Leuke typcursus met motiverende verhaallijn. Dyslexie variant in te stellen. Mijn zoon ervaart de cursus wel als erg lang. Daarnaast is het voor ernstig dyslecten lastig de 120 aanslagen per minuu... もっと見る
企業が回答しました
Mijn zoon heeft ernstige dyslexie. Hierom zou een typcursus hem kunnen helpen. Typtopia heeft een stoere verhaallijn en heeft extra mogelijkheden voor kinderen met dyslexie. Onze zoon heeft echt baat... もっと見る
企業が回答しました
Hoe terug op het juiste spoor? Progressie wordt wekelijks geevalueerd door feedback van persoonlijke coach.Werkt motiverend.Nuttige informatie.Nadruk om letters trefzeker aan te slaan.Snelheid in... もっと見る
企業が回答しました
Dochter met autisme en licht mentale beperking en DCD volgt de typcursus nu al een 3 weken. Ze oefent bijna elke dag en vindt het heel fijn. Ze kan al behoorlijk goed de letters vinden zonder te kijk... もっと見る
企業が回答しました
TypeTopia heeft meer dan 30 jaar ervaring in het geven van typecursussen. Meer dan 180.000 kinderen hebben de typecursussen van TypeTopia inmiddels met succes afgesloten. Het slagingspercentage ligt nu bij TypeTopia op maar liefst 97,2 procent!
当該企業による記述

Boulevard 12, 3707 BM , Zeist, オランダ
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Typtopia heeft gamification op een goede manier toegepast waardoor oefenen niet saai is maar juist aansporend. Het nodigt uit om meer uit de lessen te halen dan bij traditionele manieren van leren.

TypeTopia.com からの回答
Mijn zoontje van 8 jaar vindt het heel fijn om te leren typen. Het is een leuk avontuur. De kinderen worden goed aangemoedigd en goed begeleid. De cursus kunnen ze volledig zelfstandig uitvoeren.

TypeTopia.com からの回答
Een fijn programma, onze dochters hebben er goed door leren typen

TypeTopia.com からの回答
Mi hijo que tiene TDHA y le cuesta mucho concentrarse y/o centrarse le gusts mucho este curso. Muy contentos de como funciona.

TypeTopia.com からの回答
Het is een leuke manier om te leren typen. Ik had er elke keer wel weer zin in. Ik ben 10 jaar.

TypeTopia.com からの回答
Onze dochter van 10 is na 4 weken nog steeds fanatiek. Ze leert echt goed en snel alle letters middels de verschillende opdrachten. Het is goed vol te houden.

TypeTopia.com からの回答
Heb het zelf gevolgt en kan nu (3 jaar later) en ik kan nog steeds perfect typen: snel en blind. Mijn broertje heeft het ook gevolgt, alleen gebruikt hij zijn vaardigheden niet meer. Mijn zusje begint volgende zomervakantie. 4e leerjaar is eigenlijk een perfect moment.
De verhalen waren wel leuk en sporen je aan om verder te doen. Ook krijg je na 1 dag-oefening een verassing. Ook resultaten krijg je mee. De cadeau's die je opgestuurd krijgt maken het helemaal af.
Zeker een Aanrader!

TypeTopia.com からの回答
Mijn zoontje is er goed mee vertrokken, het blijft spannend, boeiend en leerzaam tegelijkertijd.

TypeTopia.com からの回答
het is een leuke game en je leert snel blindtypen maar ik wil weer verder gaan d en dat kan niet

TypeTopia.com からの回答
het is aan iedereen een aanrader. Ben zelf nu bij module 10. De verhalen zijn leuk en spannend. Het ziet er leuk uit en mooi ook. Aan het einde van je "dagtaak" krijg je een soort beloning. soms een kleur voor je vliegtuig (ook wel type-wings genoemd) en de kleuren komen ook terug in het verhaal. Soms heb je wel momenten dat je heel ongemotiveerd bent. Maar als je het dan weer doet en de verhalen zijn spannend is het heel erg leuk!

TypeTopia.com からの回答
Mijn zoon vindt de lessen fantastisch. Het is heel motiverend. En het typetopia-team is top! Ze waren heel begripvol voor de special needs van mijn zoon en hielpen meezoeken naar mogelijkheden. Ik ben hen enorm dankbaar!

TypeTopia.com からの回答
todo esta muy bien pero en el modulo 17 en la parte dos en la parte 11 porciento o menos sale neustra y creo que es nuestra
Game is leuk, maar wel veel hetzelfde.
Ook woorden letters vrij vlot (dag na dag) geintroduceerd

TypeTopia.com からの回答
A mi hijo, usuario: martinramon10, después de pagarle el curso completo. Cuando iba a comenzar el módulo 18, se bloqueó y nos pedían que para seguir y activar de nuevo Typetopia, teníamos que volver a pagar los 119€.
No entiendo mucho que una vez pagado un curso, en la parte final, que es cuando el niño está más ilusionado, tengas que pagar otra vez.
La aplicación es buena, pero este doble pago es algo que no hemos conseguido entender aún.
Esperamos vuestra respuesta.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。