TrueStuff holder ualmindelig hÞj kvalitet og er smukt sengetÞj. Selv efter mange gange vask ved 60 grader, beholder det facon og farve fremragende. At det er GOTS certificeret er meget vigtigt, sÃ¥ vi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har handlet hos TrueStuff gennem mange Ã¥r og har altid vÊret yderst tilfreds. Smukt og lÊkkert Þkologisk sengetÞj, som holder i mange Ã¥r. BetrÊk kan ofte kan kombineres pÃ¥ tvÊrs sÃ¥ det er nemt at sup... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Det skÞnneste Þkologiske sengetÞj og hÃ¥ndklÊder. Har kÞbt flere sÊt igennem de sidst 10 Ã¥r, mest fordi det er rart med forskellige mÞnstre - de er holder facon, de holder farver, de holder vask efter... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
SengetÞjet fra TrueStuff er af en fremragende kvalitet, der tÃ¥ler vask i mange Ã¥r, uden at det kan ses eller mÊrkes. Jeg bruger stadig hÃ¥ndklÊder i hÞr/bomuld, jeg kÞbte for flere end 15 Ã¥r siden, o... ãã£ãšèŠã
Eksklusivt sengelinned, mange stÞrrelser, også til dobbelte og ekstra lange dyner og puder i specialmål. 100% certificeret Þkologisk bomuld.
Stubagervej 11, 8220, Brabrand, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Super hurtig besvarelse på spÞrgsmål. Kompetent vejledning. Reklamation involveret - resultatet blev en ekstralevering (ikke ankommet endnu, men aftale indgået). Lidt langsom levering - men det kan ikke få anmeldelsen ned på under 5 stjerner.
UdsÞgte varer - har allerede kÞbt julegaverne ð
En bedre gave findes ikke. Kvaliteten er helt i top og så er det Þkologisk.
Gives det til bryllup, holder det til sÞlvbryllup, så kan der Þnskes nye, hvis man ikke har kÞbt i mellemtiden.
Stort Þnske , at der også kunne kÞbes duge.
Jeg har de sidste 3 Ã¥r kÞbt forskellige sÊt sengetÞj hos TrueStuff. Det er super smukt Þkologisk sengetÞj i et tidslÞst nordisk designð
Det er sÃ¥ skÞnt at sove i og vÃ¥gne op til, at det er svÊrt at forlade sin seng om morgenenð²
Jeg har ogsÃ¥ lige kÞbt boxlagen, som jeg var spÊndt pÃ¥ at tage i brug, fordi jeg har elevationsseng, sÃ¥ jeg har kun brugt strÊklagner tidligere. Men boxlagnet er meget bedre, fordi det er fast og holder madras / topmadras pÃ¥ plads hele tiden, sÃ¥ jeg ikke skal rykke det pÃ¥ plads hver morgenð
Dejligt, at de kommer hvert Ã¥r pÃ¥ udstillingen âMit Hjem Er Mit Slotâ pÃ¥ Frederiksberg i Kbh., sÃ¥ man kan se sengetÞjet i virkelighedenð
Kundeservicen er i top hos Mette og Hanne og sengetÞjet bliver sendt lynhurtigt. Så de bedste anbefalinger herfra.
Venlig hilsen Anne-Mone SÞrensen Vesterbro, KÞbenhavn
Ganske enkelt: det bedste sengelinned der findes!
Og IÞvrigt også de fantastiske håndklÊder.
Meget vanedannende :)
Jeg er vild med Truestuff `s sengetÞj - super kvalitet - har mange sÊt!
Altid hurtig levering og god service!
Igen meget hurtig levering af det lÊkre sengetÞj ð€

TrueStuff ããã®åç
Altid fantastiske varer fra Truestuff, meget hÞj kvalitet.
Jeg kan kun give min allerbedste anmeldelse.
Fine Þkologiske varer. Hurtig forsendelse. Fin kundeservice
Hurtig levering og helt fantastisk sengetÞj.
Super lÊkker kvalitet, hurtig betjening og stÊrkt vanedannende ð€
Hurtig og venlig ekspedition. Virker meget professionelle og har bl.a. sengetÞj i mange lÊkre kvaliteter, der ikke fås mange andre steder. Bestemt et besÞg vÊrd hvis man vÊrdsÊtter kvalitet og god betjening.
SengetÞj i topkvalitet! Fremragende service!
Har kÞbt sengetÞj de sidste 3-4 år og er aldrig blevet skuffet over kvalitet eller design. Der er stÞrre forskel end man tror på konventionelt sengetÞj (som kan fÞles stift og lufte af kemikalier når det er nyt) og Truestuff's sengetÞj i Þkologisk bomuld som er blÞdt og i en lÊkker tyk kvalitet.
Når du har prÞvet det, har du ikke lyst til at bruge andet :)
Mette
Har netop kÞbt endnu et sÊt sengelinned hos Truestuff. LÊkker blÞd kvalitet og smuk design. Vil simpelthen ikke sove i andet. Overskuelig webbutik med flotte fotos, god service og hurtig levering. Vil helt sikkert handle med Truestuff igen.
Birthe
Har kÞbt babylinned til barnebarnet og sengelinned 2 gange til os selv. Syntes vores nye seng krÊvede noget nyt og specielt lÊkkert.
Kvaliteten er superblÞd og lÊkker, designet diskret og lige efter min smag.
SÃ¥ nu bruger vi ikke andet.
Og så er det selvfÞlgelig et plus,at truestuff står for ren Þkologi og bÊredygtighed.
De bedste anbefalinger
Else Marie