ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bestelling was in eerste instantie vertraagd, contact opgenomen met de klantenservice en die reageerde vrij snel en legde precies uit wat er aan de hand was. Daarna ben ik steeds op de hoogte gehouden... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
extreem slechte kwaliteit en retour met zelf betaald worden (30 euro naar China) bestel hier alsjeblieft nooit! Ik heb nu twee ongelofelijk lelijke outfits die ik helaas weg moet gooien omdat zij niet... ãã£ãšèŠã
Waarschuwing: bestel absoluut niets hier. Pas na twee maanden kwam mijn bestelling aan. Tweedelig setje besteld wat verschrikkelijke kwaliteit was en veel te klein, retourneren is op eigen kosten (cir... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Geen reactie op retouraanvraag
Ik wil een bestelling van â¬120 retourneren. Op de site staat dat je via de mail een retour moet aanvragen, maar ik krijg nergens reactie op. Niet op mail, niet op tiktok en ook niet het contact punt op de site. Nu zie ik deze review en ben ik bang dat ik mijn geld niet terug krijg. Ik raad deze site absoluut niet aan. De naam is velvet-amsterdam.
3 weken geleden een spijkerjurkâŠ
3 weken geleden een spijkerjurk besteld, wat overal op TikTok als reclame wordt gebruikt door mensen, nooit geen bevestigingsmail gekregenâŠ. Nooit bestellen hier mensen, dan ben je je geld kwijt.
Lange levertijd en alles is nep komtâŠ
Lange levertijd en alles is nep komt uit China oplichters zijn het
Doen aan dropshipping
Doen aan dropshipping, komt letterlijk 3 weken later aan uit China. Kwaliteit is super slecht, ze maken gebruik van andermans fotoâs en filmpjes. En wanneer je wilt retourneren reageren ze niet meer op mails. Stelletje amateurs
OPLICHTERS!
OPLICHTERS!! 0 STERREN!
Bestel hier NIET!!!! Na 2 maanden nog steeds geen pakket ontvangen en al 3 keer gemaild. Nooit reactie gekregen. OPLICHTERS!
Do not buy. It won't arrive and they won't give money back
Bought an item on the 1st of August. It did not arrive and nearly 4 months later I haven't received my money back.
bestelling nooit ontvangen
Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen. Aanvankelijk reageerden ze nog op mijn mailtjes, maar nu ik mijn geld terug vraag niet meer.
Het is dat ik geen 0 sterren kan gevenâŠ
Het is dat ik geen 0 sterren kan geven maar dit is echt oplichting. Mooie foto's en nette website en wat je binnen krijgt is totale onzin uit China. Slechte stoffen, scheef genaaid en het lijkt er niet eens op. Bestel alsjeblieft niets!!! Net â¬175,- aan kleding in een zak naar het goede gebracht. Hopelijk zijn er dan toch nog wat mensen blij mee.
En de standaard reactie is ook echt te droevig. Bespaar jullie de moeite en stop de energie lekker in die neppe positieve recensies die jullie hier zelf plaatsen.

Trap er niet in
Trap er niet in! Oplichters. Dropshippen uit Azie en doen moeilijk over terugbetaling en retoursturen. Product heeft verkeerde pasmaten en ziet er niet uit (goedkope troep)

Helaas na 2 maanden nog steeds niksâŠ
Helaas na 2 maanden nog steeds niks ontvangen en op mails wordt ook niet gereageerd. Scam bedrijfâŠ.. 70 euro weg.

Een grote teleurstelling
De kleding die je ontvangt lijkt totaal niet op de kleding die ze laten zien op de website. Het ziet er in het echt veel goedkoper en lelijker uit. Daarnaast zijn ze op de website niet duidelijk over de productie in Azië. Koop hier niet!!
Producten komen van Ali express
Producten komen van Ali express, er worden zelfs dezelfde fotoâs gebruikt. Als je de kleding leuk vind koop het dan zelf via Ali, scheelt de helft.
Reactie:
Beste,
Op Ali kun je op afbeelding zoeken en komen meerdere items 1 op 1 over. Dus eigen fotomateriaal is het zeker niet.

Mooie tweedelige set
Van de week een mooi tweedelig setje besteld voor mijn vriendin , deze waren snel bezorgd , en van goede kwaliteit. Qua prijzen zeker een aanrader !

Velveti Amsterdam ããã®åç
Mooi setje besteld en zeer tevreden
Mooi setje besteld en zeer tevreden. Op tijd geleverd en voldoet aan mijn verwachting. Klantenservice ook goed bereikbaar en snelle reactie.

Is gewoon dropshipping
Is gewoon dropshipping. Goedkoop opgekocht en word voor veel meer geld verkocht. Maat viel erg slecht. Geprobeerd te retourneren, maar nooit reactie gehad op mails. Weg geld. Oplichters

Shirt net binnen
Shirt net binnen! Snel en helemaal top. Dankjewel!

Velveti Amsterdam ããã®åç
Blousje was snel besteld en geleverd

Velveti Amsterdam ããã®åç
Goede kwaliteit en snelle levering
Goede kwaliteit en snelle levering. Ook een goed klantcontact. Zeker voor herhaling vatbaar.

Velveti Amsterdam ããã®åç
Geweldig mooie sneakers en snelleâŠ
Geweldig mooie sneakers en snelle levering!

Vriendelijk en behulpzaam
Had een paar vragen over een product, ze reageerden erg snel en denken persoonlijk met je mee. Vriendelijk, behulpzaam en snelle service.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã