Vefa Foto レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Havde bestilt et kamera, men glemte rabatkoden (visse produkter har deres egne rabatkoder). Skrev sÃ¥ til vafefoto, og fik hurtigt svar. De fik den skrevet ind pÃ¥ ordrebekrÊftelsen. Jeg fik bÃ¥de godt p... もっず芋る

For fÞrste gang prÞvede jeg at bestille hos Vefa Foto. En Evertech DigiMate III Billedbank m/160GB Harddisk, samt en Canon Kursus DVD TÊt pÃ¥ EOS. SÞndag bestilt, mandag besked om afsendelse, tir... もっず芋る

Ordre nr. 93892 (Ordredato: 17.04.2019) Supernem hjemmeside som giver godt overblik. Gode sÞgemuligheder. Bedst af alt nogle af de bedste priser jeg kan finde pÃ¥ kameraudstyr. Har senest kÞbt rense... もっず芋る

Jeg har handlet flere gange med Vefa via deres netbutik og har kun haft rigtigt gode oplevelser med dem. Kan varmt anbefale andre at handle dér. Ifm min seneste bestilling modtog jeg besked om a... もっず芋る

䌁業情報

1. 写真屋

圓該䌁業による蚘述

Fotohandel i Vejle med stor teknisk ekspertise. Sender til hele landet. Forhandler Canon, Nikon, Sony, Fujifilm. Speciale i brugt fotoudstyr og stort udvalg af film til analog fotografering. Webshop på www.vefafoto.dk

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

Har tidligere handlet hos Vefa

Har tidligere handlet hos Vefa, hvilket var en god oplevelse - denne gang var varen ikke på hylden desvÊrre - dette fremgik dog af hjemmesiden
- men blev skrevet op - 6 dage efter fik jeg besked pr mail varen nu var på lager
Jeg kÞbte varen samme dag / objektiv til Nikon og fik det leveret med GLS dagen efter uden fragt gebyr.
God service og god info hele vejen igennem - en fornÞjelse at handle med en Dansk netbutik uden dikkedarer / kundeklubber og andet fix- faxerier - handler gerne igen hos Vefa Foto

2024幎10月15日
自発的なレビュヌ

Jeg kÞbte et filter hos Vefa

Jeg kÞbte et filter hos Vefa, men inden da ringede jeg til dem for, at hÞre om det passede til kameraet, hvilket de kategorisk bekrÊftede.

Det viste sig dog, at det ikke passede, og da jeg efterfÞlgende ringede til dem fralagde kvinden sig alt ansvar, og sagde, at de jo ikke kunne vide det. Wuaw....

Jeg sagde, at jeg gerne ville returnere det, men at jeg ikke havde mulighed for at komme på posthuset de kommende uger, og hendes svar var så, at jeg bare måtte sÊtte det til salg...

Så oven i de penge, som jeg brugt på at kÞbe et ubrugeligt produkt samt de 2-3 timer, som jeg havde brugt ifm. kÞbet, skulle jeg altså også til at bruge min fritid på at forsÞge at videresÊlge produktet.... Wauaw, jeg mangler ord...

Jeg spurgte så om, hun i det mindste kunne returnere fragten, fordi de havde fejlinformeret mig, og fordi jeg allerede havde brugt meget tid på sagen. Men det var helt umuligt. Og da jeg ikke havde mulighed for at returnere varen indenfor den periode, de krÊvede, har jeg nu brugt tid og penge på et ubrugeligt produkt, som de selv rådede mig til at kÞbe.

Mage til uprofessionel og respektlÞs opfÞrsel skal man lede lÊnge efter.
Jeg vil advare folk mod at handle hos dem.

2024幎2月3日

Hej Jesper Mann,
Vi beklager, at din oplevelse med at handle hos os ikke har vÊret bedre.
Vi ville gerne vende mere konkret tilbage, men da din kÞbsoplevelse er nogle måneder gammel har vi svÊrt ved at identificere dig i systemet. Vi havde derfor håbet, at du ville fremsende dokumentation for handlen, så vi kunne fÞlge op. Dit navn kan vi desvÊrre ikke finde i vores system.
Generelt kan det siges, at du, når du handler i vores webshop, har en fortrydelsesret på 14 dage. Indenfor den periode kan du sende ubrugte varer retur til os. Detaljerne i handelsbetingelserne kan lÊses her: https://vefafoto.dk/handelsbetingelser/ , ligesom du som kunde også accepterer handelsbetingelserne, når du gennemfÞrer en ordre.

Hvis du skulle få lyst til at kontakte os med dit ordrenummer, så er du velkommen.
Mvh Ane fra Vefa Foto

Hurtigt kundeservice i verdensklasse!

Jeg har lige fra fÞrste henvendelse pÃ¥ det nye Fujifilm X100Vi fÃ¥et en fremragende service. Selv pÃ¥ trods af at jeg valgte at gÃ¥ en anden vej, og kÞbe et nyt objektiv til mit nuvÊrende kamera. Hurtigt, venlig og kompetent hjÊlp hele vejen igennem 👍🏌

Mit nÊste objektiv bliver bestemt også fra Vefafoto.dk.

