Verbouwkosten.com biedt veel handige informatie, zelfs als je niet per se een hele verbouwing wil aangaan. De kennis die hier te vinden is heeft mij al meerdere malen goede inzichten geboden met kluss... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik ben met name te spreken over de unieke podcast van Verbouwkosten.com De podcast van Peter/Verbouwkosten heeft ons geholpen een keuze te maken voor een bepaald type zonnepanelen. Ze worden over 8-10... ãã£ãšèŠã
Ik kan de Verbouwtool zeker aanraden. We konden hem direct downloaden en gebruiken en nu het huis helemaal mooi verbouwd is (zeer mooi geworden en binnen budget) wilde ik nog laten weten. De garagever... ãã£ãšèŠã
Het heeft me verheugd dat dit bedrijf dus echt zijn best doet om goede en correcte informatie te verschaffen. De filmpjes zijn zeer instructief en duidelijk. Ook het levensverhaal van de oprichter hee... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Verbouwkosten.com helpt je met sneller en goedkoper verbouwen. Met de tools, tips en adviezen krijg je een mooi verbouwde woning tegen een aanvaardbare prijs.
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Een gereedschap waar echt geld mee te verdienen is.
De diepgang en direct bruikbare adviezen en tips, het duidelijke overzicht en de voor iedereen begrijpelijke taal maken het geheel zeer bruikbaar en uitermate geschikt om op nagenoeg alle plaatsen te besparen.

Snel en deskundig
Ik ben super blij met de verbouw tools. Dit geeft enorm veel structuur en overzicht. De aankoop en renovatie van een woning is voor mij geen dagelijkse kost maar heeft op korte en lange termijn veel impact. De programmas helpen bij het nemen van beslissingen en stellen van.prioriteiten. Peter reageert op allerhande vragen super snel en uitgebreid. Zijn antwoorden zijn goed onderbouwd. Ik vertrouw op ddze deskundige!
Peter denkt mee
Echt handig die Peter van verbouwkosten. Wat voor vraag je ook hebt, hij denkt altijd mee en komt met goed onderbouwde oplossingen.
Bruislijm de uitkomst...
Bedankt voor het meedenken en het vloeren gekraak te verminderen.
De bruislijm die jullie mij aanbevolen heeft zijn best gedaan verder nog een 500 tot 600 schroeven boven door de platen en wat rvs plaatjes in de vloer leggen( in frezen ) en onder het verstevigen vd onderkant met dwars balkjes..
reactie op vragen
Peter van vetbouwkosten geeft snel en helder antwoord. Mooie combinatie van ambacht en digitale ontwikkelingen.
Snel vakkundig advies en proactief meedenken!
Een aantal -ook vakinhoudelijke- vragen gesteld omtrent buitenschilderwerk . Alle vragen helder en snel beantwoord. Aanrader!
advies over schuifpui
Als je vragen hebt of twijfels ben je hier bij het goede adres.

Uitstekend hulpmiddel!
Prima tool om bij aankoop zicht te krijgen op de adfitionele kosten en vervolgens goed om het project onder controle te houden!
Bespaar op onvoorziene kosten
Ook als je ervaring hebt met verbouwingen is het goed om vooraf alle kostenposten goed in kaart te hebben zodat je niet voor onvoorziene uitgaven komt te staan of de aannemer je verrast met meerwerk.
Deze tool helpt je om de hele verbouwing goed te managen en zowel het tijdspad als de kosten te bewaken.
Pluspunten:
complete checklist, tot in detail uitgewerkt, projectmanagement overzichten
Minpunten:
soms wel wat ingewikkeld
Veel praktisch gemak en handige weetjes
Veel tips en informatie over alles rondom de verbouwing. Ook veel zaken waar je niet meteen zelf aan had gedacht. Je krijgt aardig wat inzicht in de kosten waar je normaal zelf lang moet zoeken of informeren bij derden.
Verbouw mensen die helpen
Verbouwkosten zijn verbouw mensen die me hebben geholpen met advies bij mijn verbouwing. De kosten van de verbouwing in kwamen goed vooraf in beeld en bleken juist te zijn. Goed stappenplan ook!
Helpt erg goed bij de verbouwing
Verbouwkosten helpt erg goed bij de verbouwing. Na alle gratis tips kocht ik de verbouwkosten tool en daarmee wisten wij voor de verbouwing wat alles (echt) ging kosten. Veel dingen hadden we anders over het hoofd gezien.
Daarnaast helpt het ook voor een goede planning etc
Snel en zeer klantvriendelijk
Op mijn vraag werd de volgende dag al gereageerd en ik ga zeker van jullie diensten gebruik maken als het droomhuis wat ik op het oog heb is beklonken!
Snelle scherpe beoordeling door vakmensen
Onze offerte is snel beoordeeld en met de ontvangen reactie waren we in staat om de aannemer een aantal kritische vragen te stellen en de uitendelijke offerte beter te laten aansluiten op onze wensen.
Heel praktisch en overzichtelijk, een aanrader!
Met de Verbouwkostentool heb ik goed inzicht gekregen in de kosten van mijn verbouwing. Het gaat snel, is makkelijk en geeft reëel een beeld met welke kosten men rekening moet houden. Ik kon er niet alles in kwijt, maar desalniettemin een hele goede indicator!

Verbouwkosten ããã®åç
Ik heb veel goede tips gekregen van verbouwkosten team, waardoor we een goede keuze konden maken voor de dakkapel.

zeer goed
Het is helder en een duidelijk verhaal, ik zou graag een excel format willen hebben

Verbouwkosten ããã®åç
Duidelijk, goed kostentool en stappenplan
Goed en snelle reacties klantenservice. Erg handig voor als je laat verbouwen.

Verbouwkosten ããã®åç
Overzichtelijk en praktische tips!
Het boek is overzichtelijk en nodigt uit tot nadenken als je voor een verbouwing staat. Het geeft goede tips en wijst je op aandachtspunten waar je rekening mee moet houden als je, je beschikbare budget niet wil overschrijden.
Prettig leesbaar, nuttuge informatie
Het boek is prima leesbaar en geeft veel informatie en praktische tips. Daarnaast kun je duidelijk merken dat door iemand vanuit de praktijk is geschreven. Een aanrader als je grootschalig gaat verbouwen.
gr Ronnie
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