Jag bokade in en konsultation för att hitta en förlovningsring och jag Àr jÀttenöjd med den hjÀlp jag fick. Jag fick ett varmt mottagande av Klara samtidigt som hon var vÀldigt kunnig i omrÃ¥det och ku... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Mitt besök hos van Bruun var vÀrt tiden och besvÀret att ta sig dit. Jag mötte Olivia gav ett professionellt, engagerat och kunnigt bemötande. Jag uppskattade hennes förmÃ¥ga att lyssna in mina önskemÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fick oerhört fin och proffsig hjÀlp av Johan att matcha vigselring till min förlovningsring. Hade jag bestÀllt online hade jag nog inte landat i samma val sÃ¥ jag rekommenderar starkt att gÃ¥ och prova... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Johan var otroligt hjÀlpsam genom hela processen och gjorde det enkelt för oss att hitta den perfekta ringen utifrÃ¥n vÃ¥ra önskemÃ¥l. Vi Àr vÀldigt glada och tacksamma över att ha fÃ¥tt hjÀlp av hono... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Maria var veldig hyggelig og gjestmild
Maria var veldig hyggelig og gjestmild. Vi fikk god hjelp med valg av ring og en fin samtale samtidig.
Vi fick bra och vÀnlig hjÀlp
Vi fick bra och vÀnlig hjÀlp. Svarade på alla funderingar och gav inte någon egen vÀrdering i val av ring
Meget positiv oplevelse
Vi havde i forvejen kigget vidt og bredt omkring på forskellige hjemmesider, efter en forlovelsesring til min, nu kommende hustru, og syntes uden tvivl at Vanbruun har det stÞrste og smukkeste sortiment af ringe, så derfor tog vi turen fra à rhus til KÞbenhavn, og havde på forhånd booket en 40 minutters konsultation, hvor vi blev budt velkommen af Aleksandra, som er meget dygtig og kompetent. Min forlovede havde på forhånd forelsket sig i et par ringe som hun i ro og mag kunne sidde og prÞve på, inde i deres smukke showroom. Aleksandra var meget lyttende og god til at komme med input, både til valg af ring og diamant, og foreslog selv at de kunne lave nogle små Êndringer på ringen vi endte med at kÞbe, så den blev 100% som min forlovede Þnskede sig. Alt i alt en super god oplevelse, og vi ser meget frem til at komme tilbage når vi skal kÞbe vores vielsesringe.
Konsultation för förlovningsring
Jag bokade in en konsultation för att hitta en förlovningsring och jag Àr jÀttenöjd med den hjÀlp jag fick. Jag fick ett varmt mottagande av Klara samtidigt som hon var vÀldigt kunnig i området och kunde hjÀlpa mig med alla möjliga frågor som jag hade. Hela processen kÀndes jÀttelugn och trygg. Jag rekommenderar starkt Vanbruun!
The meeting with Aleksandra wasâŠ
The meeting with Aleksandra was amazing- She was great at listening to us and guided us to find our perfect rings. Very pleasant to meet and we highly recommend her.
VÀldigt bra utlevelse!
Jag fick superbra hjÀlp av Emilija! Jag fick superbra hjÀlp av Emilija! KÀndes verkligen som att hon förstod exakt vad jag letade efter. Rekommenderar starkt!
Fikk god hjelp av Madelen
Fikk god hjelp av Madelen. Hun ga gode råd både generelt og personlig for vår opplevelse. Anbefaler!

VANBRUUN ããã®åç
Fin ring, men inte den kundupplevelse vi förvÀntade oss
â
â
âââ
Vi valde företaget för vår förlovningsring eftersom vi ville ha en trygg och kvalitativ upplevelse kring ett viktigt köp.
Den digitala konsultationen var mycket bra och de personer vi varit i kontakt med har genomgående varit trevliga och okej professionella. Den fÀrdiga ringen Àr idag också enligt bestÀllning. Tillslut.
TyvÀrr har kundresan som helhet varit en besvikelse. Ringen levererades med ett fel från början och trots att vi bestÀllde med god tidsmarginal kunde vi inte anvÀnda den vid flera planerade tillfÀllen med familj och vÀnner.
Misstag kan hÀnda, men det som påverkat vår upplevelse mest Àr hur Àrendet hanterades dÀrefter. Kommunikation och uppföljning har i stor utstrÀckning drivits av oss som kunder. Vid flera tillfÀllen har vi sjÀlva behövt ta kontakt för att få information om status, leverans eller nÀsta steg i processen.
NÀr vi uppmÀrksammade felet upplevde vi inte heller att betydelsen av situationen riktigt togs in. För oss handlade det inte om en vanlig reklamation utan om en förlovningsring kopplad till ett viktigt livsögonblick.
Vi har lÀmnat utförlig feedback till företaget och uppskattar att de tagit sig tid att lÀsa den. DÀremot upplever vi inte att de konsekvenser som den samlade upplevelsen fick för oss som kunder har tagits på samma allvar.
Det Àr sÀrskilt tråkigt eftersom vi såg förlovningsringen som början på en lÀngre kundrelation. Slutresultatet blev bra, men vÀgen dit har gjort att vårt förtroende för företaget minskat avsevÀrt. Och kan just nu inte rekommendera att köpa ringar hos vanbruun.
Mycket bra upplevelse
Mycket bra upplevelse. Moa var otrolig!

Vanbruun har sÀmst kvalitet
Köp inget frÃ¥n Vanbruun!!! Deras kvalitet Àr sÀmst. Hantverket tillhör nybörjare. Företaget och deras service Àr katastrofala. Ãn en gÃ¥ng köp inget dÀrifrÃ¥n!!!
Jag och min man stötte på Vanbruun under Nordea open i Båstad. Jag testade ringen Ebba. Det var dÀr vi blev indragna i det hÀr skitet. Jag kÀnner mig faktiskt bedragen. Varning för bedrÀgeri vill jag skriva.
Den första ringen vi fick var en katastrof. Klorna var jÀttevassa. Man kunde skÀra papper med dem. Mittstenen var jÀttesned. Sidostenar var sneda och vassa. Hela fattningen var sned. Vi såg inte allt det hÀr först utan fick den bedömd av en riktig juvelerare vid en senare tillfÀlle. Vi skickade tillbaka den för att de skulle polera ringen så att den blev mindre vass då man skar sig på den. De svarade dock inte och gjorde inget åt att mittstenen var sned, vilket vi också reklamerade vid första tillfÀllet.
Efter tre månader blev en av sidostenarna lösa. Vi reklamerade igen. De sa att det var mitt fel att det hade blivit så pga att jag utsatt den för våld. De erbjöd att fixa för 600kr men erbjudandet gÀllde bara i några dagar. Riktigt oseriöst. Det var då vi fick nog och tog ringen till en riktig juvelerare och de berÀttade allt som var fel med den. Vanbruun vÀgrade att betala för reparationer eller göra om den. De ville reparera. Den skickades fram och tillbaka många gånger. Inte sÀllan blev den sÀmre Àn nÀr vi skickade dit den. Den var ivÀg 1-2 månader åt gången flera gånger.
Till slut bestÀmde de sig för att testa göra om den. Den blev bÀttre men långt ifrån godtagbar. Efter att ha försökt att åtgÀrda ett par gånger till Àr den fortfarande inte okej. Klorna till mittstenen Àr repiga och sitter inte tillrÀckligt nÀra stenen så det fastnar saker i den hela tiden. Mittstenen Àr lite sned. Klorna till sidostenarna sitter inte heller tillrÀckligt bra och det fastnar också dÀrför saker dÀr. Det Àr inte bara störigt nÀr klorna fastnar utan så småningom kommer de att dras så mycket att stenen kommer att trilla ut. Det finns också metall under klorna som inte Àr polerad.
Vanbruun hÀvdar att ringen möter deras kvalitetskrav och att den har genomgått kvalitetskontroll. Jag frågade dem om deras kvalitetskontroll och om de hade certifieringar men fick inget rakt svar.
Det har tagit mer Àn ett och ett halvt år, över 100 mejl och jÀttemycket tid och energi. Jag Àr ledsen och förbannad på Vanbruun. Jag fattar inte att vi har hållit på så hÀr lÀnge och att vi faktiskt har gått med på att skicka tillbaka ringen så många gånger.
Vi beslutade oss att vi inte ville att de skulle göra något mer med ringen. Vi ville ha kompensation och inte returnera den då jag Àndå Àr vÀldigt fÀst vid den efter att ha haft den i mer Àn ett år och det var alldeles för nÀra inpå bröllopet för att skaffa en ny. De erbjöd oss först 500kr på restaurang i kompensation! Sen gick de med på 1000kr och ett rengöringskit. Vi tackade nej till skamerbjudandet. Det skulle kosta oss många tusen att åtgÀrda felen Àndå.
Köp inget från Vanbruun om ni inte vill ha smycken som Àr sneda, faller sönder eller som man gör sig illa på! Risken finns att de kommer att drÀnera en på tid och energi. Jag rekommendera alla att hålla sig borta från dem. Det verkar fint och lyxigt men kvaliteten Àr sÀmst!

VANBRUUN ããã®åç
Fick oerhört fin och proffsig hjÀlp avâŠ
Fick oerhört fin och proffsig hjÀlp av Johan att matcha vigselring till min förlovningsring. Hade jag bestÀllt online hade jag nog inte landat i samma val så jag rekommenderar starkt att gå och prova på plats och få hjÀlp av ett proffs. VÀldigt nöjd med mitt val och tacksam för super service!

Trevlig och kunnig!
Johan var mycket trevlig och tillmötesgående men gav Àndå sin åsikt om man bad om den. Perfekt avvÀgt bemötande i en sån hÀr situation! Dessutom kÀndes han vÀldigt kunnig.

VANBRUUN ããã®åç
Veldig fornÞyd med hjelpen vi fikk!
Veldig fornÞyd med hjelpen vi fikk!
Fikk hjelp av Emilia!
Vi kom inn for ring stÞrrelse men fikk kjÞpt ringene vi Þnsket under samme avtale!
Fikk muligheten til å se på andre ringer og prÞve ut de forskjellige stÞrrelsene mens vi var der!

VANBRUUN ããã®åç
Tack bÀsta Erika för din service ochâŠ
Tack bÀsta Erika för din service och för att du fick oss att kÀnna oss speciella!

Dyktig
Jeg er veldig fornÞyd med opplevelsen hos vanbruun. Godt ivaretatt og fikk veiledningen jeg trengte. Anbefales!

God service
God service, og kompetente mennesker - et ekstra pluss med vakker Nordnesjente

Absolutely fantastic experience withâŠ
Absolutely fantastic experience with Aleksandra in the Copenhagen store. She was truly listening and helped me choose the perfect ring, even though I was running short on time. Order placed, can't wait to see it!

VANBRUUN ããã®åç
We are highly satisfied with our experience
We are highly satisfied with our experience at VANBRUUN, Amterdam. Since we stepped in to the store for our Wedding band appointment, we were pleasantly greeted by Mariâs hospitality. Throughout our appointment, Mari was super helpful and knowledgeable, to make our decision as easy and flawless as possible. We would highly recommend this place if you are looking for calm environment with highly professional service, not to mention the beautiful ring selection to choose from. Thank you for your hard work, Mari!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