レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

VÊrste "virksomhed" pÃ¥ ALLE fronter. Arrogante. Udelukkende profit fikseret. UdÞver groteske ulovligheder overfor deres betalende lejere. Kundeservice er lige til at skylle ud i toilettet. Bryder... もっず芋る

䌁業が回答したした

Wauw, historien udvikler sig. Vibo tilbÞd min sÞn - pr. telefon - at han selv kunne sige op og sÃ¥ havde han 3 mÃ¥neder mere med tag over hovedet. SelvfÞlgelig intet pÃ¥ skrift. Ingen tager ansvaret. FÞj... もっず芋る

Deres kundeservice er ualmindeligt ubehjÊlpelige. Det er mig en gÃ¥de hvordan man kan blive ansat i kundeservice nÃ¥r man INGEN intention har om at yde nogen tÊnkelig form for "service". Medmind... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kan slet ikke genkende de negative anmeldelser der er givet af Vibo. OK det er ikke perfekt, men det handler nok mere om de fÃ¥ uheldige madarbejdere der har vÊret ansat ude i afdelingerne end om... もっず芋る

䌁業情報

1. 䜎所埗者向け䜏宅プログラム

圓該䌁業による蚘述

Boligforeningen VIBO blev stiftet i 1974 og ejer i dag ca. 6000 almene boliger i StorkÞbenhavn og NordsjÊlland. I VIBO-fÊllesskabet findes familieboliger, Êldreboliger, ungdomsboliger og alt derimellem – fra smÃ¥ 1-vÊrelseslejligheder til store 5-vÊrelses boliger og rÊkkehuse. Som en erfaren og professionel boligforening har VIBO et solidt fundament af veldrevne og Þkonomisk sunde ejendomme, og vi prioriterer hÞj kvalitet i bÃ¥de drift og byggeri, som er klar til fremtidens klima. I VIBO arbejder vi lÞbende pÃ¥ at udvikle fleksible, funktionelle og bÊredygtige boliger, der opfylder bÃ¥de praktiske behov og individuelle Þnsker, samtidig med at de skaber stÊrke fÊllesskaber og sammenhÊngskraft. Vores stÞrrelse giver os den nÞdvendige fleksibilitet og mulighed for hurtig handling, samtidig med at vi opretholder en nÊrhed til vores beboere og deres behov. Hos VIBO tror vi pÃ¥, at fremtidens boligforening er mere end blot udlejning af boliger. Det handler om at skabe rammer, der gÞr en forskel i beboernes hverdag. Vi prioriterer beboerdemokratiet og sÊtter engagement, medansvar og bÊredygtighed i hÞjsÊdet. VIBO er til for beboerne, og vi strÊber efter at vÊre et levende og demokratisk fÊllesskab, der gÃ¥r forrest i at skabe boligomrÃ¥der, som gÞr en positiv forskel – bÃ¥de i ord og handling.

2.0

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

52件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1カ月以内に回答

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Vibo er skrald så det oser ud af taget

Det ret nyt man kan trustpilot jer hvornår startede det? indtil i ikke kunne undgå det mere? nu mangler der LLo der tager en runde

2024幎11月23日

Hej Muerder.

Tak for din anmeldelse. Vi oplever ikke din kommentar som sÊrlig konstruktiv, men vil gerne svare på dit spÞrgsmål:
VIBO har faktisk kunnet anmeldes pÃ¥ Trustpilot i mange Ã¥r – den fÞrste anmeldelse kom for omkring 15 Ã¥r siden. Trustpilot fungerer uafhÊngigt af virksomheder, sÃ¥ det er ikke noget, man selv vÊlger til eller fra.

Manglende fleksibilitet og dårlig

Manglende fleksibilitet og dårlig kommunikation

Jeg har vÊret lejer hos VIBO i flere år og har generelt vÊret glad for området. DesvÊrre har min oplevelse med VIBO som udlejer vÊret meget skuffende.

Da jeg Þnskede at bytte bolig, oplevede jeg ingen forståelse for min situation, selvom jeg har boet i selskabet i over 4 år. Kommunikation med administrationen har vÊret tung, og jeg har ikke fÞlt mig mÞdt med fleksibilitet eller vilje til at finde en lÞsning.

