Ik zocht 15 mm M3 boutjes. Nergens te krijgen, totdat ik naar Toolststion fietste. Nadat ik had uitgelegd wat ik zocht, was het antwoord ânatuurlijk hebben we dieâ. Wat Gamma, Karwei en Praxis niet... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
De online bestelling zou klaar liggen. Toen ik aankwam stonden er twee mannen voor de toonbank. Uit eindelijk kwam een medewerkers tussen de stellingen vandaan, die bleek het koppel verder hielp. Na e... ãã£ãšèŠã
Netjes, kundig en accuraat geholpen door de medewerker in Ridderkerk. Werken prima. Eenvoudig en snel op te zetten. Met inklappen even opletten welke benen eerst. Handelbaar door de handige hendel bov... ãã£ãšèŠã
On line besteld voor bezorging. Bij bezorging kwam 1/3 van mijn pakket aan. Ondertussen een mail ontvangen waarin aangegeven werd dat ze niet alles hadden en dat wat ze niet konden leveren terug bet... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. â¬50,-
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Dat artikel in het arsortiment was.
Perfect geregeld
Perfect geregeld. Bestellen en ophalen in de winkel. Kom je in ieder geval niet voor niks in de winkel.
Ligt al op je te wachten.
Top!
Top
Eerste bestelling (afhalen in Weert) snel door jullie geannuleerd en nieuwe bestelling de dag erna thuis bezorgd.
Vriendelijke en adequate medewerkster die dat geregeld heeft.
goed geholpen prima
snel en vakkundig geholpen
Persoonlijke service
Persoonlijke service; een artikel was niet meer voldoende op voorraad. De medewerker heeft een collega van een andere vestiging gevraagd om het artikel mee te nemen, zodat ik het later kon ophalen
Snel en heel vriendelijk geholpen
Snel en heel vriendelijk geholpen. Product was, zoals op de site vermeld, op voorraad.
Gekocht artikel werkt perfect
Out of stock!
Most of the things shown online were not available though the staff was helpful they had no way of helping as the shop was out of stock.
Goede service en vriendelijke bedieningâŠ
Goede service en vriendelijke bediening
Kwaliteit van het product is zeer goed
Alles is vele malen duurder dan eldersâŠ
Alles is vele malen duurder dan elders en geven aan gratis gereedschapskoffer etc, maar uiteindelijk moet je er 2 kopen en ben je 100 euro duurder uit voor precies hetzelfde op Amazon. Prijs verandering doen ze niet, als je aankomt en wat besteld hebben ze nooit wat op voorraad. Verschrikkelijke service, zodoende liever dus Amazon.
Zeer vriendelijke medewerkers enâŠ
Zeer vriendelijke medewerkers en vakkundig weten waar ze over praten.
Komen met extra goede oplossing inbreng van meerdere alternatieven.
Luisteren goed en vragen goed door.
Het bedrijf levert wat je besteld
Het bedrijf levert wat je besteld, product is ook wat je er van mag verwachten, ik ben zeer tevreden over Toolstation.
Website klopt niet
Bij de bestelling aangegeven dat er thuis afgeleverd dient te worden. Naderhand lees je dat je de bestelling moet ophalen
Snel geholpen
Gemakkelijk bestellen
Gemakkelijk bestellen, snelle, correcte levering en goede prijs.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã