Urbanclothing レビュー

TrustScore 5段階評価の1

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Jeg køber ofte online, og benytter mig af Trustpilot, dog glemte jeg det denne ene gang, hvilket jeg aldrig gør igen. Der var lang leveringstid, før jeg fik to produkter med flere måneders mellemrum... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Tirsdag den 5 juli 2016 er der blevet foretaget et køb på Urbanclothing.dk som jeg ikke har foretaget eller givet lov til. Jeg anser derfor dette som et tyveri. Jeg kan kun sige at jeg ikke... もっと見る

5つ星のうち1の評価

typisk sådan nogle hjemmesider, skriver alt muligt positivet og alt er bare så godt der inden, men man skal vente flere uge på varen som alligevel bliver taget i tolden, så man skal betale endnu mere... もっと見る

企業情報

1. ショッピング・ファッション

さまざまな外部ソースから提供された情報

Modetøj på nettet. Gratis fragt og nem retur. 1-2 dages levering.

連絡先

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

5つ星のうち4の評価

Hurtig levering

Favorit, når man skal finde noget i en fart. Godt udvalg, dog er der ofte udsolgt af de mest populære vare i de mest alm størrelser - eksempelvis sneakers i str 38, jeans i str small osv., hvilket er ærgeligt. Men ellers en rigtig fin side, og leveringen er den bedste!

2013年4月24日

Super hurtig

Varen bestilt om søndagen og modtaget tirsdag morgen. Det kan da ikke blive meget nemmere/bedre:o)

2013年4月9日

Professionelt og godt!

Jeg bestilte i påsken et par nike free sneakers, da der var 20% på alt i shoppen. Dette tilbud synes jeg var helt fantastisk og jeg skyndte mig derfor at bestille skoene. Det at bestille på hjemmesiden var nemt og overskueligt og leveringen var hurtig, taget i betragtning at jeg bestilte på en helligdag. Skoene levede fuldt ud op til mine forventninger, og der var ingen fejl/mangler. Professionelt og godt!

2013年4月7日
5つ星のうち4の評価

Opdatering af lager.

Jeg har oplevet to gange, hvor jeg skulle købe noget hos Urbanclothing.dk.
Første gane ville jeg købe et par L.A Trainer, hvor der var præcis den farve og model, som jeg ville have og endda størrelse. Men så snart jeg betaler, så får jeg en besked senere på dagen, at de åbenbart har haft en lille fejl noget ang. om deres lager, hvor varen så er udsolgt. Det samme er sket for mig igen, men bare med en trøje... Jeg elsker tøj og sko, så jeg havde virkelig høje forventninger og glædet mig til at tøjet/skoene skulle komme.
Så jeg synes, at I burde have lidt mere styr på jeres lager og opdatere bedre.
Men det er dog kun sket 2 ud af deromkring de 5 gange, men ellers er jeg rimelig tilfreds med jeres tøjsortimenter, tilbud og service. :)

2013年4月4日
5つ星のうち2の評価

Uprofessionelt + dårlig besvarelse fra kundeservice

Jeg bestilte en vare på urbanclothing, jeg modtager i løbet af de kommende dage både ordrebekræftigelse, faktura og en mail om at min ordre nu er afsendt.
Dagen efter jeg har modtaget mail om at min ordre er afsendt modtager jeg så en mail om at vare ikke er på lager!
Fuldt forståeligt at der kan ske fejl ift. lageroptælling mv. men vildt uprofessionelt at der så er sendt en mail oom at varen er afsendt.
Jeg skriver så til kundeservice - hvor jeg ikke rigtig for et ordentligt svar, og man virker lidt overlegen!
Så herfra vender jeg ikke ligefrem tilbage til denne webshop.

2013年4月3日

Hej Eva

Jeg beklager hvis du har oplevet medarbejderen du har talt med over mail har virket overlegen.
Men jeg tror nu du har misforstået, kundeservice plejer at svare meget konkret og præcist, det skal ikke tolkes som overlegen, vi lever af vores kunder så vi ønsker på ingen måde at fremstå overlegen.

Mht til afsendelse af mails af ordrebekræftelse ,forsendelse osv, er det en process der sker automatisk i vores system, hvis vi opdager fejlen sent når vi ikke at få stoppet det, og vores computer systemer afsender pakke information osv ud.
Som jeg forklare nedenstående anmeldelse er det samme problem du oplever, og der har været problemer her i påsken med vores system som der er fuldstændig styr på nu.

Alle shops oplever problemer vi er mennesker der står bag teknikken, så længe man følger op på det ,og retter og informere kunden så er det håndteret professionelt mine øjne.

