Vakantiehuizen-Frankrijk.nl レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Wij hebben voor de 6e keer een vakantiehuis via Liberte vakantiehuizen gehuurd, en dat zal zeker niet de laatste keer zijn want er valt nog veel te ontdekken in deze mooie regio's. Wat hebben wij weer... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Vrij kort na de boeking werd eerst telefonisch contact opgenomen door de touroperator om alles door te nemen. Pas daarna is alles schriftelijk bevestigd. Had wel graag eerder geweten, dat de prijzen n... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 貸し別荘
  2. コテージ
  3. 旅行代理店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Vakantiehuizen-Frankrijk.nl is geheel onafhankelijk en transparant en toont u daarom gelijk de all-in reissommen van de vakantiehuizen. Dat wil zeggen dat u niet pas bij het boeken wordt geconfronteerd met onverwachte kosten als bijvoorbeeld boekingskosten of een bijdrage aan het calamiteitenfonds. Extra (optionele) faciliteiten als een eindschoonmaak of het huren van bedlinnen betaalt u ter plaatse en zijn daarom niet in de reissom opgenomen. Daarnaast biedt Vakantiehuizen-Frankrijk.nl u een laagste prijsgarantie. U kunt er dus vanuit gaan dat alle partners hun product op Vakantiehuizen-Frankrijk.nl voor dezelfde prijs aanbieden als op hun eigen website. Mocht u desondanks, nadat u een vakantiehuis via Vakantiehuizen-Frankrijk.nl hebt geboekt, binnen 48 uur, hetzelfde vakantiehuis onder gelijke condities (zelfde periode, gelijk aantal personen, zelfde uitrusting niveau, etc) bij de betreffende aanbieder voor een lagere prijs vinden, dan betaalt Vakantiehuizen-Frankrijk.nl u het verschil met de lagere prijs terug! Wenst u contact op te nemen met Vakantiehuizen-Frankrijk.nl? Dit kan via info@vakantiehuizen-frankrijk.nl, maar u kunt ons natuurlijk ook bellen op 070 416 8 480. Wij zien uw boeking met veel plezier tegemoet!

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

mooi appartement, mooie balkon's en goed verzorgd.

Mooi en rustig gelegen locatie, veel privacy, goede parkeergelegenheid. Het appartement was functioneel en netjes ingericht. Verder was het strand ook heel rustig, tenminste geen mierenhoop. Het strand is wel 3 km van het huisje waardoor je de auto moet pakken. Het voordeel was wel dat er voldoende gratis parkeergelegenheid was aan het strand. Kortom mooie vakantie waar eigenlijk niks op aan te merken viel, zelfs het weer was goed, in de periode juli

2014年7月24日

Supersnel geregeld

Overzichtelijke duidelijke site, geen verrassingen achteraf.
Last minute, op dinsdag een huisje geboekt en zaterdag vertrokken.
Goed geïnformeerd en prima geregeld. Fantastische week gehad.
Ga hier zeker weer kijken voor een volgende vakantie!

2014年7月2日
5つ星のうち4の評価

Een ruim, gezellig en vooral compleet huisje voor 6 personen.

Het huisje voldeed volledig aan onze verwachtingen en vooral de ligging vlakbij de zee was heerlijk. We konden 's avonds zo nog even terug naar de zee voor de ondergaande zon. Natuurlijk hadden we ook ontzettend mazzel met het mooie weer. We konden iedere avond buiten eten waar ook een ruime tafel stond met zes goede stoelen. Een min puntje: je rook in de tuin het riool, ook dit was mede door het mooie weer niet prettig.

2014年6月20日

Zeer goede 1e ervaring.

Het is een duidelijke, makkelijke site om een huis te zoeken. De streek en wanneer je het huis wilt huren is zeer helder omschreven. De keuze was veel en na het boeken ontdekte we een foutje in de reservering. Gelijk gebeld met het telefoonnummer en we werden zeer vriendelijk te woord gestaan en geholpen, met als gevolg dat we gerust waren en wisten dat alles goed kwam. En dat is het ook. We gaan over 1 maand heerlijk 2 weken naar een prachtig huis in de Bourgogne.

2014年5月16日
5つ星のうち4の評価

Goed, snel en makkelijk geregeld.

Omschrijving op de site is duidelijk, komt goed over. Boeking was snel gemaakt. Er werd snel contact met me gelegd voor de details omtrent de boeking. De communicatie was eveneens duidelijk en correct.
Nu nog wachten tot de geboekte datum.

2014年4月14日

vakantiehuis aan de kust

Na het online boeken van de vakantiewoning werd er 2 dagen later al contact met ons opgenomen .nou dat was super zo snel dat alles geregeld werd dat geeft een goed gevoel

2014年4月14日

voor herhaling vatbaar

Afgelopen zomer via Vakantiehuizen-Frankrijk op vakantie geweest. Nette, vriendelijke organisatie! Wij hebben een fijne vakantie gehad (gezin, 3 kinderen).

2014年4月10日

handige site!

We waren op zoek naar een vakantiehuis voor het 40-jarig huwelijk van mijn ouders. Wij (3 stellen en een baby) zochten een ruim huis met zwembad en vooral kindvriendelijk voor de kleine. Op deze site zijn uitgebreide zoekmogelijkheden waardoor we ons huis snel gevonden hadden. Heerlijke vakantie gehad! Heb al meerdere keren de website aan vriendinnen doorgestuurd. Ga zo door!

2014年3月12日

Duidelijk verhaal

Dit jaar voor het eerst bij Vakantiehuizen-Frankrijk geboekt. De site is erg overzichtelijk en de informatie duidelijk. Het grootste voordeel vinden we toch wel het volledige kostenoverzicht bij boeking. Een echte aanrader!

2014年3月7日

Trustpilot エクスペリエンス