Verbouwkosten.com biedt veel handige informatie, zelfs als je niet per se een hele verbouwing wil aangaan. De kennis die hier te vinden is heeft mij al meerdere malen goede inzichten geboden met kluss... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik ben met name te spreken over de unieke podcast van Verbouwkosten.com De podcast van Peter/Verbouwkosten heeft ons geholpen een keuze te maken voor een bepaald type zonnepanelen. Ze worden over 8-10... ãã£ãšèŠã
Ik kan de Verbouwtool zeker aanraden. We konden hem direct downloaden en gebruiken en nu het huis helemaal mooi verbouwd is (zeer mooi geworden en binnen budget) wilde ik nog laten weten. De garagever... ãã£ãšèŠã
Het heeft me verheugd dat dit bedrijf dus echt zijn best doet om goede en correcte informatie te verschaffen. De filmpjes zijn zeer instructief en duidelijk. Ook het levensverhaal van de oprichter hee... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Verbouwkosten.com helpt je met sneller en goedkoper verbouwen. Met de tools, tips en adviezen krijg je een mooi verbouwde woning tegen een aanvaardbare prijs.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Praktisch en geldbesparend
Verbouwkosten is een praktisch boek dat mij helpt om goede keuzes te maken in het hele proces van een verbouwing. Dat bespaart niet alleen tijd maar ook veel geld! Het boek helpt je om goede afspraken te maken met aannemers, waardoor later teleurstellingen worden voorkomen. Een aanrader!
duidelijk omschreven
Helder en duidelijk, aan de hand van deze aanwijzingen loop je niet snel in een valkuil.
Op afstand
Wij moeten op afstand (Frankrijk-Nederland) de verbouwing organiseren. Met de tool Verbouwkosten krijgen we ook goed zicht op de kosten en kunnen zo ons budget per deelproject vaststellen. Een aanrader voor een ieder die zicht wil houden op en inzicht wil hebben in de uitgaven.
Handige tool
Wij gebruiken deze tool om een renovatie te beramen. Erg handig!
Fijne verbouwkosten app! vooraf duidelijkheid van kosten
We hebben de verbouwkosten app gebruikt tijdens een bezichtiging van een woning die we evt wilde aankopen. Al snel bleek uit de app dat de verbouwkosten ons boven de pet uit kwamen en mede door de app hebben we besloten het huis niet te kopen. Heel handig en het heeft ons een hoop financiele ellende bespaard. Onze volgende bezichtiging staat gepland en de app gaat zeker weten weer mee.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã