Trendhim レビュヌ 8,604

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

For det fÞrste, sÃ¥ er deres side rigtig fed at gÃ¥ pÃ¥ opdagelse. De har det, der skal til, for at sÊtte det flashy prik over i'et.🀩 Synes deres priser er fair, og det bliver kun bedre af at v... もっず芋る

䌁業が回答したした

I har endnu engang leveret et fantastisk produkt, vi bestilte ét par vielsesringe, da min kÊreste SÞren og jeg skal giftes til maj 😊 - undre mig blot over Cashback ikke er komme endnu.... Men endnu... もっず芋る

䌁業が回答したした

Virkelig hÞjt serviceniveau. Min pakke var ikke leveret i min postkasse, sÃ¥ledes som anfÞrt af DAO og Trendhim tilbÞd derfor at sende en erstatningspakke. Heldigvis blev den oprindelige pakke funde... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super hurtig levering. Bestilt i weekenden og modtaget om tirsdagen - nÊsten lidt for hurtigt. Jeg ville gerne have rettet i indgraveringen i ringen, og sendte dem en mail lÞrdag eller sÞndag, men den... もっず芋る

䌁業情報

6. 安党服・䜜業服店
  7. サングラス店
  8. 時蚈店

圓該䌁業による蚘述

Danmarks stÞrste webshop indenfor accessories og smykker til mÊnd.

Trendhim.dk

圓該䌁業による蚘述

100% Tilfredshedsgaranti
Vi sÞrger altid for, at vores kunder ender som tilfredse og glade kunder, og du har altid fuld returret!
Dag til dag levering
Vi sender alle ordrer samme dag, der er modtaget inden kl. 16, hav dine varer i morgen!
30 dages fuld returret
Og skal du bruge varerne til gave, eller får du på anden måde brug for en lÊngere returret, er det intet problem!
Ingen skjulte gebyrer
Vi sÞrger for alle former for gebyrer til dankort og andre betalingskort. Du kommer aldrig af med andet end varens pris :-)

Fri levering indenfor 1-2 hverdage!

BesÞg os pÃ¥ Trendhim.dk - Her finder du det fedeste udvalg af accessories og smykker til mÊnd pÃ¥ nettet. Du kan ogsÃ¥ gÃ¥ direkte til vores kategorier: ArmbÃ¥nd HalskÊder Øreringe

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

8604件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Kom hurtigt hjem

Kom hurtigt hjem, god kvalitet, det gÞr jeg helt sikkert igen😊👍🏻

2026幎3月31日

Hej Linea ! 🀗!

Din feedback betyder alverden for os 🌏 💙.

Vi er taknemmelige for, at du tog dig tid til at skrive denne gode anmeldelse til os og til alle de kunder, der lÊser den.

Det giver os energi til at blive ved med at gÞre vores bedste for dig hver dag!

Leslie, Trendhim

I har endnu engang leveret et

- undre mig blot over Cashback ikke er komme endnu....
Men endnu engang tak for jeres fantastiske produkter! Og service

Hej Tom, 🀗

Wow... din 5-stjernede anmeldelse gjorde vores dag!💫 Vi er sÃ¥ glade for at hÞre, at du nÞd din oplevelse hos os.

Din stÞtte inspirerer os til fortsat at levere den kvalitet og omsorg, du fortjener. Vi håber at se dig igen snart!

Celia, Trendhim

Super good products

Super good products. Hurtig levering m, maget tilfreds

2026幎3月28日

Hej Admir 😊

Vi sÊtter pris pÃ¥, at du tog dig tid til at dele din shoppingoplevelse med alle 🥰.

MANGE TAK for din stÞtte!

Indtil dit nÊste besÞg: 💙💙💙.

Karina, Trendhim

I paid for my name to be engraved but I

I paid for my name to be engraved but I didn't receive it and I ordered purple glasses separately but they came in black and when I tried to contact them to return my shipment it was refused because the glasses had been engraved

2026幎3月28日

Dear Seid YAKUB, 👋

I am sincerely sorry for the frustration regarding your order and the confusion with the return process. 👓

While personalized products are normally not eligible for return, I understand that in this case, the glasses arrived without the engraving you paid for and in the wrong color. Because of these discrepancies, we certainly want to make this right for you.

I have just reached out to you via email so we can investigate these errors and find a solution immediately. We want to ensure you get the exact product you ordered!

Warm regards, ❀

Hurtig og god service

Det gik fÞrst og fremmest meget hurtigt. Og så var der opfÞlgning fra virksomheden efterfÞlgende. Det er dÊlme god service i den tid vi lever i.

Hej Joy ! 🀩

Din anmeldelse giver os gode vibes!🎉

Tak fordi du er en fantastisk del af Trendhim! 🙌

Vi ser allerede frem til dit nÊste besÞg.

