Leveringstiden stemte ikke overens med det som var der var annonceret pÃ¥ hjemmesiden. Jeg ringede flere gange for at fÞlge op pÃ¥ status, da jeg ikke proaktivt blev informeret om problemer med leveri... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fin oplevelse med Trendbazaar trods reklamation pÃ¥ et Haybord. De er meget venlige og super smidige og hurtige i kommunikation og problemlÞsning - det har vÊret fedt at handle med dem trods b... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KÞbte pÃ¥ Black Friday en barstol hos Trendbazaar. Vi var i tvivl om stÞrrelsen, sÃ¥ vi fik lov at tage den med hjem og teste. Vi bestilte den, men desvÊrre var fabrikanten lÊngere om at leverer end... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har fÃ¥et en utrolig god rÃ¥dgivning i forbindelse med kÞb af nye havemÞbler til vores nye sommerhus. Det blev til Gommaire mÞbler i forskellige afskygninger til vores hyggekroge rundt om huset - og so... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Trendbazaar er en butik på midtfyn med design fra hele verden. De bedste mÊrker indenfor mÞbler, brugskunst, lamper, senge og havemÞbler. På vores webshop kan man kÞbe de fleste ting leveret til hele verden.
Bygmestervej 23, 5750, Ringe, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

Trendbazaar ããã®åç
Trendbazar er simpelthen vores foretrukne bolighus. Vi har oplevet en service, som vi kun kan anbefale.
PrÞvet at have en reklamation som egentlig ikk var deres problem, men deres levrendÞr - de gik hele vejen for os. Så derfor er Trendbazar altid vores 1.valg

Perfekt levering
Fik leveret en lÊnestol med tilhÞrende fodskammel, kÞbt i Ringe afdelingen. Varene blev leveret og båret helt ind i huset af smilende og serviceminded chauffÞr.
God oplevelse.

Trendbazaar ããã®åç
Vi havde bestilt et sofabord på en konkurrerende side, men grundet leveringstid på 6 uger, vÊlger vi at se efter andre forhandlere af samme bord. Her lander vi så på trendbazaar.dk som skriver 3-4 ugers leveringstid på bordet.
Vi ringer så til deres kundeservice for at få dem til at bekrÊfte leveringstiden.
Her snakker vi med en sÞd kvinde i deres kundeservice. Hun siger at hun umiddelbart ikke kan se nogle udfordringer ved leveringstiden.
Vi vÊlger derfor at annullere kÞbet på den konkurrerende side og lave en ny bestilling hos trendbazaar på sofabordet d.17/6.
Vi har så lÞbende måtte kontakte deres kundeservice for at få en status. Men hver gang bliver vi mÞdt af den ene forklaring efter den anden med leverandÞrudfordringer.
Nu har vi ventet knap 10 uger på bordet.
Det er simpelthen under al kritik.
Ãt er at vi selv mÃ¥ ringe for at fÃ¥ en status.
Noget andet er at deadlinen er overskredet med over 6 uger.
Vi valgte netop at annullere det fÞrste kÞb, fordi de lovede hurtigere leveringstid på 3-4 uger, hvilket de stadig skriver ud for produktet på deres hjemmeside!
Nu driver jeg selv webshop til dagligt, og ville aldrig byde mine kunder at lade dem gå i uvished i 10 uger. Det er ufattelig dårlig service. Der er mange måder man kunne håndtere denne forsinkelse på og stadig beholde kunden. Det kunne vÊre at tilbyde et afslag i pris eller en voucher som kompensation.
Men man fÞler sig en smule til grin, når man som kunde bliver holdt hen på denne her måde!
Vi kontaktede senest kundeservice i onsdags for at få en ny status, og får så at vide at der intet dårligt nyt er og at de muligvis modtager bordet fra Holland fredag eller senest tirsdag 20/8. Men de kan ikke give en dato for hvornår de regner med at vi modtager bordet. Den bliver bare kastet videre over til fragtfirmaet som ifÞlge dem, vil kontakte os når de har hentet bordet fra lageret.
DesvÊrre er det ikke muligt at give 0 stjerner, så de må nÞjes med 1 enkelt.

Trendbazaar ããã®åç
Meget hurtig og fantastisk service med min ordre.

Trendbazaar ããã®åç
Manglende dele til min reol. Gentagende gange i kontakt med firmaet på trods af det, er de manglende dele stadig ikke blevet leveret!

Trendbazaar ããã®åç
Oplyser fÞrst da ordren er afgivet, at der er mange ugers leveringstid!

Trendbazaar ããã®åç
Super nem kommunikation og service helt i top, så det kan jeg varmt anbefale. Deres chauffÞr får også 5 stjerner for at levere ordren til dÞren, selvom han kun har pligt til at levere til kantsen :)

Trendbazaar ããã®åç
3 måneders leveringstid. Der blev ikke informeret om, at varen var udsolgt, da jeg kÞbte produktet.
Generelt har hele deres email-marketing vÊret utrovÊrdigt og meget uprofessionelt, og jeg har flere gange vÊret nervÞs for, om hjemmesiden var scam. Vil ikke anbefale nogen at handle her.

Trendbazaar ããã®åç
Virkelig lÊkre mÞbler til de bedste priser, og deres service er helt i top, så det kan jeg varmt anbefale.

Trendbazaar ããã®åç
Efter en dårlig oplevelse, har sÊlger rettet op på fejlen, dejligt.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã