âââââ Vi har haft fornÞjelsen af at samarbejde gennem mere end 10 Ã¥r i forbindelse med omstillingsarbejdet for vores to virksomheder, og vi kunne ikke vÊre mere tilfredse. Fra start til s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har vÊret kunde hos Topcall siden 2018, og vi har aldrig haft nogen problemer med samarbejdet. TvÊrtimod er deres medarbejdere gode i telefonen, skrappe nÃ¥r de skal filtrere uÞnskede opkald fra og... ãã£ãšèŠã
Axeltorv 8, 4700, NÊstved, ãã³ããŒã¯
- mail@topcall.dk
- www.topcall.dk
âââââEn god og stabil samarbejdes partner
âââââ
Vi har haft fornÞjelsen af at samarbejde gennem mere end 10 år i forbindelse med omstillingsarbejdet for vores to virksomheder, og vi kunne ikke vÊre mere tilfredse.
Fra start til slut har samarbejdet vÊret prÊget af hÞj professionalisme, pÃ¥lidelighed og en dyb forstÃ¥else for vores behov. Omstillingsprocesser kan vÊre komplekse og krÊvende, men vi har altid fÞlt os trygge og i kompetente hÊnder. Der bliver lyttet, rÃ¥dgivet Êrligt og handlet effektivt â altid med vores virksomheds bedste for Þje.
Det langvarige samarbejde vidner i sig selv om den kvalitet og stabilitet, vi har oplevet gennem årene. Vi sÊtter stor pris på den dedikation, fleksibilitet og det engagement, der konsekvent er blevet leveret.
Vi kan på det varmeste anbefale samarbejdet til andre, der Þnsker en professionel og trovÊrdig partner inden for omstillingsarbejde.
VH. Niels Pedersen
ADM. Dansk Stålfundering ApS
VVS virksomhed i Jylland
Vi er en VVS virksomhed i Jylland som siden 2017 har oplevet et vÊrdifuldt samarbejde med TopCall. De hjÊlper os med at tage de telefonopkald vi ikke selv har mulighed for. Vores kunder oplever en imÞdekommende og god dialog hvorefter vi modtager relevant info og kontaktoplysninger til at kunne fÞlge op på samtalen. Hvis vi har haft brug for hjÊlp til Êndringer eller noget andet der har krÊvet kontakt til TopCall, er vi som virksomhed også blevet mÞdt at sÞde og hjÊlpsomme personer.

TopCall Telefonpasning og CallCenter ããã®åç
Jeg har benyttet mig af Topcall i nogetâŠ
Jeg har benyttet mig af Topcall i noget tid nu og er fuldt ud tilfreds.

TopCall Telefonpasning og CallCenter ããã®åç
Iâve had nothing but good experiencesâŠ
Iâve had nothing but good experiences with TopCall. Super friendly team and quick service every time!

Da vi har travlt ved telefonen
Da vi har travlt ved telefonen
er det en stor hjÊlp at vi har Topcall
vi er super tilfredse

TopCall Telefonpasning og CallCenter ããã®åç
Vi har samarbejdet med TopCall i mange år.
Har altid fået rigtig god service.

Altid god service
Altid god service, og mine kunder er glade for at få et rigtigt menneske i rÞret.

Amazing service
Amazing service! Everything was smooth, professional, and on point. Great communication and real attention to detail. Highly recommended.

TopCall - en stabil leverandÞr
Vi anvender TopCall og oplever, at de gÞr det rigtig godt. De leverer et stabilt og pålideligt stykke arbejde, og skulle der en sjÊlden gang opstå en fejl, er de lydhÞre og håndterer det hurtigt og professionelt.

TopCall Telefonpasning og CallCenter ããã®åç
Stabil og detalje orienteret receptions service
Topcall's service hjÊlper os i hverdagen, så vi kan vÊre trykke ved at vores kunder bliver betjent via telefonen med en godservice. Der går op i de som regel vigtige detaljer.

TopCall Telefonpasning og CallCenter ããã®åç
Vi har brugt Topcall i flere år
Vi har brugt Topcall i flere år, og de tager telefonen når vi ikke selv når det. For kunderne er der ingen forskel. De mÊrker normalt ikke, at det er ekstern telefonpasning, og vi har kun positiv feedback. Vi er glade for samarbejdet.

Altid sÞde og servicemindede
Altid sÞde og servicemindede. Tak for jer, fra os med de Bosniske gadehundeð€

TopCall fungerer godt
TopCall fungerer godt for vores virksomhed. Når vi ikke selv har mulighed for at besvare et opkald, går det videre til dem, de tager i mod iht aftalte beskeder og sender kort efter en mail, med info om opkaldet samt kontakt oplysninger.

Super god oplevelse altid
Hej
jeg har et autovÊrksted FrederiksvÊrk Carpeople med bilsalg vÊrkstedsarbejde biludlejning
Jeg passer selv tlf til daglig og bare så super glade for Topcall de kan bare deres kram !!
smilende og imÞdekommende i telefonen
jeg ved at tlf bliver taget hvis jeg ikke gÞr dette og deres sms til mig er fyldest gÞrende!
mine kunder siger de har talt med min datter !
jeg vidste ikke jeg havde så mange, men fÞler dem der tager telefonen er ligesom min datter !!!!
altid god service

Super proffesionelle og smilene
Super proffesionelle og smilene i telefonen. God service og altid venlige og serviceminded. Vores kunder roser altid når de har talt med dem, når vi ikke selv lige kunne tage telefonen. Kan varmt anbefales

Super service
Vi har vÊret kunde hos Topcall siden 2018, og vi har aldrig haft nogen problemer med samarbejdet. TvÊrtimod er deres medarbejdere gode i telefonen, skrappe når de skal filtrere uÞnskede opkald fra og pligtopfyldende når vi får besked på mail eller sms om hvem der har ringet, hvis vi ikke har taget telefonen. Super service hele vejen igennem.

NRGreen har brugt Topcall i flere Ã¥r ogâŠ
NRGreen har brugt Topcall i flere år og vi har vÊret meget tilfreds med samarbejdet.
Vi fÞler os trygge over at vide, at vores telefoner bliver besvaret, nÃ¥r vi ikke selv har mulighed for det. Kommunikationen og samarbejdet har fungeret upÃ¥klageligt â og de er fleksible, lÞsningsorienterede og altid nemme at fÃ¥ fat i.
Topcall må derfor betegnes som en pålidelig partner, der leverer hÞj kvalitet og god kundeservice.
Vi giver Topcall de varmeste anbefalinger.

Smidigt samarbejde
Vi har benyttet tjeneste i gennem flere år og er generelt tilfredse med samarbejdet. De er lette at kommunikere med og få til at foretage Êndringer/justeringer.

TopCall Telefonpasning og CallCenter ããã®åç
Fantastisk service og professionel håndtering af vores opkald!
Vi bruger Topcall til at hÃ¥ndtere vores telefon, og vi kunne ikke vÊre mere tilfredse. De er altid venlige, professionelle og giver vores kunder en god oplevelse, nÃ¥r de ringer. Det er rart at vide, at telefonen bliver taget med et smil â ogsÃ¥ nÃ¥r vi selv har travlt.
En super lÞsning, der gÞr hverdagen nemmere! ð
De bedste hilsner
Allan / Slikboden