Nélia, Trendhim

PÊne ting

PÊne ting - hurtig levering...

Hej BÞrge,

Din utrolige feedback giver os energi! 🚀 Tak fordi du delte den med alle. Vi hÃ¥ber at se dig tilbage i butikken til flere fantastiske fund! 🛍

Hav en skÞn dag 🌞

Leslie, Trendhim

Hurtig levering og min sÞn blev glad for overraskelsen at få en adhd ring.
God oplevelse, Gerne igen

KÊre Kim Christiansen, 👋

Tusind tak for dine venlige ord og for at dele en så vidunderlig anmeldelse!🥰

Vi er så glade for at hÞre, at leveringen var hurtig, og vigtigst af alt, at din sÞn var begejstret for sin nye ring. At vide, at vores produkter kan give lidt glÊde og fokus (isÊr vores spinner-ringe!), gÞr os virkelig glade.

Vi sÊtter pris på anbefalingen og ser frem til at byde dig velkommen hos Trendhim igen i fremtiden.

Varme hilsner, ❀

Virkelig hÞjt serviceniveau

Virkelig hÞjt serviceniveau. Min pakke var ikke leveret i min postkasse, således som anfÞrt af DAO og Trendhim tilbÞd derfor at sende en erstatningspakke. Heldigvis blev den oprindelige pakke fundet i min nabos postkasse, hvilket jeg skyndte mig at fortÊlle de sÞde medarbejdere hos Trendhim, og de oplyste at jeg blot kunne lade vÊre med at hente erstatningspakken, da den automatisk ville blive returneret til Trendhim.
BrillekÊden jeg kÞbte er af god kvalitet og jeg er meget glad for den.
Tak for al hjÊlpen - jeg giver Trendhim min bedste anbefaling.

2026幎3月24日

KÊre Mai-Britt, 👋

Tusind tak for dine venlige ord og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Jeg er meget glad for at hÞre, at den oprindelige pakke blev fundet sikkert i din nabos postkasse, og at du er tilfreds med kvaliteten af din nye brillekÊde. Det var en fornÞjelse at hjÊlpe dig, og vi sÊtter virkelig pris på, at du hurtigt gav os besked om den oprindelige pakke.

Tak for den store anbefaling - vi håber, du får glÊde af din nye brillekÊde i lang tid fremover!

De bedste hilsner, ❀

Super udvalg

Super udvalg, flot design og hurtig levering

2026幎3月25日

Hej Tom ! 🀗!

Din feedback betyder alverden for os 🌏 💙.

Vi er taknemmelige for, at du tog dig tid til at skrive denne flotte anmeldelse for os og for alle de kunder, der lÊser den.

Det giver os energi til at blive ved med at gÞre vores bedste for dig hver dag!

Jessica, Trendhim

Det der gÞr at tilfredsbarometret er i

Det der gÞr at tilfredsbarometret er i top - er at de ting der aftales, overholdes til punkt og prikke.

Vh H. Kocman

Hej Helge

Det betyder alverden for os, at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. 🌍🀗

Vi bliver i den grad drevet af tilfredser kunder, så tusind
tak for at vÊre en del af vores rejse! 👣

Vi ses forhåbentlig snart igen!

Eva, Trendhim

Meget godt tilfreds med produkterne og

Meget godt tilfreds med produkterne og levering.

Hej Michael

Tak for din ordre og din fine anmeldelse her på Trustpilot ⭐

Sådanne stjerner pynter altid 😊

Vi Þnsker dig rigtig god dag 🍀

Kat, Trendhim

Super levering og service

Enormt god oplevelse, bestilte en ring i to stÞrrelser og skulle sÃ¥ have ombyttet til et nummer mindre, afleveret pakken lÞrdag i pakkeshoppen, idag, onsdag har jeg ringen i den rigtige stÞrrelse 👍. Virkelig hurtig service og er meget tilfreds med ringen

自発的なレビュヌ

Hej Alexander,

Mange tak for din anmeldelse, som betyder meget for os 🙌

Vi glÊder os allerede til din nÊste besÞg. 💙🌈

De bedste hilsner,

Marcela, Trendhim

Hurtig levering - var hos mig indenfor 24 timer 😀

LÊkkert produkt som levede op til alle forventninger.

2026幎3月14日

Hej Henrik

Det glÊder os enormt at lÊse din 5-stjernede anmeldelse 💖
Vi lover, at vi forbliver dedikerede i processen med at blive endnu bedre for kunder som dig. 🌟

Hav en rigtig dejlig dag ☀

Polina, Trendhim

UnÞdigt besvÊrlig returproces

UnÞdigt besvÊrlig returproces

Jeg fik en pung fra Trendhim i julegave, som jeg desvÊrre måtte returnere. Selve varen fejlede ikke noget, men returprocessen blev overraskende besvÊrlig og har nu stået på i over 2œ måned.

