Er was helaas iets misgegaan met mijn bestelling bij de pakketdienst. Ik heb dit gemeld bij de klantenservice en het werd meteen netjes opgepakt. Ze hebben het snel en zonder gedoe opgelost. Echt t... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bestelling gedaan bij Giuseppe. Mooi merk, goeie kwaliteit en super uitstraling. Ondanks dan de bestelling niet helemaal compleet was, kan gebeuren, ben ik toch zeer blij met de afhandeling. Aar... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super fijne klantenservice die heel snel reageert en met je meedenkt, en hele mooie kwaliteit kleren. Ik heb mijn nieuwe merk gevonden, ik zou dit bedrijf aan een ieder aanraden.
äŒæ¥ãåçããŸãã
In a world full of industrially produced clothing, where marketing has taken control over product, where low prices are enslaving workers, demolishing local cultural identity, we decided to take a step back and focus on the real value of a garment. VALENZA's products are made in fair conditions, respecting workers and environment, in our home region Le Marche (IT). They are made by passionate artisans, meaning each item is put together by the same tailor, not by a chain of workers. Our goal is to produce luxurious ethically correct artisanal products, for the right price, made exclusively with Italian traceable and organic materials.
3534AV, Utrecht, ãªã©ã³ã
Ik wil graag laten weten dat ik een hele fijne ervaring heb gehad. Alles is professioneel en vriendelijk verlopen, en ik ben zeer tevreden over de service en het resultaat. Bedankt voor de goede zorg en aandacht!

Valenza-shop ããã®åç
Alles is snel geregeld bestellen of retour! T shirtjes ga je nergens beter krijgen! ðð»ðð»

Valenza-shop ããã®åç
Valenza is next level. Topkwaliteit, perfecte pasvorm en stijlvolle details die eruit springen.ð«¡

Valenza-shop ããã®åç
Super Kwaliteit. Mooi spul, wel prijzig maar dan heb je ook wat. Ga zeker vaker bestellen.

Valenza-shop ããã®åç
Ben al lange tijd fan van valenza haal het altijd in de winkel, maar valenza website is ook echt perfect 1e aankoop online en zeker niet de laatste volgende dag al geleverd top top sweater

Valenza-shop ããã®åç
Snelle levering, alles tip top in orde. En een heel mooi product (shirt)

Valenza-shop ããã®åç
Altijd prachtige artikelen en een top pasvorm. Kwaliteit is zelfs na meerdere keren wassen nog super.

Valenza-shop ããã®åç
Supersnelle levering, keurig verzorgd, hoogwaardige kwaliteit

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã