När ordern tagit 3 dagar utan att den skickats ringde jag dom. Det var då en trevlig skåning som svarade och berättade att man inte hade tillräcklig av den speciella dimension jag sökte och fick ta... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Oj,oj,oj. Det har gått två veckor och jag har inte fått min beställning. Kundsupport har fortfarande efter över en vecka inte svarat på mejl (ja, jag har kollat min skräppost). Nu ringde jag dem... もっと見る
Beställde och betalade i förskott Hände ingenting på en vecka, Inget kvitto, ingen "vi har skickat din order", ingenting. När jag ringt 3 gånger och suttit i telefonkö i 20 minuter och blivit lo... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Verktyg på nätet. Proffsverktyg för verkstad, industri och hantverk. Verktyg för alla områden till yrkesmannen och hemmaproffset. Handverktyg, elmaskiner, luftmaskiner, bult och skruv, svarvning och fräsning. Metall- och träbearbetning.
Traktorvägen 8, 24138, Eslöv, スウェーデン
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
superservice
Bra sajt och verktyg
Bra sajt och verktyg! Leveransen blev uppdelad utan info, vilket drar ned 1 stjärna. Men paket 2 kom snabbt.
Bra verktyg konstig frakt.
Lång leveranstid men i övrigt är jag…
Lång leveranstid men i övrigt är jag mycket nöjd med leveransen
Som beställt och förväntat
Det var ingen stor grej, men…
Det var ingen stor grej, bara enstaka småprylar, men det var ju bra att det gick att få tag i nånstans, när man har klantat till det och tappat bort ursprungsprylarna.
Jag handlade skruvar
Jag handlade skruvar. På det hela taget var presentationen bra och tydlig. Emellanåt vart det lite oklart huruvida antalet handlade om hela paket om t ex 100 skruvar eller antalet skruvar. I övrigt bara bra som sagt.
Jag var på jakt efter lite udda bultar…
Jag var på jakt efter lite udda bultar och hittade dem på verktygonline. Snabb leverans.
Ville verkligen hjälpa kunden.
Perfekt kontakt med en mycket kunnig…
Perfekt kontakt med en mycket kunnig person som verkligen ville ordna så att kunden blev nöjd!
Bra produkter med bra kvalitet och lågt…
Bra produkter med bra kvalitet och lågt pris.
I alla fall var det så med det jag köpte.
Leveranstiden kunde dock varit lite kortare, men det är väl något man får stå ut med när allt annat var så bra.
Har i övrigt inga synpunkter.
Beställde en något större chucknyckel
Beställde en något större chucknyckel. Den passade perfekt och levererades inom några få dagar. Dock tycker jag den kunde ha skickats som brev till min hemadress eftersom den kom i ett vadderat kuvert som fick hämtas ut på ICA:s postavd. Fraktkostnaden hade då troligen blivit betydligt lägre.Men det viktigaste är att jag fått tag i nyckeln jag behövde.
Snabb leverans enligt att beställa
För slö leverans
Trustpilot エクスペリエンス