Uptours レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Elsker elsker elsker!! Champagne showet hele vejen! KÊmpe oplevelse alle pengene vÊrd! Go Extreme or go home. Alle ens spÞrgsmÃ¥l bliver besvaret med det samme af de skÞnne guider. Specielt sandra har... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

sunny beach!! verkligen det finaste och bÀsta stÀllet jag vart pÃ¥, magaluf kan hÀnga sig i granen! haft sÃ¥ kul bÃ¥de under alla events och partykvÀllar. sen fÃ¥r vi inte glömma de finaste guiderna Frid... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Skönaste guiderna Olivia & Martina som alltid var hjÀlpsamma och stÀllde upp samt kunde svara pÃ¥ frÃ¥gor dygnet runt! Kunde verkligen inte fÃ¥tt bÀttre guider i magaluf. Vid samtal med andra researra... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi har haft bÀsta veckan pÃ¥ Sunny Beach!! Tusen tusen gÃ¥nger roligare hÀr Àn i Magaluf. Allting har varit sÃ¥ himla kul, sÃ¥ bra events och ute kvÀllar. Sen har vi haft bÀsta guiderna ofc, Bella och Fri... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk service dygnet runt!

Allt ifrån bestÀllning till avlÀmning på flygplatsen skedde med högsta service. Vi fick i god tid besked och en hÀrlig service av personalen samt ett varmt mottagande. Det borde varit 8 stjÀrnor som extraplus och jag rekommenderar verkligen Uptours.

2013幎8月27日

Bra på alla plan

Uptors tar inte bara hand om sina gÀster och tar med dem på grymma event utan uptours guiderna Àr också ALLTID med sina gÀster på eventen och har roligt med de och ser till så att de har roligt. Guiderna Àr inte bara med på "utflykterna", utan om det Àr en vanlig kvÀll på klubben Àr de också med och nÀr guiderna till slut har gått och lagt sig Àr de fortfarande med dig ifall något hÀnder eftersom du kan ringa till nödtelefonen som du når de på dygnet runt.

Eventen Àr något av de roligaste jag har varit med på, i alla fall min roligaste kvÀll i Sunny Beach och jag var dÀr i 9 veckor. Underhållningen Àr något av den bÀsta, den slår alltid dina förvÀntningar!

2013幎8月26日

en oförglömlig resa

en oförglömlig resa! trÀffade många underbara ledare och ungdomar.
kommer aldrig glömma alla roliga fester och evenemang. sÀrskilt glade viking som vi var mycket på.
det var vÀrt pengarna! kommer tillbaka till 110 %
Tack alla som gjorde resan underbar! och sÀrskilt tack till dig Sebastian, du var en jÀttebra ledare!

2013幎8月21日

Lysande!

Helt underbart resval för dig o dina festsugna kompisar. Guiderna Àr toppen o informerar om allt du behöver veta under resans gång, hjÀlper dig att hitta rÀtt o vad du ska göra om du skulle hamna i någon krissituation. Alla events Àr toppen o det finns inte en tråkig stund. Kan bara sÀga att man saknar det enormt nu nÀr man Àr hemma o skulle varmt rekommendera uptours till alla.

2013幎8月21日
5぀星のうち5の評䟡

En resa man aldrig glömmer!

Grymma guider som festar med en och tar hand om oss resande. Eventen var roliga och man lÀrde kÀnna mycket roliga/trevliga folk under resan tack vare våra sköna guider. Jag rekommenderar uptours och jag kommer lÀtt att boka med dom igen. Festerna var oförglömliga, ett minne för livet tack!

2013幎8月19日
5぀星のうち5の評䟡

En helt galet rolig resa!

