Vacansoleil Danmarkレビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Fantastisk hjælp da jeg ville booke opholdet med kort varsel 🌞 vi kom tidlig ned på pladsen, da kunne det ha været dejligt, hvis receptionen hvad oplyst at vi kunne kontakte jer, om vi evt kunne kom... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi bookede et telt til camping Della Colombaia via Vacansoleil to dage før afrejse, og alt faldt lynhurtig på plads. Servicen da vi ankom var helt fantastisk, fik sms før vi ankom og to meget søde... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Vores booking gik fint, da vi bookede det første mobilhome. Da vi skulle booke det andet, var der problemer med siden. Da var det lige pludselig ikke tilladt med en voksen pr mobilhome, da krævede den... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Ringe kundeservice! Der er et gebyr på 30 % af rejsens pris, hvis man vil rykke datoer eller generelt ændrer i sine ferieplaner - også selvom det handler om at forkorte sin ferie og dermed få mindre f... もっと見る

企業情報

1. 旅行代理店
  2. 休暇施設サービス
  3. 賃貸モ―ビル ホーム代理店

当該企業による記述

Vacansoleil Camping Holidays , markedsledende i Europa, tilbyder luksus mobilhomes, fuldt udstyrede bungalowtelte og standpladser på smukke og nøje udvalgte campingpladser i 22 europæiske lande. Lige meget hvad I vælger, vil I bo komfortabelt og samtidig være tæt på naturen og har rig mulighed for at nyde udelivet. Vi har ikke kun flest campingpladser, vi har de bedste og sjoveste campingpladser. På de smukkeste destinationer. Ligemeget hvad I vælger: Sol, hav og strand eller den friske bjergluft og magiske søer. En luksuriøs fem-stjernet campingplads eller hyggen på en mindre campingplads. Valget er jeres! I kan finde Vacansoleil campingpladser overalt, vi har noget for enhver smag og til ethvert budget. En miniferie eller forlænget weekend er også en succesfuld ferie. Bare følelsen af at være samlet hele familien, eller nyde et øjeblik for sig selv. Denne følelse af en bekymringsfri ferie, får I hos Vacansoleil. Vi sikre jer en masse feriesjov. Det er jeres ferie, derfor kan I hos Vacansoleil selv bestemme det hele: Den dag I ønsker at ankomme og afrejse, antal nætter og hvor mange campingpladser I ønsker at besøge. I kan ankomme alle ugens syv dage. Og I kan selvfølgelig også selv bestemme hvor lang tid I ønsker at være på campingpladserne. Minimums lejeperioden er forskellig fra plads til plads. I kan kombinere det helt efter jeres ønske. Forstil jer: Nyd en uge på en campingplads ved havet, så nogle dage i et campingparadis i bjergene og til sidst en weekend i et mobilhome, tæt på en storby. Lyder det ikke bare fantastisk?

ほぼ満足

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 1

レビューを書く

Fint

Fint - særligt efter Dansk Bileferie til trods for vi havde betalt- annullerede vores booking. Det var nemt og direkte booking via VacansOleil,

2023年7月24日

Vacansoleil Danmark からの回答

Hej Lasse :) Mange tak for den fine anmeldelse af Vacansoleil :) Det er vi rigtig glade for her på kontoret.

Nemt og overskueligt

Nemt og overskueligt, hurtigt svar.

2023年6月17日

Hej Anja :)
Mange tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner! Det er dejligt at høre at alt har været nemt og overskueligt med bookingen :)

5つ星のうち5の評価

Sød og venlig telefonisk samtale hvor…

Sød og venlig telefonisk samtale hvor jeg fik fint svar på mine spørgsmål.

Hej Violetta :)
Tusind tak for din fine anmeldelse af Vacansoleil. Det er super dejligt at læse og skønt at høre at du har haft en rigtig god oplevelse.

Dejlig nemt

Dejlig nemt, ingen forhindringer

2023年7月22日

Kære Monica,
Tusind tak for din anmeldelse af Vacansoleil og de 5 stjerner :) Det er dejligt at høre, at det har været nemt at booke via os.

Nemt

Nemt, bruger venligt.
Vi har nu brugt vacansoleil flere gange. Meget til freds. Har også været hos dem fysisk. Hjælpsomme, glade og ja bare super behagelige mennesker.

