レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Är grÃ¥tfÀrdig. BestÀllde ved nÀr det var som kallast utan att höra ett knyst. Tio dagar senare skulle den tydligen komma. Har angivit att vi bor tre trappor utan hiss över gÃ¥rden. Vedkillen har tidiga... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

BestÀllde veden den 26 oktober och fick hem den idag 3 november som utlovat. Trevlig chaufför som ringde innan han lastade av snyggt och prydligt dÀr jag ville ha pallen. Har prövat annat vedföretag... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kontaktade Vedkillen och bad om offert pÃ¥ fyra pall björkved i mitten av juli mÃ¥nad. Fick svar redan samma dag ang kostnad samt leverans i slutet av juli mÃ¥nad. Men pga en ombyggnad pÃ¥ vÃ¥r fastighet k... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

TjÀnsten Àr vÀldigt enkel att anvÀnda, jag bestÀllde pÃ¥ förmiddagen och pÃ¥ eftermiddagen var leveransen pÃ¥ plats, faktura dagen efter. Exemplariskt, har handlat hos Vedkillen i flera Ã¥r och det har al... もっず芋る

䌁業情報

1. 薪提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Vedkillen.se erbjuder endast förstklassig torr björkved från Svenska skogar till marknadens bÀsta priser. Vi Àr idag en av de största leverantörerna och erbjuder alltid gratis hemleverans i Stockholm, VÀsterås, Uppsala, Enköping och Norrköping.

3.9

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち5の評䟡

Bra leverans och grym ved

Bra leverans och grym ved! Kommer absolut handla av vedkillen igen! Mycket nöjd kund som starkt rekommenderar vedkillen!

2023幎5月22日

Hej Thilda, Tack snÀlla för din recension! Mvh Vedkillen

Grym ved!!

Grym ved och snabb leverans som alltid, nöjd kund!!

2023幎5月21日

Hej Alicia, Tack snÀlla för din recension! Mvh Vedkillen

Nöjd kund!

BestÀllde 30 sÀck och bestÀmde datum två veckor fram. Leverans på utsatt dag, tyvÀrr kunde jag inte vara hemma och ta emot men det var rÀtt uppenbart att sÀckarna skulle in i carporten. NÀr jag kom hem var det till och med inlagt och staplat sÀckvis snyggt och prydligt!

2023幎3月16日

Hej Jonas, Tack snÀlla för din recension! Mvh Vedkillen

5぀星のうち5の評䟡

En toppen-upplevelse vi gÀrna delar!

Hej alla - vi bor långt ut på VÀrmdö vid SkÀrmaröviken. Och vi eldar vÀldigt ofta i vår mysiga öppna spis - och i vår vedeldade bastu. Fick för ca ett år sen tips om vedkillen.se. Och nu kör vi alla leveranser av ved genom dom. Vår upplevelse Àr klockren. Snabba svar och tydlig dialog nÀr det behövs. Snabba och exakta leveranser med bilder nÀr pallen står på plats i vår carport. Och enkla faktureringsrutiner. Och vÀldigt fin svensk björkved till rÀtt pris. En toppen-upplevelse rakt igenom helt enkelt! :-)// Björne och Heléne

2023幎3月3日

Vedkillen からの回答

Hej Björn och Helen, Vad roligt att höra att Ni Àr så nöjda med oss! Tack snÀlla för Er recension:) Mvh Vedkillen

5぀星のうち5の評䟡

Bra vedleverans till bra pris

Veden kommer i sÀckar och Àr i blandad storlek. Enkelt att bestÀlla och lÀmnas utanför garaget. Betalas efter leverans. Har köpt från Vedkillen i flera år nu.

2023幎3月6日

Vedkillen からの回答

Hej Stefan, Vad roligt att Du Àr en trogen kund:) Tack snÀlla för din recension! Mvh Vedkillen

VÀldigt nöjd!

VÀldigt enkelt att bestÀlla och snabb leverans av mina 30 sÀckar. Kvaliteten på björkveden var toppen, torrt och blandade storlekar. Så jag blir en återkommande kund!

2023幎3月3日

Hej Billy, Vad roligt att höra! Tack snÀlla för din recension:) Mvh Vedkillen

VARNING

VARNING! Riktigt oseriöst företag.
Det tog nÀstan ett halvår att få veden dom avbokar 6 gånger av olika anledningar tex. förare sjuk, för mycket snö och några fram flytt för planering.
NÀr veden sen kom så den så fuktig så jag fick lÀgga den inomhus i 1 vecka och Àndå så gick det knappt att få fjutt på den.
spara era pengar och köp av ett seriöst företag.