Hurtig, men forkert tilbagemelding

Selvom det var helligdage, fik jeg hurtig (dagen efter) besked om, at min ordre var modtaget. Kort efter fik jeg besked om, at mine varer var pakket og var blevet afsendt. Dagen efter modtager jeg en mail om, at der var sket en fejl, og at de ikke havde varen på lager alligevel. Jeg synes, det var dejligt med hurtig tilbagemelding, men det er uacceptabelt, at man tror, de har varen på lager og glæder sig over, at den ankommer lige om lidt, hvorefter man får at vide, at de ikke kan levere den alligevel. Dette gør desværre, at jeg ikke vil handle her igen.

2013年4月2日

Hej Nanna

Først og fremmest beklager vi fejlen.

Desværre er der sket en fejl som vores udviklere har været skyld som er gået ud over lager styring her i påsken. Det er en fejl som vi varede i 2 dage og som vi har fået stoppet nu og rettet. Men de fejl og de kunder det er gået ud kan vi desværre ikke lave om om på.

Vi ved vores kunder glæder sig til at få deres varer og derfor er det osse vigtigt at fortælle at det IKKE er normal procedure at vi afviser så mange ordre som vi har måttet gøre her i påsken. Normalt har vi meget nøjagtig lagerstyring og laver sjældent fejl. Men teknikken driller desværre ind imellem og det beklager vi.

At du ikke vil handle hos os igen er vi meget ked, da vi har utrolig mange tilfredse kunder som du osse kan se her på trustpilot:-)

Dårlig service.

Jeg fik først leveret det forkerte par bukser, som jeg sendte retur.

Da jeg fik det nye par var de ikke i den stand jeg forventer af et nyt par (alle mærker var taget af. Der var en sten i lommen.), og jeg sendte dem retur i den forventning at få alle mine penge igen. Men de valgte så at trække tillægsbeløb, selvom det var en RMA sag. Dårlig service!

Svar til Urbanclothing.

Hej,

Det er korrekt at bukserne var i plastik, men tapet til. Så de havde været åbnet før. Jeg har aldrig påstået at de oprindelig tags ikke var med, men at de ikke sad fast på tøjet som de gør på et par nye bukser.
Det er korrekt i har refunderet mine penge, men jeg mener dog stadig ikke at jeg skal stå for returfragten, da jeres vare ikke lever op til mine forventninger om at være ny.
Jeg kan ikke tale generelt om i er large eller ej med jeres reklamationer. Jeg kan kun tage stilling til min egen sag, hvor jeg ikke mener jeres service har været god nok.

2013年3月21日

Hej

Bukserne du har modtaget var i plastik og med tags og de er IKKE brugte.
Vi har refunderet dine penge. Men retur fragten dækker vi altså ikke da vi ikke er enige med dig. Hvis din reklamtion hvade været godkendt så havde vi selvfølgelig dækket returfragten. Vi er meget large omrking reklmationer men i få tilfælde som dette er vi altså nød til at afvise.

Det med at der kan være en sten i lommen sker ofte når bukserne sten vaskes på fabrikken, det har intet at gøre med at bukserne er brugte.
Det har jeg forsøgt at forklare på mail, så forstår egentlig ikke din frustartion.

Bare lige en side bemærkning, hvem ville i det hele taget komme sten i lommen for derefter at sende bukserne retur, for det må være det du påstår er sket.

God hjemmeside. MEN!

De oplyser at en vare er på lager også er den alligevel ikke på lager!

2013年3月20日

Hej Christian

Vi vil gerne være 100% perfekte. Men vi kan osse en sjælden gang lave en lager fejl.
Det kan man aldrig sikre sig 100% imod. Det er mennesker der står bag Urbanclothing.
Vi beklager mange gange at vi ikke kunne leverer din vare, og forstår det er en skuffelse for dig. Men vi håber stadig at du vil vende tilbage til os en anden gang:-)

Super Duper

Fin overskuelig hjemmeside med gode priser.

Bestilte 3 stk tøj som ankom ret hutigt efter køb i 100% sikker indpakning.

Alt var som beskrevet, desværre var en af tingene noget mindre end hvad jeg havde regnet med og den anden sad bare ikk så godt på mig, men jeg smed tingene tilbage i posen, udfyldte retur formular, klistrede retur ediket på og vupti-pengene tilbage for det jeg ikke kunne bruge, jeg skulle blot selv betale for retur porto.

Vil klart anbefale andre at handle her :-)

2013年3月20日

Trustpilot エクスペリエンス