2023年7月20日

Vacansoleil Danmark からの回答

Kære Tine :) Tusind tak for din rigtig gode anmeldelse og de 5 stjerner, det er vi super glade for her på kontoret. Du er altid velkommen til at komme ind og få en feriesnak med os :)

God søge funktion samt…

God søge funktion samt bestillingsproces.

2023年7月21日

Vacansoleil Danmark からの回答

Hej Thomas :) Mange tak for din gode anmeldelse af Vacansoleil :) Det er vi rigtig glade for. Godt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores booking process og hjemmeside.

Let og gnidningsfrit

Let og gnidningsfrit, som altid. Meget mere er der ikke at sige til det. Og opholdet lever fuldt op til det vi havde af forventninger.

2023年7月21日

Vacansoleil Danmark からの回答

Hej Daniel :) Sådan! Det er skønt at læse sådan en god anmeldelse. Tak for de 5 stjerner lige så, det er vi super glade for her på kontoret :)

Nemt at bestille

Nemt at bestille. Gjorde det dagen inden. Lavede endda en fejl, men det var intet problem at få rettet op vha campingpladsen.
Vil bestille ferie igen igennem Vacansoleil.
Dog ville det være fedt, hvis alle udgifter var betalt, når man bestiller, så man ikke får en overraskelse med turistskat og rengøring.

Hej Mai :)
Tusind tak for din gode anmeldelse af Vacansoleil :) Skønt at høre at alt er gået nemt med at bestille gennem os.
Ja det kunne være dejligt hvis alle udgifter kunne komme med på én gang, vi håber det kan komme med tiden.

Nem booking online

2023年7月20日

Vacansoleil Danmark からの回答

Hej Rina :) Tusind tak for den gode anmeldelse og de 5 stjerner, det er skønt at høre, at det har været nemt at booke ferien online :) Det er lige netop sådan det skal være :)

Dårlig service over telefon

Dårlig service over telefon. Vi havde store problemer på vores ferie i Frankrig hvor intet af det der var skrevet om feriestedet levede op til forventningerne. Vi søgte derfor hjælp til en anden camping plads. Det virkede ikke til at forståelsen var der, og hun var heller ikke interesseret i at høre hvad der var så dårligt. Kan slet ikke forstå at man som rejse udbyder kan stå inde for sådan en dårlig camping plads. (La dune blanche i Frankrig) mange tak til dansk bilferie for hjælp til os og vores 3 små børn.

2023年7月13日

Vacansoleil Danmark からの回答

Hej Lene :) Tak for din anmeldelse. Sikke en oplevelse, det lyder bestemt ikke rart hvis intet på feriedestinationen ikke har levet op til jeres forventninger. Jeg kan se, at campingpladsen er en 2 stjernet campingplads, hvilket selvfølgelig betyder, at man ikke kan forvente det helt store festfyrværkeri af faciliteter og tilbud fra pladsens side.

Selvfølgelig skal informationerne på vores hjemmeside svare overens med det man møder på destinationen. Faciliteter som minifodbold og badminton, der ikke findes på pladsen, bliver fjernet fra vores hjemmeside, så tak for den information.

Oplever man ved ankomst, at noget ikke er som det skal være, f.eks. en defekt i boligen, eller at der er beskidt, så er det vigtigt, at man kontakter personalet på pladsen, så de har en chance for at udbedre fejl og mangler. Jeg kan ikke tyde ud fra din anmeldelse, om I har kontaktet personalet på pladsen ift. det I var utilfredse med.

Jeg håber, at I trods alt har haft en god ferie og nyt området i den del af Frankrig :)
Fortsat god sommer

Fin proces

Fin proces. Besværligt at man bliver bedt om at printe papir, hvilket ikke altid er muligt, når man er på farten.

2023年7月19日

Vacansoleil Danmark からの回答

Hej Kristian :) Mange tak for din anmeldelse af Vacansoleil. Godt at høre, at booking processen har virket fint. Ja det er rigtigt det med print af papirer - vi håber på at blive endnu mere "online" i fremtiden.

5つ星のうち4の評価

De spørgsmål jeg havde blev besvaret og…

De spørgsmål jeg havde blev besvaret og det gik faktisk ret hurtigt.

2023年7月18日

Vacansoleil Danmark からの回答

Hej Hans-Jürgen :) Tak for din anmeldelse af Vacansoleil. Dejligt du har fået svar på dine spørgsmål i god tid, vi er glade for at kunne leve op til forventningerne.

