Ik ben hier gekomen voor het aanschaffen van een akoestische gitaar, als amateur met amper kennis over gitaren. Een van de medewerkers (helaas is zijn naam me ontschoten) heeft me enorm goed geholpen... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Bestelde EHX soulfood en betaalde. Maar een vergissing op de website. Werd opgebeld met de mededeling dat die vergissing was begaan en het bedrag per omgaande werd teruggestort. 2dagen later keurig op... もっと見る
super snelle levering, goed verpakt zodat er geen beschadigingen aan het product waren helaas krijgen ze mijn product niet meer binnen daar zij het van een ander bedrijf hadden overgenomen en eige... もっと見る
Ik had er twee snaredrumtassen besteld en zijn zeer netjes geleverd. Eenmaal binnen voldeden ze prima aan de verwachting en passen de snaredrums prima in de tas met mooie stevige randen, het voorvak p... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Muziekcentrum is dé grootste muziekwinkel van Brabant! Gespecialiseerd in blaasinstrumenten, gitaar, slagwerk, toetsen en geluid. Wij hebben een eigen technische dienst en vakkundig personeel dat u graag helpt.
連絡先
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Vlotte levering
Goede service, aardige edewerkers en snelle levering! Belangrijk aandachtspunt: Electrische gitaar is verstuurd tijdens de vrieskou en zat niet geheel in plastic verpakt (alleen de neck) waardoor de gitaar nat was door condens (klein beetje roestaanslag zichtbaar op pickups). De gitaar doet het gelukkig nog goed).
Advies
Ik kreeg op voorhand, via mail, een zeer duidelijk advies zodat ik het product perfect online kon aankopen
Snelle levering en zending met…vakwerk
Snelle levering en zending met instrument die
volgens gegevens door van Gorp beloofd was.
Zoals altijd razendsnelle levering!
Heel tevreden!
Hele goede prijs en keurig snelle levering. Ontzettend blij met de aankoop!
Goedkoop en snelle levering!
De drumspullen die ik heb gekocht waren telkens het goedkoopst bij van Gorp en de levertijden zijn steeds 1 tot 2 werkdagen geweest, heel fijn!
Netjes verzorgd en op tijd geleverd
Duidelijke communicatie per email
Duidelijke communicatie per email
Gitaar goed verpakt
Levering via GLS in orde
Zeer snelle reactie en handelen op mijn…
Zeer snelle reactie en handelen op mijn melding van een probleem met een registratie van hard en software. Binnen 24 uur opgelost.
Had een verkeerde bestelling gedaan
Had een verkeerde bestelling gedaan, ben heel vriendelijk geholpen aan de telefoon en retour gestuurd. Kreeg het bedrag ook snel terug, top!
Snelle levering, vlotte reactie en netjes geleverd
Wel (soms?) wat aan de dure kant, dus 4 sterren. Al begrijp ik dat kwaliteit en service service wat extra vragen, vandaar ook zonder problemen wat extra betaald.
Goed bedrijf om spullen bij te kopen!
De communicatie met van Gorp was perfect, snelle korte lijnen en verzending De enige reden dat ze geen 5 sterren krijgen is dat GLS de vervoerder is… (4 dagen moeten wachten omdat GLS hun administratie niet op orde hadden) Dus bestel bij Van Gorp en vraag om een andere transporteur.
Niet online bestellen, geen voorraad indicatie
Geen indicatie over voorraad bij online bestelling. Geen bericht. Geen antwoord op email. En vervolgens in discussie willen gaan wanneer ik aangeef graag te zien of iets op voorraad is voordat ik het bestel. Uiterst onvriendelijk/amateuristisch.
Goede en snelle info mbt bezorging
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。