Jeg har aldrig før skrevet en anmeldelse, men denne oplevelse gør, at jeg føler mig nødt til det. Jeg har desværre haft en rigtig dårlig oplevelse med rådgivningen i forbindelse med købet a... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Det var en fin og tryg oplevelse at handle hos Uggerhøj. Der virkede til at være en god kultur/stemning i virksomheden. Min sælger udviste stor faglighed samt imødekommenhed og indlevelse i lige pr... もっと見る
企業が回答しました
Vores bil gik i stykker, og skulle have en større reparation (ny motor), hvilket på ingen måde er uggerhøjs skyld. Vi fik en super service, blev løbende informeret om hvad der skulle ske, og hvor la... もっと見る
企業が回答しました
Salg af brugt Kia, samt køb at ny Kia. Forløbet med en fornuftig byttepris blev aftalt. Sælger "Morten" er super gennem forløbet, god til forklaring og gennemgang bilen, levering/aftaler bliver 100%... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Velkommen til Uggerhøj. Med mere end 65 års erfaring, afdelinger i otte danske byer og forhandling af verdens stærkeste bilmærker, er Uggerhøj Biler et sikkert valg, når du skal have ny bil. Hos Uggerhøj har vi solgt biler siden 1954, og kan som én af de eneste bilforhandlere i Danmark tilbyde vores kunder mere end 65 års erfaring i branchen. Vores mangeårige erfaring er vores kunders garanti for, at vi kan vores håndværk og ved, hvad vi taler om. Vi tror på, at erfaring er lig med troværdighed og tryghed, når vores kunder skal investere i ny bil.
Frederikshavnsvej 5, 9800, Hjørring, デンマーク
- 98 92 25 33
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 65%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jeg har aldrig før skrevet en…
Jeg har desværre haft en rigtig dårlig oplevelse med rådgivningen i forbindelse med købet af min nye bil. Jeg var meget tydelig omkring mine behov, men bilen lever slet ikke op til det, jeg blev lovet.
Jeg fik blandt andet oplyst, at bilen kunne køre væsentligt længere på en opladning, end den reelt kan, og at den kunne lades op på en lynlader på 20-30 minutter. I virkeligheden tager det omkring 90 minutter. Derudover har de oplysninger, jeg fik om en tilkøbt elaftale, heller ikke vist sig at være korrekte.
Havde jeg fået en ærlig og korrekt vejledning fra starten, havde jeg hellere betalt 100.000 kr. mere for en bil, der passede til mine behov. I stedet står jeg nu med en bil, som ikke lever op til de forventninger, jeg med god grund fik skabt.
Jeg har efterfølgende kontaktet forhandleren. De fortalte, at de gerne ville hjælpe mig med at finde en anden bil, men de er aldrig vendt tilbage på min henvendelse.
Jeg er derfor meget skuffet over både rådgivningen før købet og håndteringen af sagen efterfølgende.
God og ærlig professionel sælger
God og ærlig professionel sælger. Som kunde føler man sig godt behandlet.

Ny Elbil
Blev mødt af super behagelig sælger. Budt velkommen af kompetente medarbejdere og altid med et smil.

Super rådgivning
Super rådgivning. God kaffe. Bare en helt igennem god oplevelse med køber af vores første elbil

Uggerhøj - Hjørring からの回答
Fantastisk service og behagelige sælgere
Virkelig god oplevelse, og rigtig behagelig sælger. Jeg var heldig at få Mikael, og han gjorde et godt stykke arbejde, og tog sig god tid til at forklare om elbil, da det var det jeg skulle købe.

Uggerhøj - Hjørring からの回答
Fin værksted god behandling får svar på alle mine spørgsmål kan varmt anbefales.

Uggerhøj - Hjørring からの回答
Har handlet 3 biler indtil videre hos…
Har handlet 3 biler indtil videre hos Uggerhøj Hjørring. Aftalerne overholdes.

Afhentning af ny bil
Sælgeren hjalp med at indstille de forskellige funktioner på bilen og gav sig god tid til forklare hvordan man kunne justere dem.

God behandling
Jeg fik en god behandling hos Uggerhøj i Hjørring. Det bliver ikke sidste bil, jeg køber hos dem.

Uggerhøj - Hjørring からの回答
Tak til Anders for god kundeservice, og tak til Kristian for at få styr på bilen. 5 store stjerner her fra

god og professionel
Gode ansatte der giver en god oplevelse. De har gode svar på alle tekniske spørgsmål og går efter man får et produkt der gi er mening til sit behov.

Uggerhøj - Hjørring からの回答
Vi synes at sælgeren var behagelig at…
Vi synes at sælgeren var behagelig at tale med,
selvfølgelig ville vi gerne have haft lidt mere for vores, fantastiske dejlige Juke, som vi gav i bytte :-))

Tryg i mit køb
imødekommende, opmærksomme personale. proffessionel indstilling, ærlig omkring hvad der kunne forventes.
bemærkede især at der er gjort noget ud af aflevering /udlevering af bil. hele værkstedet vidste det og jeg følte mig tryg i mit køb.

Uggerhøj - Hjørring からの回答
God vejledning gennem hele processen
God vejledning gennem hele processen, og meget venligt og imødekommende personale.

Uggerhøj - Hjørring からの回答
Vi har købt en Kia af Lars …
Vi har købt en Kia af Lars Molgaard-han har givet super god service. Kan kun anbefale at køre til Hjørring og købe bil.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。