Van De Moer Instruments レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

de manager, Bert, kwam op mijn vraag speciaal af naar de kust ivm een defect orgel. Ter plaatse bleek dat er helemaal geen defect was, dat ik per abuis een knop had ingedrukt die niet ingedrukt mag b... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wat ik bestelde was super inorde ik kocht de psm 300 schure inears systeem top ben er heel tevreden mee ,goede prijs snele en vriendelijk onthaal jaak vermeulen

5぀星のうち5の評䟡

Zeer vriendelijk en behulpzame ontvangst gehad. Hebben mijn gitaar perfect hersteld en mij goed geinformeerd hoe dat proces liep en wat ik kon verwachten. Bij ophaling een extra gitaareffect gekocht e... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik had een budget Telecaster nodig voor het type nek en single coils eens te proberen. Ondanks de beperkte selectie in de kleinere winkel in Antwerpen uitermate tevreden van de prijs/kwaliteit van wat... もっず芋る

䌁業情報

1. 楜噚店

圓該䌁業による蚘述

Muziek, dat is onze gedeelde passie. Bij Van de Moer Instruments kom je dan ook niet terecht bij verkopers, maar bij échte muzikanten die steeds de gepaste oplossing voor je zoeken. Of je nu een beginner bent of een door de wol geverfde professional: ons advies is op maat.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 67ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Un magasin à l'écoute des visiteurs

J'avais vu sur leur site internet que je pouvais y trouver un double deck CD "DJ", pas facile ... à Namur, impossible! J'y suis allé le 18/02. Nicolas, trÚs sympathique, a constaté aprÚs vérification qu'il ne pouvais pas me fournir cette appareil, mais m'a envoyé chez TX3 à Aalst également; et là j'ai trouvé ce que je cherchais. Mille mercis pour ce conseil qu'il m'a donné

2026幎2月21日

Behulpzaam

Altijd vriendelijke en behulpzame mensen in de winkel. Er hangt een gezellige sfeer en ze nemen echt de tijd om je te helpen. Een aanrader voor wie op zoek is naar goede service en mooie instrumenten.

2025幎5月12日
5぀星のうち1の評䟡

Eind goed, al goed!!

Bestelling werd gedaan op 28 november. 4 december heb ik zelf een mail verzonden met de vraag wanneer geleverd werd. Daar antwoord op gekregen. 10 december nog een mail verzonden met vraag waar mijn bestelling blijft. Dan pas begint de afwerking ervan, met finaal de levering op 13 december. Dus eind goed al goed, maar enige communicatie uitgaande van Van de Moer zelf, rond stand van zake had hier wel op zijn plaats geweest.

2025幎12月13日
Van De Moer Instruments ロゎ

Van De Moer Instruments からの回答

Beste Paul

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat de communicatie rondom je bestelling niet verliep zoals het hoort. Je hebt volledig gelijk: we hadden je proactief op de hoogte moeten stellen van de status, in plaats van te wachten op jouw bericht.

We zijn blij dat uw bestelling uiteindelijk goed is aangekomen, maar we nemen je opmerking over de informatievoorziening intern mee om onze service te verbeteren. We hopen je een volgende keer een vlekkeloze ervaring te kunnen bieden.

Tom
Van de Moer Instruments

5぀星のうち5の評䟡

Prima prijzen en snelle verzending!

Prima prijzen, snelle levering via DPD en snelle reactie op vragen. Van De Moer instruments is dan ook een goed alternatief voor online reuzen zoals Thomann en Music Store Professional! En als je in België woont zijn er een aantal winkels die zeker een bezoekje waard zijn.

2025幎12月12日

Super service

Wat een goede service, ruim de tijd gekregen om te testen, super klantvriendelijk, vakmanschap 100%. Hier ga je alleen naar buiten met de beste service en natuurlijk een prachtige gitaar 😆
Groetjes Siemen

2025幎11月20日