Leveringstiden stemte ikke overens med det som var der var annonceret pÃ¥ hjemmesiden. Jeg ringede flere gange for at fÞlge op pÃ¥ status, da jeg ikke proaktivt blev informeret om problemer med leveri... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fin oplevelse med Trendbazaar trods reklamation pÃ¥ et Haybord. De er meget venlige og super smidige og hurtige i kommunikation og problemlÞsning - det har vÊret fedt at handle med dem trods b... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KÞbte pÃ¥ Black Friday en barstol hos Trendbazaar. Vi var i tvivl om stÞrrelsen, sÃ¥ vi fik lov at tage den med hjem og teste. Vi bestilte den, men desvÊrre var fabrikanten lÊngere om at leverer end... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har fÃ¥et en utrolig god rÃ¥dgivning i forbindelse med kÞb af nye havemÞbler til vores nye sommerhus. Det blev til Gommaire mÞbler i forskellige afskygninger til vores hyggekroge rundt om huset - og so... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Trendbazaar er en butik på midtfyn med design fra hele verden. De bedste mÊrker indenfor mÞbler, brugskunst, lamper, senge og havemÞbler. På vores webshop kan man kÞbe de fleste ting leveret til hele verden.
Bygmestervej 23, 5750, Ringe, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç

Trendbazaar ããã®åç
Har haft to gode oplevelser hos Trendbazaar, som jeg fÞler de skal have ros for, da jeg aldrig har oplevet lignende behandling hos andre webshops!
Jeg har tidligere kÞbt et produkt, som var udsolgt og i restordre. Trendbazaar henvender sig til mig på mail og gÞr opmÊrksom på dette - samtidig tilbyder de mig samme produkt, i en stÞrrelse stÞrre, til samme pris. Jeg kunne ikke andet end at takke ja til dette tilbud og modtog kort tid efter det smukkeste kagefad fra specktrum.
D.d. har jeg haft udfordringer med levering af et bord, og har kontaktet Trendbazaar, som bare er super samarbejdsvillige og man kan intet andet end at fÞle sig tryg og sikker på at der bliver fundet en god lÞsning.
TAK! Handler her glÊdeligt igen.

Trendbazaar ããã®åç
Varen lever fuldt op til mine forventninger. Alt i topð
TilbÞd anden lÞsning til samme pris pga udsolgt vare. God service.
De reagere promte da min pakke var vÊk, nÊste dag var julegaven fremme og vi kunne få den med, fremfor at skulle til at eftersende. Handler gerne igen.

Trendbazaar ããã®åç
Have bestilt en lampeskÊrm 28 november, hvor der var lovet en leveringstid på 2-6 dage. Efter 8 dage da jeg fik kontaktet dem, var meldingen at de ikke have den på lager. Hjemmesiden lover stadig levering på 2-6 dage. Det er ikke okay.

Trendbazaar ããã®åç
Lynhurtig levering af dÊkkeservietter til en rigtig god pris. Alt 100% i orden. Kan varmt anbefales :-)

Trendbazaar ããã®åç
Min vare kom fÞr tid ðdet var gÃ¥et i stykker da det kom ,jeg ringede og dagen efter havde jeg en ny ðdet kan man da ikke sige noget til, andet end super ,jeg handler bestemt hos dem igen ð

Trendbazaar ããã®åç
LÊngere leveringstid end lovet - skriv hvis det ikke er på lager - jeg måtte skrive for at få noget at vide
Ps- tip herfra er at skrive processen ved click and collect.
Det fremgår ikke ved kÞb.
Ellers fin oplevelse

Trendbazaar ããã®åç
Forkert tilsendt produkt blev hurtig lÞst med rette vare tilsendt og returlabel til returering af forkert produkt

Trendbazaar ããã®åç
Hurtig levering og den sÞdeste fragtmand. Krukkerne jeg bestilte er så flotte