Ik wil een bestelling van â¬120 retourneren. Op de site staat dat je via de mail een retour moet aanvragen, maar ik krijg nergens reactie op. Niet op mail, niet op tiktok en ook niet het contact punt o... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥ãåçããŸãã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Goede afwikkeling
Bestelling was in eerste instantie vertraagd, contact opgenomen met de klantenservice en die reageerde vrij snel en legde precies uit wat er aan de hand was. Daarna ben ik steeds op de hoogte gehouden. Uiteindelijk heb ik mân setje ontvangen plus een kortingsvoucher ter compensatie. Dus al met al ben ik erg tevreden hoe het is afgelopen en afgehandeld.

Velveti Amsterdam ããã®åç
Waarschuwing, niet kopen, neigt richting scam
Waarschuwing: bestel absoluut niets hier. Pas na twee maanden kwam mijn bestelling aan. Tweedelig setje besteld wat verschrikkelijke kwaliteit was en veel te klein, retourneren is op eigen kosten (circa 30/40 euro, evenveel als het setje) en geld wordt niet terug gegeven.
extreem slechte kwaliteit en retour metâŠ
extreem slechte kwaliteit en retour met zelf betaald worden (30 euro naar China) bestel hier alsjeblieft nooit! Ik heb nu twee ongelofelijk lelijke outfits die ik helaas weg moet gooien omdat zij niet passen en van zeer slechte kwaliteit zijn. Zonde!!
Koop hier niks!
Op de website staat dat ze snel leveren, dit is absoluut niet het geval en duurt weken/maanden. Hier wordt door verkoper niet over gecommuniceerd. Zelf de verkoper gemaild. Uiteindelijk krijg je na dagen een reactie waarin staat dat je het pakket z.s.m. ontvangt. Ook na deze mail duurde het nog weken. Vandaag het pakket ontvangen. Wat ik al vermoedde bleek waarheid. Kleding komt gewoon via ali of temu. Ik ging daarom op zoek naar het retourbeleid. Dit beleid is echt belachelijk. Je retourneert rechtstreeks naar China en die kosten â¬30 euro of meer moet je zelf betalen. Kortom koop hier niks!
dropshipper- Ali Express, waardeloze kwaliteit
Exact hetzelfde als Linda hieronder:
Op 2-delige kleding set besteld in de kleur lavendel ad. ⬠39,95 (set ''Charlotte''). De set bestaat uit een blouse met lange mouw en een korte broek. Heel lang op moeten wachten, hierover gemaild en uiteindelijk een DHL pakketje voor mân deur gevonden. Hier staan letterlijk de adresgegevens van leverancier in China op. Dus ALI EXPRESS. Dit is een drop shipper. De kwaliteit is om te janken.
Ik heb nu mijn geld terug gevraagd dus ga er vanuit dat ze dit netjes terug storten want het retour beleid is eveneens NIET OK.
Bestel hier niet. Zonde van je geld!
Late levering, geen kwaliteit, ontmoedigingsbeleid m.b.t. retourneren
Op 17 mei 2024 een 2-delige kleding set besteld in de kleur lavendel ad. ⬠39,95 (set ''Charlotte''). De set bestaat uit een blouse met lange mouw en een korte broek. Op 3 juni 2024 heb ik de set via de brievenbus post ontvangen (in de DHL app staat nog steeds dat het pakket 1 a 2 dagen vertraging heeft). De artikelen voldoen totaal niet aan mijn verwachting. De kwaliteit is uitermate slecht, de maat komt niet overeen en er zit geen model in de kleding. Aangezien ik niet tevreden ben over het product, ben ik op onderzoek uit gegaan hoe ik de artikelen kan retourneren. Dit blijkt nogal ingewikkeld, het lijkt erop dat het de consument zo moeilijk mogelijk wordt gemaakt om artikelen te retourneren, het wordt in ieder geval ontmoedigd. Er wordt gevraagd een e-mail te sturen aan het bedrijf, er is geen retouradres te vinden op de website dan wel in of op het pakketje. Ook vermelden ze alvast in het retourbeleid dat de kosten van retourneren wel tot ⬠30,00 kunnen oplopen omdat de artikelen naar het buitenland gestuurd moeten worden. Op dinsdag 4 juni 2024 heb ik de eerste e-mail verzonden. Toen hier geen reactie op kwam een tweede e-mail verzonden op donderdag 6 juni 2024 en via de website het contactformulier ingevuld. Op diezelfde dag (6 juni 2024) kreeg ik een e-mailbericht terug. In het bericht wordt verzocht om een foto of video waarop eventuele schade, gebreken of afwijzingen zichtbaar zijn. In de e-mail staat niet vermeld hoe ik het product kan retourneren. Ik heb op 10 juni 2024 terug gemaild dat een foto of video niet aan de orde is, omdat er geen sprake is van beschadiging o.i.d.. Ik ben nu (opnieuw) in afwachting van het retouradres. Ik bestel hier in ieder geval niet opnieuw.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã