Jeg havde en dÃ¥rlig oplevelse hos denne uegnede autoforhandler. Jeg var ude og prÞvekÞre en bil, og det hele virkede egentlig fint i starten. Da jeg efterfÞlgende spurgte, om prisen var til forhandl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ovenud god service, fornuftige priser og kvalitetsarbejde. Har igennem mere end 30 Ã¥r belemret vÊrkstedet med flere (gamle) biler. FÃ¥r altid en venlig og forklarende behandling - og lidt ekstra med... ãã£ãšèŠã
Vestauto, Albertslund er uden sammenligning det bedste vÊrksted, jeg nogensinde har haft. Og jeg har haft bil i 42 Ã¥r :-) De er dygtige, jeg stoler pÃ¥ deres vurdering og dÞmmekraft. Deres arb... ãã£ãšèŠã
vestauto, vestauto aps, vestauto.dk, biler, vÊrksted, mekaniker, stenslag, dÊkservice, lapning af dÊk, ruder, 4 hjulsudmåling, afbalancering, sulfi, gulli, meko card, finansiering af bil, udbetaling, garanti, fdm test, a test, a plus, bestille tid syn, latif, vestegnens autoservice, brugte biler, billige biler, sexede biler, fede biler, autogummi, motoservice, olieskift, service, stor service, lille service, tandrem skift, sÞlvmedalje, kvalitet, tillid, fÞrstegangskÞber, forsikring, daf, bildÊk, anlÊg, mercedes, skoda, toyota, golf, volvo, honda, hyundai, seat, accent, nissan, mitsubishi, space wagon, bmw, audi a6, glostrup auto, peugeot, citroen, ford, renault, bilia albertslund, altid en go bil, billig bil, vallensbÊk autoservice, taastrup bilcenter, bilcenter, automobil, autocenter, centrum biler, roholmsvej, roskildevej, autoforhandler, bilforettning, bilhandler, bilforhandler, motorcykel, bremsevÊske, bremseprÞve, nysyn, syn af bil, nybillist, nybilist, skade på bil, forsikringsskade, forsikringskade, kasko, daf, ansvar, uheld, reservehjul, lavprofil, alufÊlge, alu fÊlge, chromfÊlge, vask af bil, vestegnen, fiat, omsyn, mekonomen autoteknik
ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Jeg havde en dårlig oplevelse hos denne uegnede autoforhandler. Jeg var ude og prÞvekÞre en bil, og det hele virkede egentlig fint i starten. Da jeg efterfÞlgende spurgte, om prisen var til forhandling, fik jeg et svar på 100-500 kr. hvilket vi Êrligt talt troede var en joke, så min kammerat begyndte at smile. I stedet for at tage det professionelt, kom sÊlgeren med en flabet bemÊrkning og sagde, at vi bare kunne tage til en lokal forhandler, som tidligere har vÊret pizzeriaejer. Det var fuldstÊndig unÞdvendigt og respektlÞst. Jeg gjorde ham opmÊrksom på, at hans tone var uprofessionel og flabet, isÊr når vi blot stillede et helt normalt spÞrgsmål om prisforhandling. Man forventer en vis seriÞsitet og respekt som kunde, men det var der desvÊrre intet af her.
Kan ikke anbefale stedet, hvis man Þnsker en ordentlig og professionel behandling

Vestauto ããã®åç
VestAuto/Mekonomen, Roskildevej 18A gav mig super god service via Sami Latif i december 2025 - januar 2026, da jeg mÞdte op for fÞrste gang i et usÊdvanligt tiltalende kontorlandskab fyldt med grÞnne planter og skulle bestemme mig for kÞb af en kun lidt brugt Opel, der stod og skinnede gulgrÞn udenfor dÞren. Jeg fik god tid til at bestemme mig, isÊr da det var hen over jul og nytår, og skadeserstatning for gammel bil endnu ikke var opgjort, men kommunikationen forlÞb helt fint. Servicebogen var på plads. Bilen kÞrer fint. Kan varmt anbefales.
Fik en god oplevelse, god service og jeg fik en god VW UP. Forhandleren var god at snakke med, og tog sig også tid til at ringe til banken for at opklare nogle ting mht. lån.
Har lige solgt en bil til Vestauto.
Super god kommunikation med Sami.
Alt kÞrt efter aftale.
Jeg skulle kÞbe en fin Volkswagen UP hos Vestauto, jeg fattede ikke en skid af alt det man skulle i gennem med ansÞgning af lån, forsikring osv.
jeg blev hjulpet så godt i gennem det hele, af den sÞdeste forhandler. Han gjorde tilmeld alt for jeg fik bilen med hjem samme dag nysynet. Skud ud til Sami :))
Derfor 5 stjerner her fra!
Jeg var med min kusine inden og kÞbe en bil! Det var simpelthen den bedste behandling hun fik.âºïž
Udover det var jeg i et andet forsikringsselskab, hvor jeg gav mange penge, men fik hjÊlp af til at skifte til gensidige forsikring, og sparet 6000kr om året, på jeg sparet på min selvrisiko også.
KÊmpe anbefaling herfra!
Hvis i skal have en ny god bil, med god service, så gå til Sami :)
Dygtige, servicemindede og Êrlige mennesker. 5 stjerner.
Vi har netop solgt vores Ford Focus til Vestauto. Det har simpelthen vÊret så fin en oplevelse. De har klaret alt, og vi stod med pengene sat ind på kontoen, da vi gik ud af dÞren. Vi blev endda kÞrt til toget. De er så ordentlige og sÞde.
Den 25-08-2023 kÞbte jeg min Ford Focus, 2005, 175.000 km, 26.500 kr. Bilen var godt vedligeholdt. Der var lidt rust, som man kan forvente, men det fjernede de/malede over så den så pÊnere ud. Bilen blev udleveret nysynet og rengjort.
Dette var min fÞrste bil, og Vestauto var super gode til at hjÊlpe mig med at forstå og informerer mig om hvad jeg skal vÊre opmÊrksom på med dette kÞb. For eksempel gjorde de mig opmÊrksom på at batteriet muligvis skal udskiftes på et tidspunkt, og at jeg vÊre obs. på bilen når det bliver vinter ift. at kunne tÊnde den.
Den 31-08-2023 fik jeg lavet tonede ruder og det var et imminent arbejde, og jeg har vÊret meget glade for de tonede ruder.
Alt i alt er jeg virkelig godt tilfreds med kÞbet og med hele forlÞbet. Jeg har kun det bedste at sige om Mekonomen Vestauto, og vil klart anbefale dem samt bruge dem fremover.
Fantastisk service og kompetent personale. En kÊmpe anbefaling herfra.
Jeg fik en meget hÞflig, respektfuld betjening.
Alting blev gennemgået grundigt og reelt med bilen, papirer og syn af bilen inden salg.
Jeg fÞlte mig rigtig godt behandlet.
Rare mennesker.
Service og nye dÊk
Super god service og fornuftig pris ððð
KÞbte en fin Opel Corsa fra 2010. Velpasset fra tidligere ejer inkl. FuldfÞrt servicebog m. m.
Gode fleksible kommunikationsveje med Vestauto. SeriÞs ved aftaler, samt lige tid til et Êgte smil. Gensidig forståelse af behov. Vestauto, Albertslund kan varmt anbefales:)
Super godt og hurtig reparation da stressen meldte sig ved akut skade super mekaniker pris osv osv
Ovenud god service, fornuftige priser og kvalitetsarbejde.
Har igennem mere end 30 år belemret vÊrkstedet med flere (gamle) biler. Får altid en venlig og forklarende behandling - og lidt ekstra med hjem i form af venlig og Êrlig betjening, når bilen har vÊret til rep. eller service.
Jeg kan klart anbefale dette vÊrksted!
Det var en super, god behandling, kompetente personer, jeg vil give de bedste anbefalinger til vestauto, tak for god handel.
Som altid en rigtig god service når jeg sender min bil over til Vestauto.
De har reddet mig utallige gange efterhånden og altid til en fornuftig pris.
Jeg har lige fået min bil tilbage, nyserviceret, nysynet, vasket og stÞvsuget, mega luksus :)
Har brugt dem nogle gange efterhånden og synes de gÞre det rigtigt godt og fortjener ros.
Jeg har sammen med min Far Christian Kongsted vÊret hos Vest auto mange gange, Fordi men Far kÞbte flere biler hos Vest auto. Men uha det lader til at min Far er blevet rigtigt godt og grundigt snydt og bedraget, det finder vi så ud af nu hvor vi er ved at rydde op efter min Far, der står 3 biler som vi ikke kan finde reg. attester på trods bilerne er for lÊngst betalt, det ser ud til at vest auto nÊgter at udlevere de 3 reg. attester, så bilerne kan blive kÞrt til skrot.
Min Far var en hÊdersmand han fortjente ikke at blive snydt og bedraget, ja han var også den type det fattede tillid til alle og forventede aldrig lÞgne og uÊrligehede.
venlig hilsen
Daniel 52231966 Ck Transport
Jeg stod med et akut problem med min kassebil, som Vestauto lÞste godt og hurtigt, så jeg kunne komme videre. God service, fair pris og god kommunikation.
Jeg anbefaler Vestauto.