Är man sugen pÃ¥ en hej dundrande resa sÃ¥ kan jag starkt rekommendera att resa med Uptours! Vi var 16 tjejer som Ã¥kte till Sunny beach och vi hade super kul! Uptours tar vÀl hand om sina kunder och de ordnar en massa olika roliga aktiviteter, sÃ¥ som pubrundor, partybÃ¥t, skumparty och sÃ¥ vidare och jag lovar att det Àr sÃ¥ himla kul! Plus att aktiviteterna Àr inte farligt dyra heller. Det Àr bra om man har köpt till ett VIP-kort ocksÃ¥ för det tjÀnar man en del pÃ¥ i slutÀndan. Reseguiderna Àr riktigt sköna, och det Àr mÃ¥na om alla och de var oftast lite överallt, annars kan man alltid nÃ¥ dem pÃ¥ telefon om det skulle vara nÃ¥got. SÃ¥ jag och mina vÀnner kÀnde oss alltid trygga med dem.
Resan var den bÀsta och roligaste Àn så lÀnge i mitt liv i alla fall! ;) Något jag sent kommer glömma!
Så vÀrt pengarna! Jag kan absolut tÀnka mig att resa med Uptours igen!
Tack Uptours för allt! :)

2013幎8月18日
5぀星のうち5の評䟡

Coolt och seriöst bemötande med kanonservice!

Jag och min tjejpolare var nere tidigt i maj då allt började ta fart. Blev varmt mottagna vid airport av uptours och dess guider Sebbe och Lövet, som sen gjorde ett toppenjobb hela veckan. Trots otur me vÀder så gjorde dom sitt bÀsta från morgon till natt för att vi skulle trivas. Blev riktigt VIP service för oss som va första gÀster för året. Folks, Àr ni ute efter oförglömlig solsemester med galen fest o gott folk hela veckan, res med Uptours till Sunny B! :D Tack Sebbe o Lövet! <3 "I don't caaaare, I'm Löööövet" untz untz untz!!

2013幎8月16日

Magiskt!

Uptours Àr verkligen ett företag att lita på! Att det finns reseguider på plats för oss ungdomar Àr verkligen ett plus i kanten, man kÀnner sig trygg. De fixar Àven superroliga events som ger minnen för livet! Dock finns det felaktig marknadsföring på hemsidan angående hotellet Zornitsa i Sunny Beach (Bulgarien), men det Àr inte så farligt.

Vår reseguide Sebastian Noveni, Àven kallad Sebbe, gjorde min och mina fem kompisars vecka i Sunny Beach helt magisk! Var det något problem så var han alltid dÀr och hjÀlpte till. Stort plus till honom!

Jag kommer helt klart att åka med Uptours igen och jag rekommenderar alla ungdomar att åka med detta företag!

//Julia

Oförglömlig resa!

Hade en helt underbar och galen vecka i Sunny Beach med mina fyra tjejkompisar! Guiderna "Lövet" och "Sebbe" var hur trevliga som helst och fixade bra event.
5/5 stjÀrnor! :D
- Tack UpTours för ni gjorde vår resa till en oförglömlig resa!

#Narr

Uptours gjorde en redan bra resa perfekt! BÀttre service får man leta efter! Kommer åka med Uptours fler gånger och kommer rekommendera Uptours till alla mina kompisar som funderar på att åka utomlands!

// #Narr

Bamseklubben för ungdomar!

Jag reste med UpTours till Sunny Beach, Bulgarien, i början av sommaren 2013!
Vi var ett gÀng på 9 pers som var dÀr för att festa, sola och bara kunna slappna av! "Sebbe" och "Lövet", var våra guider och de var hur bra som helst! Man kan jÀmföra vår resa med UpTours som något charterbolags "Bamseklubben" -fast för ungdomar! Vi behövde knappt tÀnka något. Vi bara följde med till feststÀllena dÀr våra guider tog oss. Det var verkligen hur bra som helst! Har inget att klaga på!

Kan tillÀgga att en av mina vÀnner skadade sig på resan, hennes knÀ gick ur led och hon var tvungen att åka till sjukhus. En av våra guider följde med oss till sjukhuset och hjÀlpte oss med allt hur vi skulle göra med anmÀlan till försÀkringsbolaget och allt! Verkligen bra!
Dom Àr verkligen måna om sina kunder! :)

2013幎8月14日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス