Leveringstiden stemte ikke overens med det som var der var annonceret pÃ¥ hjemmesiden. Jeg ringede flere gange for at fÞlge op pÃ¥ status, da jeg ikke proaktivt blev informeret om problemer med leveri... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fin oplevelse med Trendbazaar trods reklamation pÃ¥ et Haybord. De er meget venlige og super smidige og hurtige i kommunikation og problemlÞsning - det har vÊret fedt at handle med dem trods b... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KÞbte pÃ¥ Black Friday en barstol hos Trendbazaar. Vi var i tvivl om stÞrrelsen, sÃ¥ vi fik lov at tage den med hjem og teste. Vi bestilte den, men desvÊrre var fabrikanten lÊngere om at leverer end... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har fÃ¥et en utrolig god rÃ¥dgivning i forbindelse med kÞb af nye havemÞbler til vores nye sommerhus. Det blev til Gommaire mÞbler i forskellige afskygninger til vores hyggekroge rundt om huset - og so... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Trendbazaar er en butik på midtfyn med design fra hele verden. De bedste mÊrker indenfor mÞbler, brugskunst, lamper, senge og havemÞbler. På vores webshop kan man kÞbe de fleste ting leveret til hele verden.
Bygmestervej 23, 5750, Ringe, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Jeg fik svar på mine spÞrgsmål da jeg kontaktede butikken fÞr kÞb. Og er glad for mit kÞb. Jeg mangler dig stadig én af varerne fra mit kÞb, som jeg ikke ved hvornår kommer.

Trendbazaar ããã®åç
Har kÞbt et par danske SEJ-design Bakker til mit Espresso setup. Dem er jeg rigtig glade for. De fås i flere forskellige stÞrrelse, så de passer godt ind.

Trendbazaar ããã®åç
Hurtig levering og god kvalitet til en billig pris

Trendbazaar ããã®åç
Meget hurtig og venlig betjening. Når man skriver til Trendbazaar, så får man svar med det samme. Jeg havde lavet en forkert bestilling og de Êndrede ordren med det samme til det jeg skulle have. De både skriver og ringer. Trendbazaar stod selv for levering og her fik jeg også en virkelig fornem service. Meget imÞdekommen, hjÊlp til at bÊre mÞblet op og instruktion i mÞblets funktioner.
Jeg vil helt sikkert anbefale Trendbazaar til andre.
Vh. Marie Rehfeld

Super service
Gaven var i stykker da jeg modtog den og allerede samme dag svarede de på min henvendelse.
2 dage senere have jeg modtaget en ny pakke uden beregning.
Fantastisk service

Trendbazaar ããã®åç
Det var godt pakket ind og kom hurtigt så god oplevelse