Uptours レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Ville Þnske jeg havde lÊst andmÊldelsene fÞr jeg bestilte rejsen. Vi kom til et sundhedskadligvÊrelse med vandlekage fra loftet. Nogen af de andre jeg snakkede med pÃ¥ hotellet havde fÃ¥et nyt vÊrelse p... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi ankommer til Billund lufthavn lÞrdag morgen kl. 6 og skal flyve 8:55. Det fÞrste vi ser er, at vores afgang ikke eksisterer pÃ¥ afgangslisten. Vi forhÞrer os ved lufthavnspersonalet, som ikke kan h... もっず芋る

En rejse med UPTOUR blev total nedtur. Hold jer langt vÊk fra dette selskab. DÃ¥rlig kundeservice. 6 drenge vendte hjem fra Magaluf med madforgiftning og i stedet for at fÃ¥ den rette hjÊlp pÃ¥ stedet, b... もっず芋る

En riktigt rolig upplevelse / studentresa. Bra guide som kunde informera om allt vi ville veta. Vi fick en rejÞl rundtur av sunny beach, var av han visade de stÞllen vi hade rabatt pÃ¥ fÊr. Tack vare... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

Ville Þnske jeg havde lÊst

Ville Þnske jeg havde lÊst andmÊldelsene fÞr jeg bestilte rejsen. Vi kom til et sundhedskadligvÊrelse med vandlekage fra loftet. Nogen af de andre jeg snakkede med på hotellet havde fået nyt vÊrelse pågrund af kakkelaker. Under all kritik at i ikke tjekker om forholdene på hotellet er vÊrre en et nedlagt fÊngsel inden i sÊlger det som pakke rejse for tusindvis af kroner. Jeg fraråder dette rejsebyrå

2026幎7月6日

Hej!

Tak, fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse – og beklager meget, at jeres ophold ikke levede op til det, I med rette kunne forvente. Et vÊrelse med vandskade er selvfÞlgelig ikke acceptabelt, og det tager vi meget alvorligt.

NÃ¥r der opstÃ¥r problemer med vÊrelset, vil vi altid gerne hÞre om det med det samme – vores guider er pÃ¥ hotellet netop for at hjÊlpe og kan som regel finde en lÞsning pÃ¥ stedet, fx et nyt vÊrelse. SÃ¥ tÞv aldrig med at tage fat i dem.
Vi vil også gerne kigge nÊrmere på netop jeres sag. Send os en mail med dit bookingnummer, så vender vi hurtigst muligt tilbage.

Din oplevelse er givet videre til vores team, som tager den med i dialogen med hotellet. Endnu en gang beklager vi, og vi håber at hÞre fra dig.

4 stjernet hotel booket

4 stjernet hotel booket - 1 stjernet oplevelse
Beskidt og slidt hotel, maden tÊt på uspiselig og dele bus og hotel med DUF drukturister.
Guiderne unge som mest festede med de unge..
Rejser aldrig med dem igen

2025幎7月28日

UPTOURS

Det har vÊret en mega fed oplevelse at prÞve og mega niiice guider der har vÊret gode til at få alle med og isÊr Theis og Erik har vÊret ekstrem gode guider

2024幎7月4日
自発的なレビュヌ

En rejse med UPTOUR blev total nedtur

En rejse med UPTOUR blev total nedtur. Hold jer langt vÊk fra dette selskab. Dårlig kundeservice. 6 drenge vendte hjem fra Magaluf med madforgiftning og i stedet for at få den rette hjÊlp på stedet, blev der stukket vodkaflaske op foran snuden og spurgt om ikke de var helbredt nu. Ren pengemaskine.

2023幎7月12日

Sunnyyyy

Vi er en gruppe pÃ¥ 5 piger, som har vÊret afsted til sunny Beach 🏖
Det har vÊret en mega fed tur med masser af fest! Guiderne er på og prÞver bare at skabe en fest.
Champagne festen har vÊret den klart bedste fest 🍟 ogsÃ¥ tomorrowland🀘🏻

Ida og Pernille er så sÞde ❀

Eneste grund til 4 stjerne er at der bliver presset meget pÃ¥ med at kÞbe Extreme pakke lige nÃ¥r du ankommer og du fÃ¥r ikke fred fÞr du har betalt. Men det er nogle grineren fester og forskellige ting man laver 🕺🏻ogsÃ¥ bliver der drukket igennem !!

