3.3

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Pas på her

Pas på her.
Til at starte med vil jeg rose at de arbejdende personer i bund og grund er virkelig sÞde. Men sÃ¥ stopper det ogsÃ¥ her. De har haft en genhusningssag hos os beboer. 3 veje skulle flyttes ud og hjem. Hos mig blev der lavet nogle skader i udflytningen, som de IKKE DOKUMENTEREDE. Disse skader var ikke synlige for mig imens jeg boede ude, men blev sÃ¥ absolut synlige da jeg flyttede hjem. Et brÊkket ben pÃ¥ fryser, sÃ¥ da de skulle rykket den ud, gik den direkte ned i linoleum i kÞkkengulvet og lavede hul. Min seng havde de hevet en lÃ¥st skrue ud, sÃ¥ trÊede i hullet vendte den forkerte vej. Min opvaskemaskine kom hjem med en total bukket ben. Fryseren havde fÃ¥et sÃ¥ mange ridser pÃ¥ den ene side. Og mit elskede egetrÊsbord som havde vÊret pÃ¥ opmagasinering har ikke vÊret opbevaret korrekt. SÃ¥ brÊdderne er blevet slÃ¥et lÞse i limen, om det har stÃ¥et pÃ¥ hÞjkant sÃ¥ presset har vÊret for hÃ¥rdt eller hvad der er sket ved jeg ikke men det sÃ¥ i hvert fald ikke sÃ¥dan ud da de hentede det. Her vil de sjovt nok ikke sende billede dokumentation pÃ¥, hvordan det sÃ¥ ud da de hentede det 🀔 men forholder sig til at efter 10 timers flytning at jeg har skrevet under pÃ¥ en tilbage leverings seddel, hvor man Ã¥benbart ogsÃ¥ skriver under pÃ¥ at der ingen skader er. Det skal lige siges her at man ingen kopi fÃ¥r pÃ¥ den underskrift. Hvorfor mon ? Jeg melder skaden til mig eget selskab fÞrst, det forlanger flyttefirmaet. Her afviser mit selskab selvfÞlgelig at modtage skaden, da det har vÊret ude og af mine hÊnder.
Men tÊnk sig engang. Viflytter aka sÞnderjysk transport og flytteservice nÊgter ogsÃ¥ at godtage skaden. 😡
For jeg har jo skrevet et stykke papir under at jeg har fået alle mine ting tilbage.
Men kampen er ikke slut fra min side. Den arrogante underdirektÞr og deres firma skal ikke bare tro at ET NEJ stopper mig.

2025幎3月24日

Super god oplevelse

Jeg havde i dag en super god oplevelse med flytningen af min lejlighed, der blev foretaget af 3 af jeres ansatte. De var super sÞde, hurtige og strukterede i deres tilgang til hvad, der skulle flyttes hvornår.

Stor anbefaling herfra!

2025幎4月30日

Bedste flyttefirma

Utroligt god service og rigtig glade og kompetente flyttemÊnd. Jeg havde mine ting til opbevaring under forlÞbet, og bl.a. glasplader havde de pakket ind i pap, flyttekasser var blevet tapet godt til osv. inter var gået i stykker under de ti flytninger - hvilket jeg ellers har oplevet hos andre flyttefirmaer, hvor en hel del var itu, da jeg fik pakket mine ting ud, også billeder osv. Her var intet at sÊtte en finger på, alt var picco bello fra start til slut.

2023幎11月15日
自発的なレビュヌ

Absolut vÊrste oplevelse med ubehÞvlet

Absolut vÊrste oplevelse med ubehÞvlet og dÃ¥rlig service. Man fÃ¥r regning for at hente egne ting fra opbevaring, og manden (utroligt nok den “administrerende direktÞr”) insisteret pÃ¥ at afregne med det sammen men ville ikke oplyse MobilePay nummer til at overfÞre til, alt mens han stÃ¥r og truer med at ring til politi hvis ikke jeg betaler
 Men kunne jo ikke betale fordi han ikke vil fortÊlle hvor jeg skulle sende pengene. Jeg mÃ¥tte kigge pÃ¥ tidligere beskeder fra andre ansatte for at finde nummeret. Har aldrig oplevet noget lignende

2023幎8月22日
自発的なレビュヌ

Flytning af tunge glasmontre med modelskibe.

Skulle have flyttet et par tunge og uhåndterlige lange glasmontrer, hvor en var på cirka 200 kg. De 2 unge flyttemÊnd vurderede hurtigt, hvordan de kunne få lÊsset dem på flyttevognen. Vedr. aflÊsning, så var det mere problematisk, da de skulle op ad en lang trappe i haven og rundt en gavl for at komme ind i huset. De var nu hurtig til at vurdere situationen og den store montre kunne faktisk skilles ad og de tunge glaspartier på godt 2 meters lÊngde x 1,20 i hÞjde blev båret ind sÊrskilt. Yderst kompetente og venlige flyttemÊnd fra et firma, som varmt kan anbefales med rimelige priser uden skjulte tillÊg og gebyrer.

2023幎5月8日

Skulle flytte en weekend

Skulle flytte en weekend, efter at have talt med 4 firmaer i SÞnderjylland der ikke ville en lÞrdag. Desuden skulle vi notere hvad der skulle flyttes. Så kom jeg i kontakt med Tommy der straks sagde selvfÞlgelig. Til stor tilfreds kunne jeg slippe med en meget fordelagtig time pris all in. Der kom 2 unge mÊnd kl. 9 og efter 6 timer var et 185 m2 hus ryddet og flyttet. Gratis flytte kasser og et utroligt venligt ansatte der tog alt med et smil og kunne joke med hinanden. Kan kun anbefale Vi flytter på det varmeste
De får *****

2022幎10月15日