Jeg havde forventet en mere imÞdekommende tilgang til loyale lejere. Derfor kan jeg desvÊrre ikke anbefale VIBO, hvis man Þnsker et boligselskab, der udviser forståelse og fleksibilitet

2025幎9月24日

Boligforeningen VIBO からの回答

Tak for din anmeldelse og for at dele dine oplevelser som lejer hos VIBO. Vi er kede af, at du har haft en oplevelse af manglende fleksibilitet og tung kommunikation – det er bestemt ikke den service, vi Þnsker at levere.

Som lejer har du altid mulighed for at bytte bolig, hvis du finder en anden, der Þnsker at bytte. Derudover tilbyder vi en intern venteliste, hvor nuvÊrende beboere har fortrinsret til ledige boliger i både egen afdeling og VIBO generelt. Det Êndrer desvÊrre ikke på, at vi i mange af vores boligafdelinger har lange ventetider på boliger pga. lav fraflytning.

Vi vil meget gerne se nÊrmere på din konkrete sag, så vi kan forstå, hvad der er gået galt, og om noget kunne vÊre håndteret anderledes. Du er derfor velkommen til at kontakte os direkte.

Not received any offer in 8 years

Not received any offer in 8 years, many apartments have waiting time less or equal 8 years, but I haven't received any offer

2025幎9月2日

Hi WeiYan.

Thank you for your review. We understand your frustration. Please note that the indicated waiting times are only approximate.
Offers are made based on your waiting list number, so it’s important to stay active on the list and ensure you’re signed up for the specific departments you’d like to live in.

If you’d like to know your position on the waiting list for a specific department, you’re welcome to contact us at 33 42 00 00 or vibo@vibo.dk.

Kind regards,
Maj, VIBO

VÊrste "virksomhed" på ALLE fronter.

VÊrste "virksomhed" på ALLE fronter.
Arrogante. Udelukkende profit fikseret. UdÞver groteske ulovligheder overfor deres betalende lejere. Kundeservice er lige til at skylle ud i toilettet. Bryder retningslinjer og navigerer snedigt udenom lov og ansvar. Er mig en gåde hvorfor ingen har trukket en stor rÞd streg i sandet og stilt ledelsen og de flabede arrogante medarbejdere til regnskab.
Korruption af vÊrste skuffe.

HOLD JER LANGT VÆK....

2025幎5月23日

KÊre Ahmad.

Vi er kede af at lÊse, at du har haft en sÃ¥ negativ oplevelse. Det ligger os meget pÃ¥ sinde at behandle alle vores beboere og ansÞgere ordentligt og respektfuldt – og det er bestemt ikke det indtryk, vi Þnsker at efterlade.

Vi tager dine kommentarer alvorligt, og vi vil meget gerne hÞre mere om, hvad der konkret er gået galt, så vi kan undersÞge sagen nÊrmere. Du er velkommen til at kontakte os direkte på vibo@vibo.dk, så vi kan tage en dialog.

Tak for din feedback – vi håber, vi får mulighed for at rette op på indtrykket.

Jammerlig "kundeservice"

Deres kundeservice er ualmindeligt ubehjÊlpelige. Det er mig en gåde hvordan man kan blive ansat i kundeservice når man INGEN intention har om at yde nogen tÊnkelig form for "service".

Medmindre man med "service" mener helt hjÊlpelÞse svar på få ord. Såsom "du gÞr det forkert". Uden videre forklaring eller vejledning til hvordan man så skal gÞre. Det skal man nemlig selv gÊtte sig til med forslag i en endelÞs tråd af mails med afviste gÊt.

RÊdselsfuld hjemmeside.
Drop nu det "unik system".

De kan få 2 stjerner da de i det mindste svarede på mine mails.

2025幎5月6日

KÊre Siff.

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre, at du har haft en dÃ¥rlig oplevelse med vores kundeservice og hjemmeside – det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker, vores beboere og brugere skal have.

Vi tager din feedback alvorligt og vil gerne lÊre af den. Hvis du har mulighed for at sende os en mail pÃ¥ sekretariat@vibo.dk med lidt flere oplysninger om din sag, vil vi meget gerne fÞlge op og se, hvordan vi kan hjÊlpe dig videre – og samtidig bruge det til at forbedre vores service.

Tak igen for at tage dig tid til at skrive til os.

DÃ¥rlig behandling fra udlejning

Min sÞn (på 29 år)står uden bolig og med 2 bÞrn hver anden weekend + nogle hverdage, han har vÊret skrevet op mere end 4 år, får tilbudt lejlighed fÞr jul som han kÞrer til kommunen med for godkendelse for lige inden jul, for derefter at få at vide den har vandskade, man vil ikke tilbyde ham den nÊste da han jo ikke havde fået den endelige kontrakt, nu lykkedes det så at få 1 ny tilbudt til 1 april, men hovsa, har vi ikke fortalt dig tidligere du ikke kan få bolig i vibo nivå hvis du ikke har en videregående uddannelse, lige meget om du altid har haft Arb. Tjener godt, taget alle mulige kurser, lastbil kÞrer kort, god lÞn, samme Arb plads, nÊÊÊ du har ikke en videregående uddannelse, så bare Êrgerligt du har betalt i mere end 4 år, og udlejning kan ikke fortÊlle hvornår den regl kom, men de kan oplyse den måske en dag bliver fjernet så det er ikke spild af alles tid og penge at vÊre skrevet op siger udlejning, der bliver opdateret regler alt mellem hver 2-6 år, så måske, de fÞlger bare reglerne, de skal se dokumentation for den videregående uddannelse, slut prut, kan man så få sine penge tilbage for opskrivning osv. så dårlig behandling fra udlejning

2025幎2月20日

KÊre Janni.

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre, at jeres oplevelse med udlejningen ikke har vÊret god – isÊr nÃ¥r man har stÃ¥et pÃ¥ venteliste i flere Ã¥r og er afhÊngig af en bolig.

Det er korrekt, at nogle af vores afdelinger har sÊrlige udlejningskriterier, som fx krav om videregÃ¥ende uddannelse. Det skyldes regler, der er besluttet lokalt mellem kommunen og boligforeningen for de enkelte boligomrÃ¥der – og de kan variere fra afdeling til afdeling. Vi forstÃ¥r godt, at det kan virke uretfÊrdigt, hvis man ellers opfylder alle andre betingelser som indkomst og beskÊftigelse.

Hvis din sÞn Þnsker at fÃ¥ prÊcis besked om sin sag – eller hvis I har spÞrgsmÃ¥l til reglerne eller ventelisten – er I meget velkomne til at skrive til os pÃ¥ vibo@vibo.dk med navn og medlemsnummer, sÃ¥ kigger vi gerne nÊrmere pÃ¥ det og vender tilbage.

Tak fordi du gjorde os opmÊrksomme på din oplevelse.

Wauw

Wauw, historien udvikler sig. Vibo tilbÞd min sÞn - pr. telefon - at han selv kunne sige op og så havde han 3 måneder mere med tag over hovedet. SelvfÞlgelig intet på skrift. Ingen tager ansvaret. FÞj, for den, De har svaret på tidligere dårlig anmeldelse, om at dokumentere på skrift. SvÊrt, når det hele bliver ordnet pr. telefon!

2025幎1月20日

Manglende Tilbagemeldinger fra Boligkontoret

Jeg har lÞbende som Beboer i Afd 101 I IslandshÞjparken skrevet flere klager til VIBO enda med modtaget kvitteringer på at de blev modtaget uden af de svarer tilbage eller behandler min klager.

Det er slet og ret uacceptabel service i en instans som er til for at hjÊlpe beboerne.

Jeg ville aldrig anbefale nogen at flytte ind i en VIBO afdeling for det er vist kun for fattige og desperate mennesker man har lyst til at bo der.

2024幎11月9日

Hej Alexander.

Jeg kan se, du er i dialog med vores udlejningsteam vedrÞrende dine klager, som er under behandling.
Du hÞrer derfor tilbage fra os.

Jeg Þnsker dig en god dag.

Mvh. Maj, VIBO

Flyt ALDRIG ind i VIBO

Flyt ALDRIG ind i VIBO! Aldrig!
Det er bondefangeri og plattenslageri. Der er ingen der får deres indskud tilbage. De bonger dig for mangler i lejligheden som manglede da du flyttede ind.

2024幎12月28日

KÊre Nadia.

Jeg kender ikke til din konkrete situation.

Men hvis en beboer har en fejl- og mangelliste fra sin indflytning, hvor tingene står på, og hvis vedligeholdelsesreglementet desuden er overholdt, så får beboeren selvfÞlgelig sit indskud tilbage i henhold til reglerne.
Indskuddet er netop til for at kunne dÊkke nogle af de ting, der sker undervejs i boperioden.

Mvh.
Maj, VIBO

Fantastisk god hjÊlp fra Vibos side

Fantastisk god hjÊlp fra Vibos side ifb. med problemer med fjernvarme. Tak til ejendomskontoret på Vibeengen og tak til Kenn Staudorf. 5 stjerner! Bedste hilsner fra Vanessa og Gregers.

2024幎11月12日

KÊre Vanessa og Gregers.

Tusind tak for den flotte anmeldelse.
Jeg er glad for at hÞre, at I har fået den hjÊlp, I havde brug for, og jeg skal sÞrge for, at Kenn og hans folk får besked. :-)

I må have en dejlig dag.

Lang sagsbehandling

Vi fraflyttede vores lejlighed 01.08.2024. Da der er A-ordning betalte vi selvfÞlgelig husleje til 15.08.2024. Vibo valgte så at opkrÊve til 31.08.2024. Vi blevet lovet en flytteopgÞrelse 4-6 uger efter den var genudlejet. Den modtog vi 8 uger efter genudlejning. Den var dog fuld af fejl. De har ikke fået den ekstra husleje retur og har pludselig måtte hÊfte for skader fra forrige lejer, skader som vi gjorde opmÊrksomme på ved indflytning. Ved fraflytning gjorde vi også opmÊrksom på at det ikke var os, der var ansvarlig for skaderne. Det er uroligt svÊrt at komme i kontakt med Vibo. Der kan gå flere dage fÞr de svare på mails og ved opkald får man sjÊldent et ordenligt svar.

Den eneste grund til at de får 2 stjerner er at vi, mens vi har boet der har haft nogle rigtig gode vicevÊrter, der har vÊret rigtig gode til deres arbejde.

2024幎10月28日

KÊre Astrid.
Jeg er ked af at hÞre, at I har haft en dårlig oplevelse med at fraflytte jeres bolig. Det er bestemt ikke meningen.
Hvis sagen endnu ikke er afsluttet, vil jeg bede dig skrive til os på vibo@vibo.dk. Så får jeg min sÞde kollega til at kigge nÊrmere på, hvad der er op og ned.

Tak fordi du gav dig tid til at sende ros til vores driftsfolk - jeg glad for, I har haft en god oplevelse med dem.

Jeg Þnsker dig en god dag.

Bolig

Jeg vil gerne lejer bolig 3 vÊrelse

2024幎10月17日

Hej Semereab.
Hvis du Þnsker at leje en bolig, kan du skrive dig på venteliste og se alle vores boliger i VIBOs selvbetjening: https://unikweb.vibo.dk/Ansoger/Find-bolig.

Mangler du akut en bolig, udlejer vi enkelte boliger i tidsbegrÊnsede perioder - dem finder du her: https://vibo.dk/boligsoegende/ledige-boliger/

Ellers er du også velkommen til at tage fat i vores udlejningsteam på 33 42 00 00 mellem kl. 10 og 14 (fredag mellem kl. 10 og 13).

