Vaukirja レビュー

191
TrustScore 5段階評価の3

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

On tainnut vuosien varrella taso tippua. Tervetuliaispaketin jälkeen saimme yhden kirjapaketin joka maksoi enemmän kuin jos olisit kaupan puolelta itse tilannut ja nyt kahteen kuukauteen ei olekkaan t... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち4の評価

Asia mistä en ole pitänyt on, että kirjoissa on paljon samoja ja/tai samantyylisiä kuvia, ainakin ensimmäisissä kirjoissa. Aluksi tuntui siksi tyhmältä maksaa kun olisin halunnut lapselleni näyttää er... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち4の評価

Tulleet kirjat ovat olleet mainioita vauvallemme, ja useimmiten ikään sopivia. Nettisivuissa on mielestäni parantamisen varaa ja itse palvelusta oli todella vaikea saada käsitystä (miten homma oikeast... もっと見る

企業情報

1. 食べ物・飲み物・タバコ

さまざまな外部ソースから提供された情報

Vau'kirja tarjoaa pienten lasten vanhemmille kirjoja, jotka kasvavat lapsen mukana. Kirjat on räätälöity kuhunkin kehitysvaiheeseen syntymästä koulun alkuun saakka.

連絡先

(191)

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Töykeä asiakaspalvelu ja järkyttävät toimitusajat

Toimitusajat sekä kerhopaketeissa että vaukaupasta tilatuissa tuotteissa naurettavia (jopa 4 viikkoa). Pienelle vauvalle ei kannata täältä mitään tilata, kun kiinnostuksen kohteet ehtivät vaihtua ennen kuin paketti on perillä.

Kerhopakettien laskutus on tökeröä ja vaatisi enemmän vaihtoehtoja (e-lasku?!). Asiakaspalvelu töykeää.

5つ星のうち5の評価

Palvelu on ollut hyvää ja ystävällistä…

Palvelu on ollut hyvää ja ystävällistä 😃
Joulun aikaa yksi paketti meinasi viipyä vähän pitempään. , Mutta tuli perille ja teiltä sanottiin että jos ei rupea kuulumaan niin ottaa uudestaan yhteyttä.

Huono kirjojen laatu

Olen todennut tilaamieni kirjojen laadun huonoksi enkä siksi ole enää tilannut uusia kirjoja. Myös jossakin kirjassa oli paino-/ kirjoitusvirheitä.

Ihania kirjoja

10kk ikäinen lapseni tykkää kirjoista kovasti ja luemme niitä paljon yhdessä. Hän myös tutkii niitä itsekseen paljon.

2019年5月21日

Vaukirja からの回答

Kiitos palautteesta, hienoa että olette nauttineet kirjoista! Hyviä lukuhetkiä jatkossakin toivottaa Vaukirja

Yhteisiä lukuhetkiä päivittäin

Esikoisemme on saanut monipuolisia kirjoja, jotka sopivat ikätasoon. Pakettien peruminen on helppoa. Myös toisen kirjan paketista voi peruuttaa, jos koko paketin peruuttaminen ei kiinnosta. Olisi tosin kiva, jos peruutetun kirjan saisi valita, eikä se aina olisi se "kakkoskirja". Meillä luetaan päivittäin ;) Tyttö valitsee itse kirjan hyllystä ja tuo sen meille luettavaksi. Suosikkejakin on jo löytynyt :D

2019年3月12日

Vaukirja からの回答

Kiitos palautteesta, hienoa kuulla, että olet kokenut kerhon helppokäyttöiseksi ja että lapsesi on pitänyt kirjoista. Ihanaa, että teillä luetaan päivittäin. Hyviä lukuhetkiä jatkossakin toivoo Vaukirja.

Kivoja mutta puutteellisia kirjoja

Kivoja ja värikkäitä kirjoja: todella suuri miinus kirjoissa on ontuvat suomennokset ja kirjoitusvirheet. Siksi eivät ole hintansa arvoisia

2019年3月7日

Vaukirja からの回答

Kiitos palautteesta! Kiinnitämme jatkossa enemmän huomiota suomennosten laatuun. Ystävällisin terveisin Vaukirja

5つ星のうち4の評価

Hinta saattaisi rajoittaa osaa…

Hinta saattaisi rajoittaa osaa perheistä mutta onneksi me olemme saaneet nauttia kirjapalvelustanne. Kirjat ovat olleet hyvin ikätasoisia ja innostavia. Kiitoksia

2019年3月7日

Vaukirja からの回答

Kiitos arvokkaasta palautteestasi, hienoa että olette nauttineet kirjatarjonnastamme! Mukavia lukuhetkiä jatkossakin toivottaa Vaukirja

Hyviä ensikirjoja ja -leluja

Hyviä ensikirjoja ja -leluja. Onko yli vuoden ikäisille tulossa jotain ikätasoista?

2019年3月4日

Vaukirja からの回答

Kiitos palautteesta, kiva kuulla, että ensikirjat ja -lelut ovat olleet mieleisiä. 1-vuotiaille on tulossa paljon kaikkea kiinnostavaa ääninappikirjoista koskettelupintoihin. Viihtyisiä lukuhetkiä toivoo Vaukirja

5つ星のうち1の評価

Hinta nousee tilaus toisensa jälkeen.

Hinta nousee tilaus toisensa jälkeen, eikä laatu seuraa perässä. Peruin tilauksen tämän takia. Kirjat ja lelut ovat myös hyvin samalaisia toistensa kanssa ja hajoavat helposti. Muualla parempi hinta-laatu.

2019年3月3日

Vaukirja からの回答

Kiitos palautteesta, olemme pahoillamme, että kerhon hinta-laatusuhde ei ole vastannut odotuksiasi. Teemme kaikkemme asiakastyytyväisyyden eteen ja toivotamme sinut tervetulleeksi takaisin milloin tahansa. Ystävällisin terveisin Vaukirja

Laatukirjoja ja laatuaikaa

Kirjat ovat laadukkaita, lapsen ikään sopivia (tai ainakin hän kasvaa niihin sopivaksi) ja hinnaltaan passeli. Erityisesti plussaa siitä, että tilauksen sai siirrettyä myös joka toiselle kuukaudelle. Lapsen kanssa nautimme suuresti kirjatoimituksista. Osa kirjoista selkeitä suosikkeja ja niitä luetaan (vanhempien) kyllästymiseen asti.

2019年3月3日

Vaukirja からの回答

Kiitos palautteesta, kiva kuulla, että olet kokenut kerhon jäsenyyden joustavaksi ja mielekkääksi. Pienen lukijan ilo on meille ehdottomasti sitä parasta palautetta! Ja niin totta, kun lapsi löytää suosikkikirjansa, sitä sitten luetaan ja luetaan ja luetaan... :-D

Kirjoja

Kirjoja, jotka tulevat käyttöön ja kestävät aikaa. Arkielämä vahvasti esillä. Toivoisin vielä enemmän satujen maailmaa ja lapsen mielikuvitusta ruokkivaa luettavaa! Jotkut vuosia sitten tulleet ja luetut kirjat kaivetaan edelleen esille, koululaisenkin toimesta.

Vaukirja からの回答

Kiitos arvokkaasta palautteesta, tosiaan, kirjoissamme on viime aikoina ollut lapsen arkielämä vahvasti esillä. Otamme palautteesi huomioon, kun pohdimme tulevia lisäyksiä kerho-ohjelmaan. Kiva kuulla, että vanhojakin Vaukirjoja vielä luetaan :-) Hyviä lukuhetkiä!

Hyvänmielen kirjakerho

Kirjat ovat olleet ihan parhaita ainakin meidän 5kk pikkuiselle. Olemme alusta asti tutustuneet iso suisen sammakon tarinoihin ja menneet nukkumaan rakastan sinua enemmän kirjan ihaniin runoihin. Osa kirjoista on aika samankaltaisia siksi olen jättänyt muutaman kuukauden välistä. Olisi hyvä jos vaikka kehittäisitte vaikka jonkun vapaavalintaisen tuotteen /kirjan peruspaketin lisäksi tai jonku tilalle mistä asiakas voi itse valita.

Vaukirja からの回答

Ihana kuulla, kiitos palautteesta. Ja erittäin hyvä kehitysidea, kiitos! Hyviä lukuhetkiä jatkossakin toivottaa Vaukirja

Monipuolinen

Vaukirja からの回答

Loistavaa! Kiitos palautteesta :-)

5つ星のうち3の評価

Mukava kun voi tilata vain osan…

Mukava kun voi tilata vain osan paketista. Kirjat melko kalliita.

Vaukirja からの回答

Hei ja kiitos palautteesta! Joskus tosiaan on helpompi tilata vain osa paketista, kiva että olet hyödyntänyt tätä mahdollisuutta. Ystävällisin terveisin Vaukirja

Kiinnostaa ja ei kiinnosta

Jotkut kirjat eivät ole lasta eikä aikuista kiinnostanut. Löytyy niistä kyllä myös lempikirjoja

Vaukirja からの回答

Kiitos palautteesta! Kiva kuulla, että valikoimistamme on löytynyt myös lempikirjoja :-) Ystävällisin terveisin Vaukirja

5つ星のうち4の評価

Olen ollut todella tyytyväinen…

Olen ollut todella tyytyväinen tuotteisiin ja toimitukseen. Lapsi on innostunut lukemisesta ja kirjoja luetaan monta kertaa päivässä. Eetu-kirjat ovat meidän perheebn suosikkeja. Olen kuitenkin ihmeissäni, että saman ikäisillä lapsilla on paketeissa tullut eri tuotteita. Ei sillä periaattesssa mitään väliä ole, mutta on tullut "annoskateus", kun on ystävän luona nähnyt kiinnostavia kirjoja. :)

Vaukirja からの回答

Ihana kuulla, että olette olleet tyytyväisiä - lukemisesta innostuneet lapset ovat meille ihan parasta palautetta :-) Eetu-kirjat ovat monien pienten suosikkeja. Tosiaan, Vaukirjassa ei tarjota kaikille identtisiä kuukauden kirjoja, vaan kerhon ohjelmassa edetään ikäkauden mukaan niin, että tietty paketti tulee aina tietyssä vaiheessa jäsenyyttä. Jos jokin yksittäinen tuote on jäänyt kaihertamaan, kurkkaa nettikauppaamme vaukauppa.fi. Lukuintoa jatkossakin toivottaa Vaukirja

5つ星のうち5の評価

Kaikki tilatut kirjat ovat tulleet ja…

Kaikki tilatut kirjat ovat tulleet ja peruutetut jäänyt tulematta. Kirjat on kestävänoloisia ja ainakin meidän lapset tykkää.

Vaukirja からの回答

Kiitos palautteesta, mahtavaa että homma on toiminut ja että olette olleet tyytyväisiä! Ystävällisin terveisin Vaukirja

5つ星のうち3の評価

Alkuun sai pienelle vauvalle mukavia…

Alkuun sai pienelle vauvalle mukavia leluja ja kirjoja, nyt lähempänä vuoden ikää kirjat alkavat hieman toistaa itseään joten olen osan paketeista peruuttanut tästä syystä, ja leluja ei enää pakettien mukana tule.

Vaukirja からの回答

Kiitos palautteesta, saimme tästä arvokasta tietoa, jonka otamme puheeksi, kun uudistamme valikoimaamme. Ystävällisin terveisin Vaukirja

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。