レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Er was helaas iets misgegaan met mijn bestelling bij de pakketdienst. Ik heb dit gemeld bij de klantenservice en het werd meteen netjes opgepakt. Ze hebben het snel en zonder gedoe opgelost. Echt t... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bestelling gedaan bij Giuseppe. Mooi merk, goeie kwaliteit en super uitstraling. Ondanks dan de bestelling niet helemaal compleet was, kan gebeuren, ben ik toch zeer blij met de afhandeling. Aar... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super fijne klantenservice die heel snel reageert en met je meedenkt, en hele mooie kwaliteit kleren. Ik heb mijn nieuwe merk gevonden, ik zou dit bedrijf aan een ieder aanraden.

䌁業情報

1. 玳士衣料店

圓該䌁業による蚘述

In a world full of industrially produced clothing, where marketing has taken control over product, where low prices are enslaving workers, demolishing local cultural identity, we decided to take a step back and focus on the real value of a garment. VALENZA's products are made in fair conditions, respecting workers and environment, in our home region Le Marche (IT). They are made by passionate artisans, meaning each item is put together by the same tailor, not by a chain of workers. Our goal is to produce luxurious ethically correct artisanal products, for the right price, made exclusively with Italian traceable and organic materials.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Ik wil graag laten weten dat ik een

Ik wil graag laten weten dat ik een hele fijne ervaring heb gehad. Alles is professioneel en vriendelijk verlopen, en ik ben zeer tevreden over de service en het resultaat. Bedankt voor de goede zorg en aandacht!

2025幎8月6日

Valenza-shop からの回答

Beste Mustapha, bedankt voor uw waardering voor onze klantenservice. We doen ons best om onze klanten persoonlijke aandacht te geven. U bent de kern van ons bedrijf en we zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze zorg. Veel plezier met het dragen van onze producten! Giuseppe Valenza

Beste kwaliteit t-shirts

Beste kwaliteit t-shirts. Daarnaast super snel geleverd!

2025幎5月8日

Valenza-shop からの回答

Goedemorgen Thijs, hartelijk dank voor jouw positieve woorden. Wij zijn blij dat je de kwaliteit van ons product en onze service waardeert. Veel plezier met het dragen van onze producten! Giuseppe Valenza

5぀星のうち5の評䟡

Alles is snel geregeld bestellen of

Alles is snel geregeld bestellen of retour! T shirtjes ga je nergens beter krijgen! 👌🏻👌🏻

2025幎5月6日

Valenza-shop からの回答

Beste Sam, bedankt voor je geweldige recensie! Ik ben erg dankbaar dat je onze producten en diensten waardeert. Wij doen ons uiterste best om onze klanten zo tevreden mogelijk te stellen. Het is dan ook zeer bevredigend om een ​​recensie zoals die van jou te lezen. Veel plezier met het dragen van onze producten! Het allerbeste, Giuseppe Valenza

Topshirts

Topshirts
Snel bestelproces
Snelle deel-retour afhandeling

2025幎4月14日

Valenza-shop からの回答

Beste Jeroen, hartelijk dank voor je positieve woorden! Ik ben blij te horen dat je onze producten en diensten waardeert. Groetjes, Giuseppe Valenza

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering en kleding is als

Snelle levering en kleding is als verwacht.

2025幎4月18日

Valenza-shop からの回答

Ciao Bob, hartelijk dank voor je positieve recensie! Fijn om te horen dat ons product en onze service aan je verwachtingen voldeden. Veel draagplezier! Groeten, Giuseppe Valenza

5぀星のうち5の評䟡

Waar elegantie en vakmanschap samenkomen

Valenza is next level. Topkwaliteit, perfecte pasvorm en stijlvolle details die eruit springen.🫡

2025幎3月27日

Valenza-shop からの回答

Goedemorgen! Ik kan niet blijer zijn met zo'n groot compliment! Hartelijk dank voor uw woorden. Met vriendelijke groet, Giuseppe Valenza

Super snel bezorgd

Super snel bezorgd, top kwaliteit ! Oprechte aanrader.

2025幎3月18日

Valenza-shop からの回答

Beste Fabian Nesar, Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden en waardering. We zijn blij om te horen dat u onze kwaliteit en service waardeert. Met vriendelijke groet, Giuseppe Valenza

5぀星のうち5の評䟡

Super fijne klantenservice die heel

2025幎2月21日
自発的なレビュヌ

Valenza-shop からの回答

Beste Jesse, Hartelijk dank voor je geweldige recensie! We doen echt ons best om onze klanten te helpen met een snelle en vriendelijke klantenservice. We zijn erg blij om te lezen dat het werkt en dat je tevreden bent over ons product en over hoe we omgaan met service. En om het af te maken, maakt het me echt blij om te lezen dat je je nieuwe favoriete merk hebt gevonden! Fijne weekend, Giuseppe Valenza

Super Kwaliteit

Super Kwaliteit. Mooi spul, wel prijzig maar dan heb je ook wat. Ga zeker vaker bestellen.

2025幎1月29日
自発的なレビュヌ

Valenza-shop からの回答

Beste Eric, bedankt voor je positieve review. Ik ben blij om te horen dat je de kwaliteit van onze producten waardeert! Met vriendelijke groet, Giuseppe Valenza

5぀星のうち5の評䟡

Hoogste kwaliteit service en kleding.

2025幎1月15日

Valenza-shop からの回答

Beste Thanos, bedankt voor je positieve review. Ik ben blij om te horen dat je de kwaliteit van onze service en producten waardeert. Veel plezier met het dragen van onze producten! Groeten, Giuseppe Valenza

5぀星のうち5の評䟡

Ben al lange tijd fan van valenza haal

Ben al lange tijd fan van valenza haal het altijd in de winkel, maar valenza website is ook echt perfect 1e aankoop online en zeker niet de laatste volgende dag al geleverd top top sweater

2025幎1月10日

Valenza-shop からの回答

Beste Kamil, ik ben erg blij om te horen dat u een fan bent van onze producten! Ik ben ook blij dat u onze online services waardeert. Geniet van het dragen van onze producten! Met vriendelijke groet, Giuseppe Valenza

5぀星のうち4の評䟡

Snelle levering nette service

Snelle levering nette service

2025幎1月2日

Valenza-shop からの回答

Beste meneer Botman, bedankt voor uw positieve beoordeling. Ik ben blij om te horen dat u onze levering en service waardeert. Wat moeten we verbeteren om een ​​5-sterrenbeoordeling van uw kant te krijgen? Ik kijk ernaar uit om van u te horen of we ons product en onze service kunnen verbeteren om een ​​vlekkeloze koopervaring te bieden. Fijne week, Giuseppe Valenza

Top shirts

makkelijk te bestellen, vlotte levering

2025幎1月6日

Valenza-shop からの回答

Beste Filip, we zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze producten en de kwaliteit van onze diensten! We wensen u veel plezier met het dragen van onze producten. Met vriendelijke groet, Giuseppe Valenza

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering, alles tip top in orde. En een heel mooi product (shirt)

2024幎12月30日

Valenza-shop からの回答

Beste Marcel, bedankt voor je positieve woorden! We zijn blij om te horen dat je onze diensten waardeert en dat je onze producten graag draagt. Als er iets is wat we kunnen doen om je verder te ondersteunen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Giuseppe Valenza

5぀星のうち5の評䟡

Altijd prachtige artikelen en een top

Altijd prachtige artikelen en een top pasvorm. Kwaliteit is zelfs na meerdere keren wassen nog super.

2024幎10月2日

Valenza-shop からの回答

Beste Daan, bedankt voor je positieve feedback! We richten ons sterk op de duurzaamheid van onze producten en kiezen uitsluitend luxe Italiaanse materialen om dit te bereiken. Daarom ben ik erg blij om te horen dat je ervaart dat onze producten in geweldige conditie blijven, zelfs na vele wasbeurten. Veel plezier met het dragen ervan! Met vriendelijke groet, Giuseppe Valenza

Beste herenmode van NL/Italië

Supersnelle levering, keurig verzorgd, hoogwaardige kwaliteit

2024幎9月24日

Valenza-shop からの回答

Beste Tom, ik ben erg blij om te lezen dat je onze diensten en producten waardeert. Geniet van het dragen van onze producten! Met vriendelijke groet, Giuseppe Valenza

5぀星のうち5の評䟡

Ik wacht nog steeds op mijn bestelling

Goede service!!!!

2024幎9月9日

Valenza-shop からの回答

Beste Jasper Janssen, bedankt voor jouw interesse in onze producten en voor jouw eerste bestelling. Hoewel je problemen ondervindt met jouw verzending, omdat de postbode de bestelling niet bij jou thuis heeft afgeleverd, ben ik blij om te lezen dat je onze service waardeert en dat we naar de beste oplossing zoeken om dit probleem samen op te lossen.

Nogmaals bedankt voor jouw vertrouwen in onze service. We doen ons best om ervoor te zorgen dat jouw bestelling zo snel mogelijk wordt geleverd. Met vriendelijke groet, Giuseppe Valenza

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。