Efter kÞb af 2. computer hos topdata fik jeg bekrÊftet hvad jeg allerede vidste. super god og hurtig service (Med svar pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l over mail efter kl 24 i weekenden) Var super tilfreds med den gam... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Super god service. Jeg er ikke den mest tekniske med computere og havde faktisk bestilt en computer et andet sted fra. Jeg opdaget TOPDATA lÃ¥ tÊt pÃ¥ min adresse og besÞgte uanmeldt Sune nede... ãã£ãšèŠã
den vÊrste service jeg har fÃ¥et hele mit liv er ved Topdata der er intet positiv og sige omkring dem de sletter ogsÃ¥ gamle anmeldelser her pÃ¥ Trustpilot nÃ¥r der er gÃ¥et tid sÃ¥ deres score e... ãã£ãšèŠã
Fin service, tak
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
God og hurtig service
Efter kÞb af 2. computer hos topdata fik jeg bekrÊftet hvad jeg allerede vidste. super god og hurtig service (Med svar på spÞrgsmål over mail efter kl 24 i weekenden)
Var super tilfreds med den gamle pc og er ikke tvivl om at jeg kommer til at kÞbe 3. computer fra topdata når den dag engang kommer.
Super god service.
Super god service.
Jeg opdaget TOPDATA lå tÊt på min adresse og besÞgte uanmeldt Sune nede i butikken.
Vi fik en god snak og selvom jeg var en besvÊrlig kunde fandt hurtigt en lÞsning der var bedre end jeg havde bestilt i fÞrste omgang.
Kan klart anbefales.
Elendig kundeservice
Lqrte kundeservice.
KÞbte en PC for 2 år siden, men maskien var defekt, og man blev mÞdt med bullshlt. FÊrdig bygget pc, men det var mig som havde lavet problemet med den. Ja tak.
Meget tilfreds
Jeg har lige modtaget min PC i dag fra Topdata.dk
Jeg må Êrligt tilstå, jeg var lidt bekymret for at den skulle "kastes" rundt af GLS, men det var der ingen grund til, topdata havde pakket maskinen fint ind, og ydermere sat skum ind som stÞtte i hardwaren så der var ingen grund til bekymring.
Alt spillede max, og det var dejligt nemt at sÊtte det hele til - jeg smed dog norton ud af vinduet så snart jeg opdagede maskinen kom med det, men det var intet problem.
Tak for en kanon maskine, vi ses bestemt igen om nogle år når jeg mangler en ny :-)
Kan godt anbefale
God og venlig service når man ringer til dem med spÞrgsmål :D
Levering til tiden.
Gode priser :)
Success for fjerde gang.
I April måned kÞbte jeg en computer fra Topdata. Leveringen var upåklagelig og 7,5 måned senere har jeg ikke oplevet nogle problemer med computeren.
Det er den fjerde gang jeg har handlet ved Topdata.
Jeg har aldrig oplevet problemer med de computere jeg har kÞbt. Derfor har jeg aldrig haft brug for, at have kontakt til Topdata. Det er sådan jeg helst vil have det.
Jeg kan kun anbefale Topdata.
Det spiller
De er en travl butik, når man får fat i dem har du nogle eksperter som er professionelle inde for deres område.
God service fra Sune! fantastisk produkt som bare spiller, bogstaveligt talt.
Kan anbefales.
Sune fiksede min pc
Sune fiksede min pc gratis, på trods af at de 2 års reklamation var overskredet. Alt i alt super service, min nÊste stationÊr bliver også kÞbt hos ham!
Meget for pengene, god service og effektiv betjening
Har for en måneds tid siden kÞbt en gamingcomputer hos Topdata.dk
Den er helt perfekt og jeg er meget glad for den.
Man får meget for pengene og det er plug n' play.
Efter en måneds tid gik den i sort og kunne ikke tÊnde ordenligt.
Ringede til butikken, kom hurtigt igennem og han forsÞgte at hjÊlpe mig over telefonen.
Da det ikke lykkedes, bad han mig komme ind med den.
Efter ca. 30 minutter var den god igen.
Og jeg kunne tage hjem og game videre.
God fyr, klasse service og effektiv betjening.
Anbefaler alle at handle hos Topdata.dk
Det er perfekt
Jeg havde nogle små Êndringer til grafikkortet, som intet problem var. Den var hurtig fÊrdig og han svarede hurtig på mine mails. Computeren er perfekt
Super service og skarpe priser
Fik en computer der genstartede hver 10âŠ
Fik en computer der genstartede hver 10 minut hvis jeg spillede Roblox, Fortnite eller GTA5. Og nu hvor den er blevet fixet er alt min data slettet
Super PC
Netop modtage en AMD Ryzen 7700 baseret maskine med RTX 5070 gfx kort.
PC kÞrer perfekt og alt er tip top.
KabelfÞring er fin (pc er helt uden RGB som Þnsket)
PC var under transport flot sikret med skum stykker så gfx kort eller cpu kÞler ikke knÊkkede
Super service hos Sune og Topdata
Super service hos Sune og Topdata. Selvom jeg var en besvÊrlig kunde, gjorde Topdata alt de kunne for at imÞdekomme mine Þnsker. Computeren kÞrer perfekt, og jeg er meget tilfreds med handlen!
Uovertruffen service og TOP klasse priser
Jeg kÞbte en Gaming PC til min sÞn igennem TOPDATA.
Maskinen blev lavet til tiden og prÊcis som den skulle vÊre.
DesvÊrre begyndte den at få fejl efter et par uger.
Jeg skrev til TOPDATA igennem deres hjemmeside og straks fik jeg service i TOP klasse. Sune svarede hurtigt og professionelt. Der var ingen udenomtale eller problemer, vi fandt problemet sammen og nÊste dag hentede jeg et sÊt nye RAM, uden beregning, da der var fejl på en af klodserne.
Derudover skal det siges at deres priser ikke er til at slå. den samme maskine kÞbt retail delvist ville ende med at blive dyrer end den som jeg kunne kÞbe hos TOPDATA.
Kan kun anbefale dem !!!
Super hurtig service
Der gik lÊngere tid fÞr den var fÊrdig end de 3.7 hverdage som lovet og da jeg modtog den var Windows ikke aktiveret
Men skrev til dem og fik en nÞgle meget hurtigt uden yderligere spÞrgsmÃ¥l, sÃ¥ service er helt klart i top ð
Ikke pengene vÊrd.
Jeg har kÞbt en computer i november 2023. En pc til 14k. Den startede med at drille, Topdata virkede ikke synderligt begejstrede for at få styr på dette. Nu sidder jeg så og spiller et 20 år gammelt spil, hvor computeren melder fejl på motherboard. Alt i alt en elendig oplevelse jeg har med en så dyr maskine. Har fÞr haft i 5-6k klassen, men disse har fungeret til UG, dog ikke kÞbt ved topdata.
Alt var perfekt ved kÞb af ny PC
Alt var perfekt ved kÞb af ny PC. Den var opsat prÊcis som jeg håbede den ville vÊre. Da PC'en var klar til afhentning, holdt Topdata ekstraordinÊrt åbent i påskedagene til afhentning af PC, hvilket jeg aldrig har oplevet andre steder. Der burde kunne gives seks stjerner. Super god oplevelse!
Min computer gik i stykker
Efter min computer stoppede med at virke var Topdata hurtige og fiksede min computer fra den ene dag til den anden, selvom det var et stÞrre projekt. Service i top, kan varmt anbefales.
jeg kÞbte en computer sidste år
jeg kÞbte en computer sidste år
og der har ingen problemer vÊret med den
kan klart anbefales
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