Ville gerne have en ny kvalitet kÞkkenvÊgt. Fandt det vi sÞgte pÃ¥ VÊgteeksperten.dk Deres udvalg, var imponerende, og efter at have modtaget vores nye vÊgt! Kan vi godt se, at vi havde valgt kvalit... ãã£ãšèŠã
Super god service. Fik tilsendt en vÊgt, som virkede til at have vÊret pakket op fÞr og opbevaret i et beskidt miljÞ - den var i hvert fald beskidt, da vi Ã¥bnede kassen. Kontaktede kundeservice, som v... ãã£ãšèŠã
Jeg havde en virkelig god oplevelse med Vaegteeksperten. Virkelig god service, hvor kvinden jeg talte med brugte lang tid pÃ¥ at informere mig og finde det rigtige produkt til mig. Jeg fik hurtigt den... ãã£ãšèŠã
Nem at bestille - god servise - anmodede om hurtig levering, da der var tale om en gave til en mÊrkedag, og var lidt sent ude. Skrev det som kommentar, og det gik perfekt. Produktet lever fuldt ud op... ãã£ãšèŠã
VÊgteeksperten.dk ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Det er vi kendte for:
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
- Fri Fragt
- Fri fragt på alle ordrer, der sendes som pakker med enten Post Danmark, UPS eller GLS.
- Hurtig levering
- Vi sigter altid efter hurtig levering, og derfor hedder den typisk 1-3 dage.
- SpÞrgsmål? Ring til os
- Tlf: +45 71 99 75 01 - Ã ben hverdage mellem 09:00-17:00
Lyreskovvej 7, Bov, 6330, Padborg, ãã³ããŒã¯
- +45 71 99 75 01
- support@vaegteeksperten.dk
- www.vaegteeksperten.dk
Super kompetent vejledning og hurtigâŠ
Super kompetent vejledning og hurtig levering
Hurtig ekspedition og korrekt leveret iâŠ
Hurtig ekspedition og korrekt leveret i god emballage.
Glad og tilfreds
VÊgteeksperten er en seriÞs virksomhed, der sÊlger gode produkter til en fornuftig pris.
God, prÊcis og meget prisvenlig.
1: virkelig hurtig expedition
2: det er ikke en dyr vÊgt, men den har lÞst en kÊmpe opgave for mig på en god og enkel måde.
3: en ret så prÊcis vÊgt.
Godt vÊrktÞj..... Tusind tak.
Hurtig levering fra dag til dag.
God support og tilbagemeldinger som kanâŠ
God support og tilbagemeldinger som kan bruges til noget.
Super fin service
Super fin service
Hurtig levering og produktet er helt op til forventning
Hurtig levering
Rigtig fin oplevelse! ð
Super glad for mit kÞbte produkt - og varen kom meget hurtigt. ð
Endelig et sted hvor tlf. Bliver taget uden tryk 1 for osv.
Tlf. Bliver besvaret
God dialog
Hurtig hjÊlp
Profesionel tilgang til opgaven.
Fantastisk god service
Fantastisk god service og vejledning i forbindelse med mit kÞb.
Modtog vÊgten 3 dage efter ordren var afgivet og den kom helt fra Tyskland.
Absolut tilfreds !
Godt udvalg og fine priser
VÊgteksperten har et stort udvalg og fine priser. Jeg har altid oplevet en hurtig levering.
hurtig og prÊcis
KÞb af vÊgt
Jeg har endnu en gang handlet ved VÊgteeksperten, hvor jeg har fået rådgivning om kÞb af den rigtige vÊgt, jeg har vÊret fuld tilfreds med mit kÞb og service fra VÊgteeksperten.