MandÞe holding aps
Jacob har hjulpet af flere omgange med tegninger og byggetilladelser og div myndighedsopgaver som fÊrdigmelding af byggeri altid udfÞrt til perfektion
Vestjysk Tegnestue ApS hjÊlper private og erhverv med tegninger, myndighedsprojekter, byggetilladelser, rÃ¥dgivning og projektledelse. Med mere end 25 Ã¥rs erfaring fra byggebranchen tilbyder vi gennemarbejdede og holdbare lÞsninger â fra de fÞrste skitser til det fÊrdige projekt. Vi lÊgger vÊgt pÃ¥ personlig rÃ¥dgivning, hÞj faglighed og tÊt dialog gennem hele processen.
SkippervÊnget 95, 6710, Esbjerg V, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Jacob tog opgaven seriÞst fra fÞrste dag ,
han er hjÊlpsom behagelig og sÊtter sig ind i sagen han arbejder konstruktiv med opgaven.
han stiller spÞrgsmål og vender tilbage hvis der opstår tvivl undervejs .
vi har vÊret godt tilfredse med arbejdet han har udfÞrt for os.
Vi har brugt Vestjysktegnestue til ombygning af hus/butik - Vi vil gerne bruge Jacob igen - han har mange gode ider og tålmodighed -og ved meget om love og regler fx vedr. brandsikkgerhed.
Vi fik lavet nogle tegninger til at vise til banken. Regningen lÞd på over 7000 kr. Hvorefter vi har fået tegningerne af huset vurderet af et andet firma, som siger de ikke er mere vÊrd end 2000 kr. Tegningen er både asymmetriske og ukorrekte. Vi er meget utilfredse, og står med tegninger vi slet ikke kan bruge.