OUH Odense â jeg har lige vÊret der med min kÊreste, fordi han er blevet sÃ¥ voldsomt solskoldet, at han hverken kan ligge ned eller have tÞj pÃ¥. Han har haft kvalme, hovedpine og meget kraftige... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Region Syddanmark, Vejle Sygehys, afdeling E510 krÊftafdelingen: 25.6.2026 rutinetjek, meget professionel lÊge, tilstedevÊrende, kommunikativ, vigtige kvalifikationer nÃ¥r man er syg og har brug for... ãã£ãšèŠã
Sygehus LillebÊlt, Vejle Sygehus, Organ- og Plastikkirurgisk Afdeling. Det er en stressende situation at vÊre pÃ¥ et sygehus. SÃ¥ det var rart at de informerede og "holdte i hÃ¥nden" hele vejen i... ãã£ãšèŠã
ForfÊrdelig oplevelse med bÞrneafdeling og lÊgevagten ved Kolding sygehus. Vi har en dreng der nu er syg pÃ¥ 4 uge... har haft en hÃ¥rdt corona forlÞb, hvorefter han har fÃ¥et en halsbetÊndelse der er... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
SkandalÞs lang ventetid
SkandalÞs lang ventetid
Der var engang hvor behandlingsgarantien var på 30 dage. Så var det 60 dage og i praksis nÊrmer ventetiden på sÞvnklinikken i Vejle sig nu 90 dage. Det er urimeligt at ledelsen ikke bare med det samme melder det ud, i stedet for at sende indkaldelser efterfulgt af udsÊttelser.
Hjerteambulatoriet, Kolding sygehus
Har siddet i halv time i telefon-kÞ, i håbet på at snakke med sekretÊr på hjerteambulatoriet, Kolding. Nummer 1 i kÞen, i mere end halv time! HåblÞst!
Opgivet til sidst! Har de overhovedet en sekretÊr der??
Reumatologisk afdeling pÃ¥ Vejle SygehusâŠ
Reumatologisk afdeling på Vejle Sygehus er ikke sÊrlig god De "glemmer" patienterne. Jeg har en invaliderende autoimmun sygdom, men har ikke talt med en lÊge i 2 år. Der bliver heller ikke taget hensyn til, at hvis man har flere forskellige sygdomme, som påvirker hinanden eller sociale problemer, der kan gÞre det vanskeligt at starte op på ny medicin. Jeg skulle have vÊret udredt for andre autoimmune sygdomme, da jeg har alle symptomer, dette er kun blevet noteret i journalen, men jeg er aldrig blevet indkaldt til disse udredninger, på trods af, at jeg flere gange har efterspurgt det. Jeg har gået i årevis, uden at få de rigtige diagnoser og behandlinger. Ydermere krÊver reumatologisk afdeling en ny henvisning fra min egen lÊge, hver gang, for at jeg har kunne få en tid. Min egen lÊge har også skrevet til afdelingen flere gange og sagt, at de skulle give mig en tid hos en lÊge, men der sker intet. Jeg har vÊret inde ved en sygeplejerske. Jeg har aldrig fået svar på mine blodprÞver og aldrig blevet undersÞgt ordentligt! De gange jeg har vÊret der, gad lÊgen ikke engang at kigge på mine led.
God behandling på Vejle Sygehus
God behandling på Vejle Sygehus. Skadestue/Þre nÊse hals afdeling
Udredning på lungeambulatoriet
Var til udredning på lungeambulatoriet. Sygeplejersken var professionel, sÞd, imÞdekommende og humoristisk. EfterfÞlgende til samtale med en lÊge, som var lyttende, forklarende, empatisk og uden tvivl hamrende dygtig.
Jeg glemte selvfÞlgelig i den uvante situation at få spurgt om alt, hvad jeg ville vide. Ringede til afdelingen og klagede min nÞd. 10 minutter efter blev jeg ringet op af en lÊge, der gav mig fyldestgÞrende svar på mine spÞrgsmål.
Jeg er vildt imponeret over serviceniveauet og den store venlighed og imÞdekommenhed, jeg har mÞdt.
Det er flot!!!!!!!
