2.3

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち1の評䟡

Bekreftet bestilling 17t i forveien, mÞter ikke til avtalt tid.

Hadde bestilt Maxitaxi (flytaxi) 17 timer fÞr behov med henvisning til flightnummer og fikk bekreftet bestillingen. Ingen taxi mÞter opp til avtalt tid og ei har de maxitaxi, slik at 2 vanlige biler mÞter i stedet. Hvordan selskapet håndterer bestillinger er for meg amatÞrmessig. 4 barn som må vente på taxi som selskapet ikke klarer å organisere kl 04:00 etter en lang flytur bÞr vÊre unÞdvendig. Strykkarakter.

2026幎7月2日

De lÞy om prisen:/

De lÞy om prisen:/

Bestilte og taxi grunnet mye bagasje — som jeg fortalte dem. Spurte flere ganger doe å dobbeltsjekke at prisen ikke kom til å bli mer enn 375 som de skrev på VY. Og de bekreftet at det ikke kom til å overstige 375 kr.

Lite visste jeg da regningen kom på over 600 kr.

Jeg ringte tilbake siden jeg hadde bekreftet med de at det kom til å vÊre 375 kr. Men nå sa de at siden jeg ikke spurte om det inkluderte å vente på å sette inn bagasjen, så er det nå min feil for at jeg ikke spurte de riktige spÞrsmålene.

Dårlig service, lyver om pris, og er helt sleipe og ikke til å stole på.

2026幎5月25日

DÃ¥rlig service!!!

Dagen fÞr reisen hadde jeg avtalt en Flytaxi-tur tur-retur pÃ¥ telefonen, men jeg mottok ikke noen bekreftelse. Dagen etterpÃ¥ fant ingen av de tilgjengelige bilene fra Flytaxi meg pÃ¥ listen til henting. En annen kunde, som hadde bestilt bil til sin gruppe, var snill nok til Ã¥ ta meg med – de hadde fast pris for sin tur. Min adresse var 1,5 km unna deres, og Flytaxi-sjÃ¥fÞren var bÃ¥de uhÞflig og aggressiv, og krevde at jeg skulle betale nesten 700 kr for tilleggs turen. Etter at jeg klaget og ringte kontoret deres, ble jeg informert om at det var greit Ã¥ betale KUN 450 kr, og de mÃ¥tte beklage for at jeg hadde ventet pÃ¥ bilen i en halv time, og at en annen kunde mÃ¥tte ta meg med. Deres handlinger var klart et forsÞk pÃ¥ Ã¥ overbelaste meg med nesten 700 kr, eller til slutt 450 kr.
Dette er den dÃ¥rligste drosjetjenesten jeg har opplevd i hele Norge, og den mest uhÞflige og aggressive sjÃ¥fÞren! Folk bÞr lÊres opp til Ã¥ kommunisere pÃ¥ en hÞflig og profesjonell mÃ¥te med kundene sine, og ikke minst bÞr dere anerkjenne nÃ¥r dere gjÞr feil. En slik tjeneste vil jeg ikke betale for eller bruke igjen – NEI TAKK!

2026幎1月9日
5぀星のうち1の評䟡

MÃ¥ vÊre Norges dÃ¥rligste taxi selskap

Må vÊre Norges dårligste taxi selskap har nå en alvorlig klage mot dem men de gjÞr ingen ting ambefales ikke å bruke i Trondheim nå de er dessverre dårligste selskap i byen styr unna et selskap som tillater sjåfÞren å mobil som gps festet på frontruten mitt i sikten for sjåfÞren de må å stille krav til hvilke drikkevarer som står i koppholder i midtkonsollen

2025幎5月21日

Svindlere

Svindlere. Ble lurt da vi skulle hjem fra VÊrnes, og ble overbelastet 300 kr av det som må vÊre tidenes mest uhyggelige sjåfÞr. Har både sendt mail og ringt til TrÞndertaxi for å få refundert belÞpet, men de fraskriver seg alt ansvar. Holder oss langt unna alt som heter TrÞndertaxi i fremtiden, både privat og på jobb! Styr unna.

2024幎1月5日

TrÞndertaxi

Jeg og min sÞnn var ute Ã¥ kjÞrte da en av trÞndertaxi sine sjÃ¥fÞrer kom opp pÃ¥ siden av meg. Han ville Ã¥penbart ikke legge seg bak meg nÃ¥r filene flettet sammen Ã¥ gasset derfor forbi meg Ã¥ la seg inn foran meg sÃ¥ steinspruten sto rundt min nye bil. Jeg tar umiddelbart kontakt med TrÞndertaxi som finner taxi’n som var innvolvert og oppretter sak. Men dette er Ã¥penbart bare en formalitet for trÞndertaxi, for de tok sjÃ¥fÞrens side. Det hjelper ikke at vi var 2 personer i min bil som reagerte pÃ¥ kjÞringen til sjÃ¥fÞren. SÃ¥ nÃ¥ har jeg steinsprutskade i lakken Ã¥ frontruta pÃ¥ min splitter nye bil. Å jeg sitter igjen med regninga ogsÃ¥. Det var sÃ¥ mye lort Ã¥ sand i veien nÃ¥ sÃ¥ dette mÃ¥tte jeg regne med er tilbakemeldingen fra trÞndertaxi. Totalt useriÞs kommentar. Men dette hadde ikke skjedd om sjÃ¥fÞren bare kjÞrte i normal fart. Vi skulle ikke engang samme vei i rundkjÞringa ved city syd, sÃ¥ dette var totalt unÞdvendig. Fikk beskjed av trÞndertaxi at dette fikk jeg ta med forsikringselskapet. Men jeg mÃ¥ betale egenandelen selv da selvfÞlgelig. SÃ¥ om dere opplever lignende situasjoner med trÞndertaxi sÃ¥ mÃ¥ dere ikke regne med Ã¥ fÃ¥ hjelp. Dashcam neste. Heldigvis veit jeg hvilken bil dette gjelder slik at jeg kan holde meg langt unna denne elendige sjÃ¥fÞren.

2023幎1月10日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