Trevi Axus - Puurs レビュー

TrustScore 5段階評価の5

Dorpshart 10, 2870 Puurs, Puurs, BE

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Enorm behulpzame mensen die echt een match vinden tussen huurder en verhuurder. We hadden ons geen betere ervaring kunnen voorstellen met nodige tips erbij.

5つ星のうち5の評価

Trevi Axus te Puurs met als dossierbeheerder Bjorn Van Praet. Algemeen heeft Trevi Axus een ruim aanbod en duidelijk weergegeven. Bjorn heeft me altijd zeer professioneel te woord gestaan. Goede... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Wij verhuren ons appartement met Trevi- Axus. Zij ontzorgen de klant volledig in verband met deze verhuring. Dit altijd met een correct en aangenaam contact , waarbij je ook regelmatig een update... もっと見る

企業情報

1. 不動産業
  2. アパート
  3. 不動産管理者
  4. 不動産鑑定士
  5. 不動産コンサルタント

当該企業による記述

TREVI AXUS: Verkoop en verhuur van vastgoed, appartement, huis, villa, grond, bedrijfsvastgoed, advies bij projectontwikkeling, verkoop van nieuw vastgoed, vastgoedbeheer, advies inzake vastgoedbeleggingen, beheer van projecten en installaties, beheer ...

Trevi Axus, het meest beoordeelde vastgoedkantoor uit de streek !

当該企業による記述

Vertrouwen begint bij openheid
Bij Trevi Axus houden we ervan om samen te werken in een goede verstandhouding, op een eerlijke manier en vooral met de glimlach. Het vertrouwen staat bij ons centraal. Onze klanten zeggen dikwijls dat dit voor hen het verschil maakt.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 165

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Snelle en duidelijke aanpak van de switch Verkoop/Aankoop.

Snelle en duidelijke aanpak van de geplande switch ; aankoop nieuw appartement , verkoop eigen woning.
Zeer goede communicatie tussen adviseur en ons betreffende opzet compromissen en inbreng van de notarissen van de verschillende partijen. Flexibele houding adviseur omtrent planning bezichtiging van de woning in verkoop alsook bezichtiging nieuwe appartement. Snelle inschakeling sociale media en reactie op kandidaturen aankoop. Vlotte afspraken omtrent bezichtiging woning in verkoop. Duidelijke afspraken omtrent biedingen en daaraan gekoppelde formulieren en timing van reacties. Hartelijk dank aan onze adviseur alsook de leiding van Trevi-Axus. Zullen Trevi-Axus blijven aanbevelen bij al onze contacten.

2026年7月16日

Trevi- Axus verhuur

Dit altijd met een correct en aangenaam contact , waarbij je ook regelmatig een update krijgt van de stand van zaken.
Familie Van de Ven- Pardon

2026年6月25日
5つ星のうち5の評価

Trevi Axus te Puurs. Service en professionaliteit ten top.

Trevi Axus te Puurs met als dossierbeheerder Bjorn Van Praet.
Algemeen heeft Trevi Axus een ruim aanbod en duidelijk weergegeven. Bjorn heeft me altijd zeer professioneel te woord gestaan. Goede en duidelijke afspraken en zeer goede opvolging van mijn dossier. Waarvoor dank.
Bij het ondertekenen van het contract is er ruim de tijd gemaakt om het contract te overlopen en de nodige vragen te stellen.
Hartelijk dank voor de fijnesamenwerking.
Luc

2026年5月26日

Fantastische begeleiding

Fantastische begeleiding bij het hele proces. Het mogen bezoeken van de panden tot uiteindelijke aankoop, alles was mooi geregeld en duidelijk. Onze contactpersoon was steeds uitermate bereikbaar en toekomend aan onze vragen !

2026年6月15日

Service Trevi Axus Puurs

De maximum aantal sterren dat we kunnen geven, zijn 5 sterren, anders hadden we er ongetwijfeld meer gegeven. De medewerkers bij Trevi Axus Puurs zijn zeer bekwaam (een krak in hun vak 😉) super vriendelijk, correct, stipt, leggen alles goed uit, in een notendop samengevat, ze begeleiden jou van het begin tot het einde en mocht je achteraf nog met vragen zitten, kan je hen altijd contacteren. Wij hebben via Trevi Axus Puurs de perfecte huurwoning gevonden waar wij ons snel thuis gaan voelen. Onze dank is groot en een special shout out naar Bjorn, Toni en de super charmante dame aan het onthaal.
Mourad & Nadia

2026年6月11日
5つ星のうち1の評価

Annuleren afspraak…

Tot mijn verbazing werd deze afspraak gisteren geannuleerd met de melding dat de woning reeds verhuurd zou zijn, terwijl de woning op uw berichtgeving/aanbod nog steeds als te huur staat.

2026年6月4日
自発的なレビュー

Dubbel en dik 5 sterren

Dubbel en dik 5 sterren, want wij zouden 6 op 5 geven. Omdat wij zo goed begeleid zijn. Hierbij willen wij vooral Sabine bedanken voor de goede raad en hulp die zij ons gaf om ons appartement te kopen.

2026年6月4日
自発的なレビュー