Jeg er kommet hjem i dag med en nyâŠ
Jeg er kommet hjem i dag med en ny hofte efter i alt 9 timer på sygehuset. Jeg har aldrig vÊret indlagt fÞr. Man hÞrer oftest skrÊkhistorier om sundhedsvÊsnet. Mit forlÞb har vÊret overvÊldende perfekt. Fra lynhurtig indkaldelse til forundersÞgelse, hurtig behandlingsdato, information, opdateringer, opkald - alt har kÞrt efter en stram snor. Rasmus er for cool - for ikke at sige en awesome kirurg. Isabella en fantastisk sygeplejerske, Pia en slags soulmate-projektsygeplejerske, Rikke en yderst likeable fys - Og alle andre har vÊret sÞde og vedkommende. Ganske enkelt en helt igennem perfekt oplevelse. Og jeg har det ganske enkelt fantastisk! Af hele hjertet tak. I er simpelthen både hverdagens og i sÊrdeleshed lejlighedens helte.
intensivafdeling pÃ¥ Vejle Sygehus skalâŠ
intensivafdeling på Vejle Sygehus skal have så mange roser så det ikke kan beskrives mega god behandling under min datters dÞdsleje de var så sÞde og omsorgsfulde og kÊrlige og hjÊlpsomme
Lene bjÞrk er heltt fantastisk
Lene bjÞrk er heltt fantastisk! Lene bÞr fÃ¥ en medalje for sin nÊstekÊrlighed, hendes omsorg og hendes utrolige nÊrvÊrende tilstedesans â€ïž
Tak for dig
Og sikke en succes operationen gik! Hils Lene mange gange!
Min mand har myelomatose og har pendletâŠ
Min mand har myelomatose og har pendlet fra SjÊlland til vejle hÊmatologiske afsnit i 6 år. Vi har fået den fineste og bedste behandling man kan Þnske sig. Takker professor Torben Plessner og hele hans hold for den super behandling. Altid at tage sig tid til at lytte og svare så man forstår indholdet af samtalen. Sygeplejerskerne altid smilende og masser af empatisk. Tak til alle.det
Operation på stemmelÊberne
Jeg blev d. 14/6-23 opereret på mit stemmebånd på Vejle sygehus.
KÊmpe stor ros til kirurgen og hans team.
Stor ros til personalet på opvågningen,
Også meget ros til personalet på hals afdelingen.
Jeg har fået den bedste behandling man kan tÊnke sig.
Vejle sygehus er den BEDSTE
Jeg fik en operation
Jeg fik en operation, som de vist alt om, og stoler 100% pÃ¥ de folk jeg mener nÃ¥r man gÃ¥ ind pÃ¥ et sygehus, har de vores liv i deres hÊnder, efter denne operation, som hun har lavet pÃ¥ mig, mener hun super god, jeg mener noget andet, i dag er pÃ¥ kun 30 Ã¥r lider af store! Smerter i min hals og i mit arr pÃ¥ min hals, som. hun skÃ¥ret op mig, det strammer sÃ¥ meget, at jeg trykker pÃ¥ mit arr pÃ¥ halen nÊsen ikke trÊkke vÊrt. hun som har opereret, snakker bare uden om. .. og pÃ¥ grund af hende har jeg Selvmordstanker nu!! fordi lider af smerter... jeg mener at Vejlesygehus. er et !!!KILLER -SYGEHUS!!!. Hende som har opererde mig, har Þdelagt mit liv. i dag 2023. pas pÃ¥ folk de tÃ¥r de ved 100%, men de ved kun mÃ¥ske 20% pas pÃ¥ jeres liv nÃ¥r i gÃ¥r ind pÃ¥ vejle-sygehuset. Det er en Farlig Risko, tag et andet sygehus. jeg hedder Alexander, mit liv bliv Ãdelagt pÃ¥ Vejlesygehus.( har fra ved ikke om man kan, Politianmeldelse eller pÃ¥ en hvlik mÃ¥de kan fÃ¥ en hjÊlp pÃ¥, hvis i her en ide. sÃ¥ sig til... I ER ET KILLING SYGEHUS. :( :( :( :( :( PAS Pà tÊnk jer godt om BLIV IKKE SYGE. 2023.