FÞrst viste det sig, at pengene ikke kunne refunderes til mig, men kun til den person der havde kÞbt gaven (mit barnebarn). Det gjorde processen mere omstÊndelig end nÞdvendigt.

DernÊst bruger Trendhim et retursystem, der kun fungerer via DAO. NÊrmeste DAO-indleveringssted for mig ligger et godt stykke vÊk, mens GLS kommer til vores adresse dagligt. Derfor sendte jeg pakken retur med GLS og betalte selv returfragten.

Da deres system kun registrerer DAO-returer, oplyste kundeservice fÞrst, at varen ikke var modtaget. FÞrst efter jeg fremsendte GLS-kvittering blev det bekrÊftet, at pakken faktisk var kommet retur.

På trods af at jeg selv betalte returfragten, blev der stadig fratrukket 39 kr. i returgebyr. For at få disse penge tilbage krÊver de nu yderligere dokumentation, selvom sagen allerede har vÊret dokumenteret én gang.

BelÞbet er småpenge, men processen har vÊret helt ude af proportioner i forhold til sagen.

Mit råd til andre kunder: vÊr opmÊrksom på, at returnering kan vÊre langt mere kompliceret end man forventer.

2026幎3月16日
自発的なレビュヌ

Hej, 🌟

Tak for din feedback. Vi beklager meget at hÞre om de vanskeligheder, du oplevede med returneringsprocessen, og vi sÊtter pris på muligheden for at afklare dette.

Med hensyn til refusion af gaver er det sandt, at refusioner af sikkerhedsmÊssige Ã¥rsager generelt udstedes til den oprindelige kÞber. Vi forstÃ¥r, at dette kan gÞre returneringer lidt mere komplicerede, og vi er altid glade for at samarbejde med kunderne for at forenkle processen, hvor det er muligt. 🎁

Med hensyn til forsendelsesmetoden er vores system designet til at fungere med DAO til returnering, men vi forstår fuldt ud, at det kan vÊre mere bekvemt at bruge en anden transportÞr som GLS. Når dette sker, har vi brug for bevis for forsendelse for at bekrÊfte returneringen, hvilket er grunden til, at vi anmodede om kvitteringen.

Med hensyn til returgebyrer tager vi enhver rapport alvorligt og gennemgÃ¥r situationen omhyggeligt. Vi behandler alle personoplysninger og dokumentation i overensstemmelse med GDPR-reglerne, og derfor kan der nogle gange blive anmodet om yderligere oplysninger - selvom det fÞles gentagne gange. Dette er for at sikre, at din sag hÃ¥ndteres sikkert og korrekt. 🔒

Vi er forpligtet til at gÞre vores returneringsproces så problemfri som muligt, og vi sÊtter pris på din tålmodighed og forståelse. Hvis du kontakter os direkte, er vi altid glade for at gennemgå eventuelle returgebyrer eller sÊrlige tilfÊlde for at sikre en fair lÞsning.

Tak igen for din feedback – det hjÊlper os med at forbedre os og betjene vores kunder bedre. 🙏

Med venlig hilsen,

Vi glÊder os allerede til din nÊste besÞg. 💙🌈

De bedste hilsner,

Amllel, Trendhim

Hej Xander 👋

Mange tak for alle stjernerne og for den positive feedback pÃ¥ din kÞbsoplevelse 🀩

Vi er super glade for, at kunne leve op til dine forventninger.

HÃ¥ber du snart besÞger os igen 🛍

De bedste hilsner 🍀

Tak for din ordre og din fine anmeldelse her på Trustpilot ⭐

Sådanne stjerner pynter altid 😊

Vi Þnsker dig rigtig god dag 🍀

Polina, Trendhim

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering - SÅDAN :)

2026幎3月3日

Hej Diana

Vi er begejstrede for at have indfriet dine forventninger og din positive anmeldelse har virkelig sat prikken over i'et på vores dag.

Vi glÊder os allerede til dit nÊste besÞg!

De bedste hilsner fra Trendhim-teamet! 😎

Kasia, Trendhim

Man kan stole pÃ¥ deres service og på

Man kan stole på deres service og på kvaliteten, husk dog at lÊse beskrivelsen af det du kÞber, men alt i alt rigtig god kÞber oplevelse.

2026幎3月3日

Hej William, 🀩

Tak for, ikke kun at vÊlge os, men også for den fantastiske feedback! De fem stjerner magiske!

Vi ser frem til at hjÊlpe dig med at udvide din Trendhim-samling 🛍

Sandra, Trendhim

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。