Ville gerne have en ny kvalitet kÞkkenvÊgt. Fandt det vi sÞgte pÃ¥ VÊgteeksperten.dk Deres udvalg, var imponerende, og efter at have modtaget vores nye vÊgt! Kan vi godt se, at vi havde valgt kvalit... ãã£ãšèŠã
Super god service. Fik tilsendt en vÊgt, som virkede til at have vÊret pakket op fÞr og opbevaret i et beskidt miljÞ - den var i hvert fald beskidt, da vi Ã¥bnede kassen. Kontaktede kundeservice, som v... ãã£ãšèŠã
Jeg havde en virkelig god oplevelse med Vaegteeksperten. Virkelig god service, hvor kvinden jeg talte med brugte lang tid pÃ¥ at informere mig og finde det rigtige produkt til mig. Jeg fik hurtigt den... ãã£ãšèŠã
Nem at bestille - god servise - anmodede om hurtig levering, da der var tale om en gave til en mÊrkedag, og var lidt sent ude. Skrev det som kommentar, og det gik perfekt. Produktet lever fuldt ud op... ãã£ãšèŠã
VÊgteeksperten.dk ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Det er vi kendte for:
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
- Fri Fragt
- Fri fragt på alle ordrer, der sendes som pakker med enten Post Danmark, UPS eller GLS.
- Hurtig levering
- Vi sigter altid efter hurtig levering, og derfor hedder den typisk 1-3 dage.
- SpÞrgsmål? Ring til os
- Tlf: +45 71 99 75 01 - Ã ben hverdage mellem 09:00-17:00
Lyreskovvej 7, Bov, 6330, Padborg, ãã³ããŒã¯
- +45 71 99 75 01
- support@vaegteeksperten.dk
- www.vaegteeksperten.dk
Sjovt post
Udlukket fordi de lode me hedde et sjovt navn på mit fragt navn.
Da jeg var nede og hente min pakke, havde jeg et smile på mig da jeg lÊste navnet den var til.
Jeg ledte efter en god stabil vÊgt
Jeg ledte efter en god stabil vÊgt, til mine hunde. Er virkelig godt tilfreds med den jeg har modtaget.
Jeg mangler en dansk vejledning tilâŠ
Jeg mangler en dansk vejledning til produktet. Vi har kun modtaget intro til selve tablet - men det er på tysk og engelsk, hvilket ikke hjÊlper, når vi skal sÊtte det sammen og få et billed op.
Hurtig og effektiv service.
Hurtig og god levering
Hurtig og god levering. Varen er som forventet.Alt i alt en god helheds fornemmelse til fornuftige priser.
Hurtig levering og lÞbende info omâŠ
Hurtig levering og lÞbende info om levering.
VÊgten fungerer meget godt
VÊgten fungerer meget godt, men vi havde et problem med at få den tilsluttet en computer.
Billig og god vÊgt
Billig og god vÊgt. Alt er som det skal vÊre.
Det er nemt at finde rundt på sitet
Det er nemt at finde rundt på sitet, priserne er meget fair og lynhurtig levering.
4 stjerner, der skal vÊre plads til forbedring :)
God vejledning
Fik god og prof. hjÊlp til at finde det rigtige produkt i kundeservice.
hurtig service
Fint produkt
Fint produkt. Er som forventet og kom som forventet
Super
Hej
Venlig og kompetent ekspederet af
Blev leveret fra Holland 2 dage efter ordren var givet
Stor ros
Super kompetent vejledning og hurtigâŠ
Super kompetent vejledning og hurtig levering