2022幎12月11日

BestÀllde 12 sÀckar 24/8-22 med

BestÀllde 12 sÀckar 24/8-22 med förvÀntad fri frakt,och fÃ¥r idag 5/12-22 nÀstan 4 mÃ¥nader senare ett Mail om att de vill ha 790 kr extra för att leverera min order med totalt vÀrde 1725kr. Detta för att jag bor i ”fel” postnummeromrÃ¥de, alltsÃ¥ 15 km utanför VÀsterÃ¥s. Efter mailande sÃ¥ har man nu slutat att svara, och i telefonen svarar ett callcenter som endast kan rekommendera mig att fortsÀtta maila.
De sÀger dock att man haft mycket problem med Vedkillen och rekommenderar mig att anmÀla om de inte löser mitt problem. Detta alltsÃ¥ frÃ¥n deras egen kundtjÀnst. Som pricken över i:et Àr jag nu ocksÃ¥ bannad frÃ¥n deras FB-sida efter negativt omdöme. JÀkla skojare!😂

2022幎12月4日

Besviken bestÀllare

Har tidigare endast haft bra omdömen för Vedkillen men nu har jag Àndrat på det. BestÀllde 30 sÀckar ved 12 augusti 2022. Skulle bli kontaktad innan leverans. Inget hÀnde. 30 september kontaktade jag företaget via den mejl de upplyser om och har Àven försökt ringa. Inget svar.

2022幎11月7日
5぀星のうち1の評䟡

Jag kan inte rekommendera detta företag

BestÀllde ved i slutet av augusti och har fortfarande inte fått någon leverans 2 månader senare! Usel kundhantering från företaget och jag köper inte att man skyller på att man har mycket att göra. Då
fÃ¥r ni se till att ni har anstÀllda sÃ¥ kunderna kan fÃ¥ svar pÃ¥ sina frÃ¥gor via mejl och telefon. Om ni skötte kommunikationen bÀttre skulle trycket pÃ¥ er mejl och ”kundtjÀnst” minska.
NÀr jag lÀser andra omdömen undrar jag om det ens finns en turordning på bestÀllningarna!

Uppdatering:
Jag förstår att ni inte hittat någon order för dagen efter det hÀr inlÀgget och ytterligare mejl till fick jag tid för leverans. NÀr jag vÀl fick sms om tid för leverans fungerade det som planerat.

2022幎10月26日

Hej Helene!
Vi hittar ingen ny order från dig som inte blivit levererad, maila till order@vedkillen.se så kollar vi upp vad som har blivit fel. Vi har nu bÀttre kommunikation så inga problem att maila!
Mvh Vedkillen

Helt vÀrdelösa

Helt vÀrdelösa! BestÀllde ved för över 5 veckor sedan; ingen leverans Àn
 kontaktat x 3-4 ggr varpÃ¥ de har sagt ty de ska höra av sig. VÀntar fortfarande pÃ¥ svar.

Slösa inte er tid med detta företag!

2022幎10月22日

Hej Luis!
Vi hade en planerad leverans som du valde att avboka, Hoppas vi hörs senare nÀr du behöver fylla pÃ¥ veden😊 Mvh Vedkillen

Nöjd, nöjd, nöjd

Hade lite funderingar kring veden och leveransen. Fick snabb återkoppling på mailen och valde då att göra en bestÀllning. Fick leveransbesked om nÀr veden skulle komma och det bÀsta var att jag inte behövde vara hemma från jobbet för att ta emot veden. Rekommenderar verkligen Vedkillen. Tack

2022幎10月21日

Hej Mia!
Tack för din fina recension! Hoppas du Àr nöjd med veden sÃ¥ önskar vi dig en hÀrlig vinter😊 Mvh Vedkillen

Tack för vedleveransen

Tack för vedleveransen. Den kom före kylan som hade lovats. Fakturan var enligt överenskommelse. Den unga chauffören var mycket trevlig!
Jag Àr mycket nöjd.

2022幎10月20日

Vedkillen からの回答

Tack för din fina recension! Vad hÀrligt att höra att du Àr sÃ¥ nöjd, önskar dig en fin vinter😊 Mvh Vedkillen

Nöjd kund

Kontaktade Vedkillen och bad om offert på fyra pall björkved i mitten av juli månad. Fick svar redan samma dag ang kostnad samt leverans i slutet av juli månad. Men pga en ombyggnad på vår fastighet kunde vi inte ta emot leveransen, så vi kom överens om leverans i slutet av september månad. Och i förra veckan fick vi fyra pall prima björkved. Och faktura enligt överenskommelse. Rekommenderar varmt Vedkillen.

2022幎9月28日

Vedkillen からの回答

Tack snÀlla Peter för din fina recension! Hoppas vi hörs snart igen nÀr du behöver fylla på😉 Önskar dig en fin vinter. Mvh Vedkillen

5぀星のうち4の評䟡

Har bestÀllt veden sedan 8 augusti 2kubik ved
De lovade först inom en månad att leverera sen inom två veckor och nu Àr det under veckan har jag fått veden den 7/10.

2022幎8月8日

Vedkillen からの回答

Hoppas du Àr nöjd med veden, Vi önskar dig en hÀrlig och varm vinter!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。