Ikke godt sygehus
FuckÃng lörte sygehus. De tager ikke noget seriÞst. De sender syge mennesker hjem pÃ¥ gÃ¥-ben, selvom kl. er midt om natten. De tager intet seriÞst pÃ¥ sygehuset, selvom den syge person ikke er ved bevidsthed og man skal gÃ¥ med hende hjem pÃ¥ gÃ¥-ben
Har lige afsluttet en behandling
Har lige afsluttet en behandling, som var pÃ¥ 17 behandlinger i stregðfantastisk personale hele vejen, sÞde og friske, samt meget opmÊrksomme nÃ¥r man ikke kan finde vej, straks er der personale der stopper op og spÞr om de kan hjÊlpeððmeget specielt at komme der og fÃ¥ sÞde smil og en beroligende hÃ¥nd pÃ¥ skulderen og Þnske om at komme godt videre. KÊmpe kram til alle pÃ¥ Vejle sygehus ðð
I dag FREDAG den 13
I dag FREDAG den 13. skulle jeg på Endoskopisk afsnit B130 for en kikkertundersÞgelse (RektalundersÞgelse)
jeg var på afdelingen 09.15 god tid,havde en tid 09.30
og 09.30 stod sygeplejerske Bitten Andersen (smilende frisk spl.) i ventevÊrelset det var on spot jeg blev kaldt til omklÊdning og information.
Marian Knudsen smilende glad (scope) sygeplejerske gav mig information vedr. forlÞbet af undersÞgelsen.
der var tid til smaltalk det gÞr jo som bekendt patienten rolig og tillidsfuld.
som assisterende spl. var Maiken på pletten da undersÞgelsen skulle starte,også her en glad frisk spl.
Det var en fornÞjelse,en skam at der går 5 år inden jeg må kigge op på afsnit B130 igen.
Fra mig en stor tak til hele afsnit B130 og en helt speciel tak til de 3 SUPER sygeplejersker som gjorde min FREDAG den 13. til en rigtig god dag.
jeg TROR uden at vide det med sikkerhed at VEJLE sygehus ikke kun har 3 men 300 ildsjÊle som kÊmper for patienternes sundhed og sikkerhed i forlÞbet.
Tusind tak.
John Thy
DÃ¥rligste service nogensinde
Dårligste service nogensinde, de siger de har travlt, men alle står med kaffe i hånden og snakker, vÊrelserne er tomme maks 4 patienter på hver stue. De siger de kommer ind til en for at tjekke hver time men har ventet i 4 timer snart, det ligefÞr man skal tro at de tager imod alle patienter i Danmark, som de siger
Bedste anbefalinger herfra
Jeg havde for nylig en rigtig god oplevelse på IdrÊtsklinikken ved Vejle Sygehus. Meget grundig og professionel undersÞgelse såvel som behandling af et personale, som jeg fra fÞrste sekund fÞlte mig i trygge hÊnder hos.
De bedste anbefalinger herfra.
Har netop afsluttet et brystkrÊftforlÞbâŠ
Har netop afsluttet et brystkrÊftforlÞb på Vejle sygehus. En hård diagnose at kapere men hvor er jeg dog dybt taknemmelig over den imÞdekommenhed - venlighed - store faglige ekspertise jeg er blevet mÞdt med på såvel mammaafsnit, operation, stråleterapi mv I får alle max. Stjerner - I har i den grad fået mig helt igennem dette forlÞb på bedste vis - hurra for jer!!! Og god sommer.
Ãjenafdelingen Vejle sygehus
Jeg har i april/maj 2022 fået opereret nederste Þjenlåg og grå stÊr i begge Þjne.
Alt gik perfekt.
Med venlig hilsen og tak
Jens BornÞ
Konsultation på HÞreklinikken
Konsultation på HÞreklinikken, Vejle Sygehus d. 28/4-22 kl.12.45
Grundig, kompetent undersÞgelse af både audiolog samt lÊge. Meget positiv oplevelse!!!
ForfÊrdelig oplevelse med bÞrneafdelingâŠ
ForfÊrdelig oplevelse med bÞrneafdeling og lÊgevagten ved Kolding sygehus.
Vi har en dreng der nu er syg på 4 uge... har haft en hårdt corona forlÞb, hvorefter han har fået en halsbetÊndelse der er forsÞgt at blive taget med forskellige penicillinkurer. Men konstant lytter ingen lÊger til vores praktiserende lÊge der har sagt han har behov for at få medicin og vÊske i drop. Vi render nu ind og ud af åben indlÊggelser med et barn på 15 måneder der har tabt 2.5 kg og som intet kan holde nede af vÊske, medicin eller med...
Magen til umenneskelige lÊger og sygeplejersker skal man lede lÊnge efter...
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã