レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Rigtig god vejledning på telefon. Bor i den anden ende af Sjælland, men blev anbefalet butikken. Har ikke fortrudt. Produktet kunne sikkert fåes en lille smule billigere hvis man søgte længe. Men... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super service! De havde hvad vi skulle bruge og billigere end nogen andre steder. Super god og effektiv service, da jeg havde brug for flere varer, efter jeg havde gennemført ordren. Selvom vare... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Har handler med Bjørn ejeren af Njal foto i over 20 år og altid god behandling taler man i telefon med ham kan ligefrem mærke smilet i telefonen, taler man med ham på 2 mandshånd går man altid glad f... もっと見る

企業情報

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Jeg kan kun varmt anbefale Njalfoto

Jeg kan kun varmt anbefale Njalfoto. Super flinke medarbejdere, der virkelig tager sig tid til at hjælpe. Man føler sig godt taget imod fra start til slut.

Priserne er fair, og kvaliteten på produkterne er rigtig god (Købte ny kamera taske). Det hele kører professionelt og effektivt.

En virkelig god oplevelse hele vejen igennem da jeg skulle printe en label til UPS. Jeg handler helt sikkert her igen.

2026年2月26日

Utrolig oplevelse hver gang

Har handler med Bjørn ejeren af Njal foto i over 20 år
og altid god behandling taler man i telefon med ham kan ligefrem mærke smilet i telefonen, taler man med ham på 2 mandshånd går man altid glad fra samtalen for behandlingen har været i top.

2025年8月13日

Erstatningsvare bedre end forventet

Bestilte et CPL filter som vist på internetsiden (leveret fra underleverandør). Njalfoto måtte efter et par dage beklage, at varen var udgået, men at de ledte efter en erstatning. Min datter har fået en erstatningsvare, som efter min overbevisning er mindst tilsvarende kvalitet, men er forholdsmæssigt en del dyrere i andre shops (Njalfoto har nok ikke sat penge til :-)).
Tak for god service i stedet for at annullere handlen.

2025年5月1日

Virkelig hurtig levering

Virkelig hurtig levering. Modtog pakken dagen efter. Og bor Bornholm, det oplever man ikke så tit.
Købte en kamerataske(Lowepro rygsæk)Super taske. Levede op til forventningerne.

2025年5月2日
5つ星のうち5の評価

Der er altid god hjælp at hente

Der er altid god hjælp at hente, hvis man har brug for det.
Jeg har købt en del objektiver og kameraer her og det er en af de få butikker, hvor man har lyst til at handle igen, hvor de har fuldstændig styr på alt, lige fra god service og til det mere tekniske.

2024年11月2日

Det overstiger alt fuldstændigt

Jeg har indleveret et gammelt foto til digital rensning. Arbejdet overstiger langt mine forventninger. Peter ringede til mig to gange i processen, og han havde endda også sørget for nyt glas til den gamle ramme. Hertil kommer, at det er en oplevelse i sig selv at komme i butikken.

2023年9月2日
5つ星のうち1の評価

Restaurering af gammelt foto

Njal Foto reklamerer med restaurering af gamle fotos. Min datter indleverede et falmet farve foto og bad om at få lavet en farvekopi. Det blev oplyst at det måske var vanskeligt og det måske ville være bedre med en sort/hvid kopi. Min datter oplyste, at det skulle være en farvekopi. Efter en uge rykkede min datter telefonisk for bestillingen. Der blev henvist til travlhed, men ikke sagt noget om henholdsvis farve eller sort/hvid kopi. Da jeg afhenter kopien er der lavet en dårlig sort/hvid kopi. Der oplyses, at dette er aftalt telefonisk med min datter, hvilket jo ikke er tilfældet. Vi står nu med en dårlig kopi, som har kostet os 450kr. Arbejdet burde ikke være udført, når det aftalte ikke overholdes.
Hej Bjørn, tak for tilbudet om tilbagebetaling, men jeg vælger at beholde billedet. Jeg kommer ikke lige forbi butikken, anmeldelsen er skrevet som information til andre, om hvad man kan forvente sig. Den gamle billede, som man ønsker sig en restaureret kopi af, skal nok være i en bedre stand end vores.

2023年7月21日
Njalfoto ロゴ

Njalfoto からの回答

Hej Lene

Jeg beklager at du ikke har modtaget det ønskede resultat. Jeg har talt med medarbejderen. Da udgangspunktet desværre har været for dårligt, har det ikke været muligt at redde farverne. Hvis man ikke er tilfreds med det udførte arbejde. Skal i selvfølgelig ikke betalte. I kommer bare ind med billedet og får pengene retur.

Bjørn Laurberg
Njal foto

5つ星のうち5の評価

Fik leveret den forkerte vare

Fik leveret den forkerte vare. Da jeg ringer derind, er de allerede klar over det og har bestilt den rigtige til mig. Den forkerte vare? Den kunne jeg beholde.
Fantastisk god service.
Kan absolut anbefales.

2023年5月22日
5つ星のうち5の評価

Super venligt personale og hurtig modtagelse af varen.

Jeg kontaktede butikken vedr. køb af et kamera. Jeg ønskede information om både kameraet og tilhørende udstyr, hvorfor jeg ringede til butikken og fik kyndig vejledning til hvad de ville anbefale. Jeg bestilte samme dag og der gik blot 5 min. fra jeg havde lagt min ordre og modtaget ordrebekræftelsen til jeg fik en mail om, at min pakke var afsendt. Næste dag modtog jeg pakken og alt var pakket godt ind. En super god oplevelse!

2023年5月12日

Trustpilot エクスペリエンス