Service i den klasse skal man lede lÊnge efter i dag. ⭐⭐⭐⭐⭐⭐

2024幎3月5日

Brugt kamerahus

Bestilte et brugt kamerahus, hvor der stod, at der intet manglede, hvilket passede, men standen var jeg overrasket over, det var i sÊrdeles god stand, og virker fuldstÊndig perfekt.

Hurtig afsendelse, og produkt yderst vel-indpakket.

2024幎2月28日

Super kundeservice

Har kÞbt et produkt af Vefa som jeg desvÊrre skulle sende tilbage. Der var ingen fejl på produktet, men dette passet ikke til mit udstyr.
Fik sendt pakken retur med DAO, som desvÊrre leveret pakken ude fra åbningstid, og derfor endte pakke på et pakke shop. Vefa Foto, var super sÞde til at hente pakken i nÊrmeste pakkeshop, selvom de skriver på deres hjemmeside, at de ikke gå således.

Super kundeservice!

2023幎8月7日

Det er service.

Det er service.
Kom ind i butikken for at kÞbe nyt kamera. Da jeg sagde hvad jeg gerne ville have, blev jeg spurgt om ikke jeg ville vente et par dage. Mnjoo, ja for så kan du spare 3500-. Det er sgu da god stil.

2023幎5月12日

Phising emails efter bestilling

Nem og hurtig bestilling og levering. DesvÊrre fik jeg indenfor en dag efter min bestilling en phishing SMS vedr. bestillingen.
VEFA har forsikret mig at det ikke er deres IT systemer der fejler, men som kunde er man jo ikke interesseret om hvor bolden bliver sendt hen men om helhedsoplevelsen er sikker. det var den ikke - så må VEFA arbejde sammen med leverandÞrer der kan garantere sikkerheden.

2023幎4月11日

Vefa Foto からの回答

Hej Matrax, vi er glade for at bestilling og levering gik hurtigt og nemt.
At du har modtaget en phishing-sms er ikke relateret til vores service, men for en god ordens skyld har vi underrettet det firma, der står for vores IT. For som du skriver: IT-sikkerhed har hÞjeste prioritet hos os, som har webbutik!
Gode hilsner, Ane fra Vefa Foto

Top kundeservice

Top kundeservice. Et produkt jeg kÞbte viste sig at vÊre defekt, og efter en mail, og et opkald fra Vefa Foto fik vi meget hurtigt fundet frem til en lÞsning. Det var med selvfÞlge en erstatning der hurtigt blev sendt mod mig:) Jeg vil uden tvivl blive ved med at benytte Vefa Foto som min foretrukken online/fysisk fotohandler.

2023幎3月2日
自発的なレビュヌ

Fortrydelsesretten kostede 2000 kr.

Jeg kÞbte et full frame systemkamera for fÞrste gang til 22500 kr efter lang tids forundersÞgelse på nettet men det viste sig at kameraet slet ikke var som forventet da det slet ikke forstÞrrede nok op på selv 400 mm hvilket jeg fandt ud af efter at have taget få fotos. Jeg besluttede derfor at bruge min fortrydelsesret og ringede til Vega foto og forklarede grunden. Efter at have modtaget kameraet sendte jeg det retur i komplet emballage efter to dage og i fuldstÊndig perfekt stand, da jeg jo kun havde taget få fotos med det. De trak så 2000 kr. på grund af vÊrdiforringelse. Jeg har talt med dem om det urimelige i dette hvilket de har vÊret uforstående overfor.

2023幎1月2日

Vefa Foto からの回答

Hej Claus. Tak for din anmeldelse. Jeg ville sådan Þnske, at du havde kontaktet os for hjÊlp til kameravalg, inden du bestilte det. Det er nemlig sådan, at et kamera, der har vÊret taget i brug ikke kan sÊlges igen som et nyt kamera. Denne problematik har vi forklaret i vores handelsbetingelser (https://vefafoto.dk/handelsbetingelser/), som du har godkendt ved bestilling.
Der sker en vÊrdiforringelse, når et kamera bliver taget i brug. Vi står tilbage med et brugt kamera, som ikke kan sÊlges til prisen på en ny model.
Vi er som virksomhed i Danmark forpligtet til at oplyse om regler ved returnering. Det gÞr vi i vores handelsbetingelser. Men jeg forstår din frustration og jeg er ked af situationens udfald. Mvh Merethe Holm, Vefa Foto

Perfekt kÞbsoplevelse

Bestilte et objektiv med filtre og andre smådele, fik omgående ordrebekrÊftelse pr. mail, efter et par timer en venlig, personlig mail fra ejeren med oplysning om deres telefonnr. og forventet leveringstidspunkt. Leveringen kom flere dage hurtigere end lovet, varen og emballering i top, betalingsbelÞbet blev fÞrst trukket efter forsendelsen, priserne er konkurrencedygtige. Sådan skal det gÞres, vender gerne tilbage ved nÊste kÞb!

2022幎1月13日