Ãr grÃ¥tfÀrdig. BestÀllde ved nÀr det var som kallast utan att höra ett knyst. Tio dagar senare skulle den tydligen komma. Har angivit att vi bor tre trappor utan hiss över gÃ¥rden. Vedkillen har tidiga... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
BestÀllde veden den 26 oktober och fick hem den idag 3 november som utlovat. Trevlig chaufför som ringde innan han lastade av snyggt och prydligt dÀr jag ville ha pallen. Har prövat annat vedföretag... ãã£ãšèŠã
Kontaktade Vedkillen och bad om offert pÃ¥ fyra pall björkved i mitten av juli mÃ¥nad. Fick svar redan samma dag ang kostnad samt leverans i slutet av juli mÃ¥nad. Men pga en ombyggnad pÃ¥ vÃ¥r fastighet k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
TjÀnsten Àr vÀldigt enkel att anvÀnda, jag bestÀllde pÃ¥ förmiddagen och pÃ¥ eftermiddagen var leveransen pÃ¥ plats, faktura dagen efter. Exemplariskt, har handlat hos Vedkillen i flera Ã¥r och det har al... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vedkillen.se erbjuder endast förstklassig torr björkved från Svenska skogar till marknadens bÀsta priser. Vi Àr idag en av de största leverantörerna och erbjuder alltid gratis hemleverans i Stockholm, VÀsterås, Uppsala, Enköping och Norrköping.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snabb leverans av finfin björkved!

Vedkillen ããã®åç
Snabb leverans,jag tÀnkte Ã¥ka ut tilâŠ
Snabb leverans,jag tÀnkte åka ut til landet på kvÀllen ock tÀcka veden,men det behövdes chauffören hade lagt sÀckarna under altanen tack för servicen,återkommer nÀsta år Mvh Ove Eklund

Supersnabb leverans
Supersnabb leverans! Fin ved till bra pris och trevligt bemötande!

Snabb leverans under helgen
Snabb leverans under helgen, bestÀllde en fredag och fick det levererat på garageuppfarten på söndagen. Smidig betalning.

Veden Àr så bra
Veden Àr så bra, kommer bara att köpa från dom.

Har anvÀnt Vedkillen i flera Ã¥r ochâŠ
Har anvÀnt Vedkillen i flera år och alltid fått snabb leverans, avstÀlld på rÀtt plats och bra torr björkved. Kan verkligen rekommendera dem!

Vedkillen ããã®åç
Snabb leverans, hyfsat pris på veden och trevlig chaufför.

Vedkillen ããã®åç
Denna gång kom veden snabbt
Denna gång kom veden snabbt. Bra stl på veden.

Snabb och smidig leverans
BestÀllde pÃ¥ vedkillens sajt en söndagkvÀll och pÃ¥ tisdagen var leveransen pÃ¥ plats, mycket snabbt. Fick Àven ett sms dagen innan dÀr jag kunde beskriva var leveransen kan placeras, och instruktionen följdes korrekt. Veden Àr torr och i mindre lÀtthanterliga bitar. Ãr mycket nöjd!

Vedkillen ããã®åç
Snabb o bra leverans, fin fin ved!
Super nöjda både med servicen o vedkvaliteten:) Rekomenderar!

Veden kom inom 18 timmar frÃ¥nâŠ
Veden kom inom 18 timmar från bestÀllning. Snabbt!

Mycket bra ved
Mycket bra ved, endast 13% fukt. Kapad i lika lÀngder.
Packad vÀl i sÀckarna.
Snabb hemleverans.
Blir fler bestÀllningar.

Vedkillen ããã®åç
Snabb leverans och chauffören ringerâŠ
Snabb leverans och chauffören ringer och sÀger att han Àr pÃ¥ plats. Veden ser torr och bra ut. Vi köpte ved förra vintern frÃ¥n vedkillen, kommer att fortsÀtta med det ð

Vedkillen ããã®åç
Har anvÀnt mig utav Vedkillens tjÀnsterâŠ
Har anvÀnt mig utav Vedkillens tjÀnster ett par år tillbaka och de lever alltid upp till mina förvÀntningar. Veden levereras utav trevlig personal, hela pallar och bra kvalité utav ved.
Rekommenderar varmt.

Riktigt snabb leverans!
Fin och torr björkved, kan absolut rekommendera Vedkillen.se
Kommer göra nÀsta års bestÀllning hos Vedkillen!

Vedkillen ããã®åç
Bra ved torr o fin nÃ¥got dyr men fraktâŠ
Bra ved torr o fin något dyr men frakt ingår
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