Sidst men ikke mindst kunne guiderne godt lÊre at have andre playlister med. 7 dage med de samme sange bliver lidt meget i lÊngden. Men skud ud til “tak for sidst” med Gobs den kan man uden ad nu. 🀭

Alt i alt har det vÊret en lang fest og vi vil gerne afsted igen 💓

2023幎7月17日
自発的なレビュヌ

Pas pÃ¥ med aggressiv salg på

Pas på med aggressiv salg på feriestedet. Alt handler om VIP pakker du skal tilkÞbe. Netop ankommet til feriestedet, guiderne har kÞrt hårdt på hele dagen med jeres ekstreme VIP pakke. Guiderne oplyser at hvis man ikke kÞber pakken, går man glip af alt det sjove og bliver nÊrmest udelukket. Det er simpelthen så ringe, at bondefange unge mennesker på den måde!!! 2500 kr. for en VIP pakke der giver adgang til klubber samt 20 % på drinks - det er sindssygt. Det handler kun om for guiderne for at fat i jeres penge efter ankomst!
Har dd. Klaget over ovenstående oplevelse.
HOLD jer langt vÊk!!!

2023幎7月5日

Elsker Sunny Beach

KÊmpe fed tur til Sunny Beach! Uptours har overgÃ¥et sig selv i Ã¥r med et vanvittigt festprogram som de leverede til perfektion🀘🏻 Guideteamet var altid friske og behjÊlpelige hvis der var noget, guide Silke var meget pÃ¥ vores hotel og skabte god energi hele tiden!
Vi ses igen nÊste år

2022幎7月31日

Sunnyy

Har vÊret på ferie i Sunny! Vildt god oplevelse, mÞdte en giraf der hed PlÞger! Var til de bedste fester hvor Cathrine Hjort Satte den vildeste stemning, for hun danser og hun danser hele natten. Lukas var også rigtig god til at få gÊsterne op og igang på den båd der!

2022幎7月10日

UpTours !!!

rejste med uptours til Sunny beach i uge 31 og boede på Chaika beach. Alt forlÞb som det skulle og var en mega god tur. Hotellet var godt, guiderne var super på og mega gode til at hjÊlpe hvis der opstod et problem.

Mega fedt de kommer forbi vÊrelserne hver dag og tjekker op på om man er kommet godt hjem.

alt i alt en mega fed tur og ser frem mod 2022. 5 stjerne her fra.

2021幎11月1日

Super trustworthy

Super trustworthy
Mega fedt og Guiden Christina var Mega elskvÊrdig!!

2019幎8月14日

Hej David.
Tusind tak for din feedback - det er vi så glade for! Vi glÊder os til at se dig igen nÊste år :-)

Uptours

Verdens fedeste oplevelse med uptours i

Verdens fedeste oplevelse med uptours i sunny Beach 2019! De forstår at feste og snakke med os gÊster!!
Nathalie er en aller tiders guide og forstÃ¥r virkelig at feste med os! + Torsten! 🀪 og alle de andre!

Hej Maria.

5 stjerner herfra og TAK til guiderne

5 stjerner herfra og TAK til guiderne for den fedeste ferie i Sunny Beach. Vi festede med Cille, Albert, David, Freja, Torsten og Natti og de var de bedste guider! Elstra tak til Cil du gjorde vores ferie til den aller bedste! Vi kommer igen nÊste år!!

Hej Christensen.

Uptours

Jeg er lige kommet hjem fra den fedeste

Jeg er lige kommet hjem fra den fedeste ferie nogensinde. Jeg var Sunny Beach for fÞrste og helt sikkert ikke sidste gang. Vi kÞbte ekstreme armbånd og var med til de fedeste gÊster. Guider var de bedste nogensinde. De var der ALTID, på hotellerne og med til alle fester. Skud ud til Cille. Bedste guiden. Hun var altid på på og så er hun pisse lÊkker. Ses til reunion

Hej Jonas.

Uptours

Den vildeste behandling af Christina som altid var frisk og på

Den vildeste behandling og Christina var altid frisk og en af den bedste uptours Extreme all the Way

2019幎7月17日

Hej Emilie.

Uptours

Hatten af for de fantastiske guider!❀

Jeg var pÃ¥ min fÞrste rejse nogensinde sammen med min veninde, turen gik til Sunny Beach ☀🌎
De guider vi havde dernede var de mest imÞdekommende og fest glade personer, de var med til at gÞre det helt uforglemmeligt🥳
De gÞr det ubeskriveligt godt!🙏🏌👌🏌

2019幎7月14日

Hej Lise.

Uptours

Sandra og Cecilie er de bedste guider

Sandra og Cecilie er de bedste guider! Verdens fedeste ferie i Sunny Beach! KÞb ekstreme og kom med til de fedeste fester! Vi ses nÊste år!!

2019幎7月13日

Hej Alex.