5つ星のうち1の評価

Min familie og jeg havde booket 6 dage…

Min familie og jeg havde booket 6 dage på club del sole camping i, Italien, da vi ankommer bliver vi tilbudt at vi kan købe mad til 4 Pers. For 112 euro pr. Dag maden var kold, pizzaen var slatten, deres sea food blev man syg af, udover det var deres pools, alge grønne, og møg beskidte, da jeg i starten tænkte de renser den nok så vi kan komme i næste dag, men da vi kom ned til poolen var den stadig møg beskidt og ligeså ulækker grøn som dagen før, jeg gav det endnu en dag og igen det samme, jeg tager kontakt til en fra vacansoleil som er på stedet, han trækker bare på skulderen og siger der er en pumpe som renser vandet. Jeg tager efterfølgende kontakt til dem i dk og fortæller hvad der har været i vejen med stedet og at vi faktisk ikke har kunne bruge pool området i 4 ud af 6 dage samt andre danske familier os er i samme båd som os og at de heller ikke ville bruge pool området forde vandet var så beskidt og ulækkert så man har været nødsaget til at tage til stranden, de siger så fra vacansoleil at vi skal selvfølgelige have noget dispensation for det, for det var da bestemt ikke i orden og at hun ville vende tilbage pr. Tlf dagen efter jeg har selv de sidste 3 dage måtte ringe til dem og høre hvor meget dispensation vi ville få og hver gang har de ville vende tilbage, i dag d. 19/7-23 har jeg igen selv måtte ringe og høre dem vedr. dispensationen og hvor meget vi ville få, for at få at vide de i, Italien siger at alt er ok og at de måtte de jo så stole på så derfor får vi ikke noget tilbage. SÅ REJS ALDRIG MED VACANSOLEIL 😡de er lige glade med deres kunder.
Hilsen en skuffet familie der ikke har mere ferie tilbage.

自発的なレビュー

Hej Morten!

Tak for din anmeldelse! Vi sætter altid pris på, at vores kunder tager sig tld til at skrive en anmeldelse, også hvis de skulle have haft en mindre heldig oplevelse.
Jeg kan se, at I havde et ophold på Spina Family Camping Village fra d. 14-20/7 2023 og at I kontaktede os telefonisk d. 17/7 og oplyste os om at poolen var grøn, og at den mad I havde købt gennem pladsen var utilfredsstillende. Det er selvfølgelig ikke meningen, at poolen på pladsen skal være grøn, så efter endt samtale med jer kontaktede vi med det samme pladsen og vores vært på pladsen. Begge bekræftede at poolen havde været grøn grundet sand i filteret, men at den nu var ren og brugbar igen d. 17/7. Inden vi nåede at ringe jer op som aftalt, havde I ringet til os igen.

Vi tog også fat i pladsen angående maden, som I havde købt igennem dem, og pladsen bad jer kontakte receptionen direkte.

Vi er kede af, at den halvpension i havde købt hos pladsen ikke levede op til forventningerne. Vi forstod på pladsen, at I havde modtaget kompensation for maden.

Det er beklageligt, at I skulle opleve, at poolen var grøn. Det er som beskrevet, selvfølgelig ikke meningen. Hvis man oplever den slags, er det vigtigt med det samme at sætte sig i forbindelse med pladsens reception, som står for vedligehold af pladsen, herunder poolen, så problemet kan blive løst.
Vi fik dog at vide af vores vært, at I var afrejst d. 18/7 uden at informere men at I blot havde lagt nøglerne og var kørt.

I ringede os op d. 20/7 for at spørge til kompensation for poolens tilstand. På daværende tidspunkt, er det vores opfattelse, at kompensation ikke har været omtalt, men at vi i stedet havde søgt at få problemet løst.

Vi beklager, at I har haft en utilfredsstillende oplevelse. Vi havde hellere end gerne hjulpet jer med at få en god afslutning på ferien.

Vi ønsker jer en god sensommer.

Mvh. Emma/Vacasoleil Teamet

5つ星のうち2の評価

Vi troede at alt var betalt da vi…

Vi troede at alt var betalt da vi bookede vores ferie. Det viser sig så at de extra ting vi har bestilt som, rengøring, barneseng, og sengetøj først betales ved ankomst på pladsen.
Vi tager kontakt til Vacansoleil da vi er lidt i tvivl om noget den lignede pakke vi har bestilt. Det viser sig så at i den barne seng vi har bestilt kan vacansoleil ikke garantere at der er en madras. Efter en snak med kundeservice hvor vi får af vide at det kan de desværre ikke garantere, de har oplevet før at der ikke var nogen madrads, bliver jeg meget skuffet og vred over denne service som ikke var til nogen hjælp overhovedet.
Dette resultere i jeg selv må tage kontakt til den campingplads vi havde booket, for at høre dem om dér var madras i deres børne seng.
Efter min mening kan man ikke byde sine gæster at de møder op til en barneseng de har bestilt flere måneder i forvejen, og så er der ingen madras. Det er halvdelen af sengen der ikke er til stede.
Efter min mening dårlig service, at de ikke gør noget ved et problem de ved eksistere.

