レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

De geleverde producten waren kort bij de vervaldag. ( 3 maand) ÍK kon afleiden uit mijn bestelling van vorig jaar dat het ging om identiek de zelfde vervaldag en lotnummer: dus de geleverde product... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Levering van shimano remschijven en remblokjes. Stipte levering en zeer scherpe prijzen. Van Eyck is de topper in de fietsenwereld, zonet een E-bike gekocht en meer dan tevreden over de goede uitleg... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Correcte levering, zeer tevreden over de Shimanoketting, voldoet perfect aan mijn verwachting net zoals mijn ervaring, in het verleden. Kortom tevreden over de prijs/kwaliteit en zeker ook over het te... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

1 dag voor mijn vertrek merkte ik dat ik geen geïsoleerde camelback slang meer had, handig om in de bergen te toerskiën. Ik bestelde het op een andere site waar het aangeduid stond als op voorraad. Na... もっず芋る

䌁業情報

1. バむク アクセサリヌ専門店

圓該䌁業による蚘述

Van Eyck Sport: Fietsen, accessoires & kledij kopen online - Geniet van voordelige prijzen & snelle levering. Fietsen, accessoires en kledij, dat bestel je bij Van Eyck.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Waar zal ik beginnen...

Waar zal ik beginnen...

2 jaar geleden een Scott speedster gekocht. Een Garmin Edge fietscomputer. Tacx flux S hometrainer. Alles toch voor een dikke 2500 euro. Zonder de herstelkosten.

Na 2 jaar is hier geen enkel goed woord over te zeggen helaas. Noch over de erbarmelijke service, noch over de kwaliteit van hun producten...

Na 1 winter met de Scott Speedster mocht ik al meteen terugfietsen. Achterwiellagers compleet versleten. Volgens Van Eyck valt dit buiten garantie. Ongelooflijk, maar bon. Ik bestel via hun nieuwe lagers. Na paar maand nog steeds geen nieuws over dit onderdeel. Ik koop maar dan elders DT swiss wielen. 6 ! (ZES) maand later ontvang ik een bericht dat de nieuwe lagers geleverd zijn. Ik heb hier uiteraard niet op gereageerd.

Steek hem na 1 jaar bij fietsenmaker in de buurt binnen. Trapas volledig versleten, ongewoon versleten hoor ik zelfs. Tot op de draad verroest. Oké na een zware winter kan dit gebeuren, denk ik dan. Fietsenmaker weet mij te zeggen dat op de fiets helaas geen originele onderdelen meer zitten. Volgens hem heeft Van Eyck bij het assembleren de Shimano 105 onderdelen verwijderd, en een trapas + crank van enkele jaren oud opgezet. Loodzwaar ook trouwens. Van Eyck dacht dat het slim zou zijn om wat oude onderdelen erop te zetten om te kosten wat te drukken.

En dit is wat de emmer voor mij doet overlopen. Ook de binnentrainer loopt helaas fout. Na 2 jaar blijk ik mijn fiets verkeerd op de binnentrainer te bevestigen. Mijn fiets blijkt eigenlijk niet compatibel op de binnentrainer, ik blijk daarvoor een 12mm schroefas-adapter nodig te hebben. Nu heb ik gelukkig na deze 2 jaar geen schade, denk ik, maar het is toch ongelooflijk dat de verkoper bij Van Eyck hier totaal geen link legde? Het lijkt me toch logisch als je een fiets + trainer verkoopt dat je toch een klein beetje nadenkt of deze alle twee compatibel zijn?

En dan uiteindelijk nog een algemeen puntje van kritiek : de prijzen. Sorry maar, alles wat ik in de fysieke winkel ga bekijken kan ik meteen 10-20% goedkoper krijgen online... Dat is natuurlijk niet direct een probleem maar toen ik bij Black Friday eens op de site ging kijken naar hun "kortingen" zag ik op bepaalde items een korting dat nog niet eens 2-3% bedroeg. En nog steeds duurder dan elders. Dan begin ik mij wel vragen te stellen.

Reviews ingediend op hun website worden verwijderd/niet goedgekeurd. Ik zou Van Eyck alles behalve aanraden. In geen enkele situatie.

2025幎2月4日
5぀星のうち1の評䟡

Worst shopping experience I've ever had

This is the worst shop I've ever had interactions with: almost unreachable through phone or email, I wasn't kept up to date when the delivery was delayed, pedelec was not preregistered which, on pressing the issue with shop and insurance company, resulted in having to wait 3 weeks for number plate which means I only had a little over a week to test and decide if I wanted to return it, when I wanted to return after that period (mainly because of false advertising) I again had to wait a week for a response. When I pressed the issue a little bit while staying civilized they started replying instantly acting arrogant and superior. Only through a middleman did they eventually offer 2k for a new bike worth 4k. Unfortunately I cannot take legal action because of a handicap so the only option I have is sell it second hand.

Edit: Bedankt voor het antwoord. Dat herinnert mij eraan dat ik nog een puntje was vergeten te vermelden. Als ze antwoorden op berichten is het duidelijk dat ze je bericht maar half gelezen hebben.

2024幎11月26日
Van Eyck Sport ロゎ

Van Eyck Sport からの回答

Dag Jonathan

Zeer jammer om dit te moeten horen.

Echter zouden we graag een aantal zaken willen recht zetten. Zo heeft u de melding gemaakt dat u de fiets wil retourneren na 3 maand, en niet na 3 weken. Na meer dan 400 kilometer op de teller.

Ook hebt u voorgaande problemen eerst met een andere fietsenmaker aangekaart, waardoor wij niet eens op de hoogte waren van bepaalde problemen.

Wij staan altijd open om bepaalde problemen op te lossen en te bespreken.

Team Van Eyck Sport

Super lekkere broek

Gelukkig kon ik hier deze broek bestellen. Had dezelfde maar helaas overleden door valpartij. Snel geleverd voor goede prijs en zonder verzendkosten. Toppie!

2025幎1月13日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス