ophalen in de vroege ochtend bij openingstijd. Zeer vriendelijk personeel.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. â¬50,-
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Na de bestelling het product vlot opâŠ
Na de bestelling het product vlot op kunnen halen.
Goed geholpen
Goed geholpen, goeie spullen zeker mbt de buurman Karwei en Gamma.
Altijd eerst naar Toolstation gaan, scheelt een hoop ergernis.
gaf aan wat wens was en waarvoor
gaf aan wat wens was en waarvoor. en dat werd begrepen.
Jullie medewerkster geeft mij de schuldâŠ
Jullie medewerkster geeft mij de schuld voor de verkeerde onderdelen die ik de vorige dag bij een andere collega van haar heb gekocht\. Die collega kan daar ook niets aan doen â een fout is een fout â maar zij blijft vragen stellen, zelfs vijf keer dezelfde vraag\. Vervolgens zegt zij tegen mij dat ik de volgende keer beter moet kijken wat ik koop\.
Ik werd vriendelijk en goedâŠ
Ik werd vriendelijk en goed geholpenvdoor de dame die mij hielp.
Vriendelijk personeel.
Eerste keus
Hele fijne zaak, heel veel op voorraad. En eigenlijk wel het belangrijkste zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Als ik iets nodig ga ik eerst op de website van Toolstation kijken.
Top zaakððð
Had alleen kit nodig die nergens andersâŠ
Had alleen kit nodig die nergens anders te verkrijgen is .dus online besteld en opgehaald...prima en snel
Vriendelijke service!
Online besteld en niet veel later opgehaald. Lag keurig klaar en werd vriendelijk geholpen. Goede service.
Ik ben goed geholpen
Ik ben goed geholpen. De medewerker luisterde en begreep goed wat voor mij de geschikste aankoop was.
Goeie kwaliteit , supersnel
Online bestellen , betalen , ophalen. Product van goede kwaliteit . Supergoed en supersnel.
Fijne winkel met vriendelijk personeel
Fijne winkel met vriendelijk personeel. Groot assortiment voor een betaalbare prijs.
Snel en vriendelijk geholpen
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