2023年7月12日
自発的なレビュー

Hej Janni :)
Tak for din anmeldelse af Vacansoleil på Trustpilot.
Først og fremmst, så håber jeg, at I har haft en rigtig dejlig ferie :)

Det er ærgerligt at læse at I ikke har været tilfredse med de ekstra tilkøb I har foretaget. Normalt kan man se på bekræftelsespapirerne, hvad der skal betales direkte til Vacansoleil og hvad der skal betales på campingpladsen. Det burde være det samme I jeres tilfælde.

Jeg kan godt se, at kommunikationen omkring madrassen i barnesengen kan gøres langt bedre på vores hjemmeside, så tak for denne information. Det er noget vi kan gå videre med ift. kommende forbedringer.

Vi ønsker jer en fortsat god sommer

Holder ikke aftaler

Da vi bestilte vores MH, var det inkl sengelinned og håndklæder. da vi ankommer mangler disse ting. Vi tager kontakt til den lokale hvorefter hun oplyser os det ikke er en del af dette MH.
Vi kontakte så vacansolil uden de vil hjælpe og dette bliver så vores eneste gang vi bruger dette udelige rejsebureau.

Hej Jesper.
Tak for din anmeldelse af Vacansoleil.
Vi kan kun blive enige om, at det er ærgerligt at komme frem til feriestedet og opleve at der ikke er sengelinned og håndklæder som forventet.

Når man booker et mobilhome på vores hjemmeside, så står der under hver type mobilhome i specifikationerne hvad der er inkluderet. I den type mobilhome I har booket er håndklæder og sengelinned ikke inkluderet. For at have sengelinned og håndklæder inkluderet, så er det et "comfort" eller et "comfort plus" mobilhome der skal bookes på den pågældende campingplads.

Jeg håber, at I trods det manglende linned og håndklæder har haft en rigtig skøn ferie.

Vi ønsker jer en god sommer

Super fin servic

Vacansoleil Danmark からの回答

Hej Linda :) Tak for din anmeldelse af vacansoleil. Dejligt at høre, at du har været tilfreds med vores service, det er vi rigtig glade for.

5つ星のうち1の評価

Meget beskidt og slidt mobilehome vi er…

Meget beskidt og slidt mobilehome vi er ankommet til.

Vacansoleil Danmark からの回答

Hej :) Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.
Det er ærgerligt at starte ferien med et beskidt mobilhome, det er vi helt enige om.

Som jeg kan se i vores system, så har I fået tilbudt den service, at få gjort boligen ren, eller evt. flytte til en anden bolig i stedet, for at afhjælpe problemet.

Jeg håber, at I har nydt jeres ferie :)
Vi ønsker jer en rigtig god sommer

5つ星のうち5の評価

Rent og pænt af et telt at være

Rent og pænt af et telt at være. Og flink og hjælpsom guide

Hej Peter :)
Mange tak for din anmeldelse af Vacansoleil. Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med teltet og guide - håber ferien har været rigtig skøn.

5つ星のうち3の評価

Selve bookingprocessen var nem og lige…

Selve bookingprocessen var nem og lige til. Fordi vi rejser om en uge skulle alt (med rette) betales med det samme. Få timer efter jeg har betalt bliver en rejse præcis magen til sat 700 kr. ned. Måske et vilkår, men super ærgerligt. Har sendt jer en besked om ovenstående og afventer svar. Har rejst med jer før, og får generelt en god service.

Vacansoleil Danmark からの回答

Kære Louise :) Tak for din anmeldelse af Vacansoleil. Skønt at høre at bookingprocessen er nem og lige til.
Som jeg kan se i systemet, så skulle du gerne have fået svar ift. prisdifferencen :)
Vi ønsker dig en rigtig god sommer

Nemt og lige til

Vacansoleil Danmark からの回答

Kære Stephan, mange tak for din anmeldelse af Vacansoleil. Det er skønt at høre, at alt har været nemt og lige til.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。