Rykker jeg ikke forstod

Jeg bestyrer min mors pengesager (hun er på plejehjem) og ville spÞrge Vibo hvorfor hun fik en rykker. Jeg har ikke set en regning på den str. og Vibo er PBS tilmeldt, så jeg forstod det ikke.
I går og i dag har jeg forsÞgt at ringe, men efter en times venten (begge dage) i telefonen prÞvet at maile i stedet. Der kommer så besked om, at mailen ikke kunne leveres. Et firma som er umuligt at kontakte får ikke ret mange stjerner af mig.
Jeg fik senere forklaring med hackerangreb og hjÊlp så jeg ville nu have givet dem 4 stjerner

2024幎7月8日

KÊre Susanne.

Jeg kan godt forstå, du blev frustreret over ikke at kunne få fat i os.
DesvÊrre var VIBO udsat for et hackerangreb d. 8. juli.
Det betÞd, at vores telefoner, mailsystemer m.m. var lagt ned i over en uge. Derfor kunne du ikke komme igennem til os - kun via nÞdtelefonnumre, som var kommunikeret ud til vores beboere via opslag i opgange og på sociale medier.

Det er meget uheldigt, at det lige er faldet sammen med, at du har haft brug for at kontakte os. Jeg håber, du efterfÞlgende har fået fat i os og fået den hjÊlp, du havde brug for.

KÊre Vibo

KÊre Vibo
Jeg synes det er voldsomt tarveligt meget af det folk skriver herinde og de anmelder jer så grimt!
I skal vide, at jeg er en yderst tilfreds (!) tidligere beboer. Jeg har boet i 4 forskellige afdelinger hos jer igennem mit relativt korte liv, - jeg er ikke fyldt 40- og nu igen sÞger jeg tilbage til jer Vibo. Og jeg venter gerne på krogtoften giver mig en ledig 4 vÊrelses og jeg glÊder mig- i mellemtiden skal I have ros og anerkendelse. I tilbyder nogle rigtig fine boliger til priser der ikke er absurde, folk forlanger mere end de kan tillade sig nu om dage, og det er da tydeligt afspejlet herinde. Det er en skam, og jeg kunne hÞre det på den sÞde medarbejder som besvarede jeres telefon forleden, hun lÞd angst - ikke underligt hvis hun skal hakkes på at sure mennesker hele tiden - så mandagssolskin sender jeg hermed jeres vej og håber jer alt det bedste :-D

2024幎4月29日

Husene er gamle🀮🀮🀮🀮🀮🀮🀮🀮🀮🀮🀮🀮🀮🀮🀮🀮

Husene er gamle, telefonsupporten er sÃ¥ vellykket, at det er umuligt selv at tale, de er uhÞflige, nÃ¥r de taler, de udsteder yderligere regninger uden varsel, jeg kan ikke rÃ¥dgive, vibo er en rÊdsel for nogen, fjern dem fra dem . Dine nerver er dig dyrere.🀮🀮🀮🀮🀮🀮🀮🀮🀮🀮🀮🀮🀮🀮🀮🀮🀮🀮🀮🀮🀮🀮🀮🀮🀮🀮🀮🀮🀮🀮🀮🀮

2023幎1月18日

Hej Boligforeningen VIBO

Hej Boligforeningen VIBO

Til Lisa Andersen

Vi har modtaget en klage fra min nabo over mig :( den 06 juli 2022 ( 100-121-1796-4)
Nabo har navne 6 punkte , ingen er korrekt ,
Vi er en stile rolige familie :)
Jeg arbajde mange tillige morgen starter kl 04 ( buschauffÞr )
Min kÞn og to barn Stan 1 år
Alexandra 3 år
Bege 2 kl 08,30 de gå i skul , bÞrnehave
Min kÞn er ude med vener , handle , nÊste aldrig hjem .
Vi mÞdes hver dage aften kl 16/30 vi leve med , leje lidt med bÞrnene :) hvor mange kan 2 lille bÞrn lame ?
Som jeg har navne tidene, vi er kun 4 time hjemme , det er vos tid , familie tid . ok
Den sidste 2 måne , May - til 4 jul 2022 min kÞn og to bÞrn har vÊr på ferie i Afrika Kenya
Beklage men min nabo er mange sensible ?

Vi er mange glade vis er muligt for flute her fra , med jeres Hjelp ?

En rigtig godt stammer dag :)

Charlotteager 136 2 TV
2640 Hedehusene