Victor Cykler レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Det er sjældent jeg skriver anmeldelser på trustpilot, men det fortjener det i særdeleshed i dag. Jeg tror desværre vi efterhånden har glemt hvad god betjening er. Det blev jeg i hvert fald mindet om,... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har i dag fået leveret den lækreste E-fly elcykel. Min mand og jeg fik den bedst tænkelige betjening i lørdags, hvor jeg bestilte cyklen. Ejeren gav grundig information, og vi fik en hyggelig... もっと見る

5つ星のうち5の評価

De burde ha 6 stjerner. Vi bestilte en lille pige cykel til barnebarnet. Fik et fantastisk opkald hvor Victors Cykler anbefalede vi gik en størrelse op. Et par efter ringede en sød ældre Herrer og med... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 自転車屋

当該企業による記述

Vigtigt: Der er 2 falske profiler på TikTok som forsøger at skade Ejeren & Virksomheden. Disse er ikke noget som har med os at gøre, vi beklager generne som det må medføre. Victor Cykler sælger de nyeste modeller direkte til dig fra vores butik i Odense. Vi sælger og reparerer cykler i alle størrelser. Kontakt os for at finde en model, der passer til netop dine ønsker.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 17

レビューを書く

De snyder med reparationerne

De snyder med reparationerne!
De putter for små slanger i ens punkteret dæk, så når det punkterer igen kort tid efter så skal man betale for deres service igen!

2025年5月31日

Hej Julie,
Tak for din anmeldelse. Vi beklager meget den oplevelse du har haft og vi vil meget gerne udbedre denne sag, da du naturligvis ikke skal betale dobbelt, såfremt vi har lavet en fejl. Du er meget velkommen til at ringe til os på 66111144 eller kigge ind i butikken, så vi kan finde en god løsning på dit dæk.

En super god købsoplevelse

En super god købsoplevelse. Vi fik en god snak om cyklen i butikken, og dagen efter blev den leveret til min adresse med en fin introduktion. Alle i butikken er rigtig flinke!

2025年4月23日
5つ星のうち5の評価

En helt igennem god handels oplevelse.

Jeg har for første gang handlet hos Victor cykler, og kan varmt anbefale dem. En helt igennem god oplevelse. Stort udvalg, god, venlig og kompetent vejledning, hyggelig stemning og hurtig levering. Vil helt sikkert fremadrettet handle hos dem.

2025年4月7日

Fast kunde i mere end 15 år

Har handlet fast hos Victor Cykler i mere end 15 år. Har købt børnecykler, voksencykler og racercykel. Cyklerne er også blevet serviceret på deres værksted.
Får altid god service og rådgivning. Meget højt serviceniveau. Er meget tilfreds stamkunde i butikken.
De bedste anbefalinger herfra

2025年3月3日

Fremragende service

Det er altid en fornøjelse at handle i Victor cykler. Super søde, holder hvad de lover, også med hvor lang tid en reparation tager.
Vi købte en børnecykel, og vi oplevede personale som var meget optaget af at cyklen passede til drengen, og flere gange spurgte ind til om det var en cykel han kunne lide. Virkeligt fint! Da der var noget galt med låsen, var det slet ingen diskussion, den blev fikset med det samme.

2025年3月14日
5つ星のうち5の評価

God service og gode produkter

Jeg har købt flere cykler hos Ulrik og fået en fantastisk service. Hurtig levering og altid professionel rådgivning og et venligt smil med på vejen. Kan varmt anbefale både køb af varer og reparationsservice. 🤩

2024年12月27日
5つ星のうち1の評価

Ejeren af Viktor cykler efterlader…

Ejeren af Viktor cykler efterlader racistiske kommentarer på Tiktok, og liker videoer af unge piger og kvinder. Det er yderst upassende for en middelalderende mand, og så hører racistiske kommentarer på ingen måde hjemme 2025. Lad vær med at smide penge i en forretning, der styres af en mand, som mener at sådanne ting er i orden.

2025年3月16日

Hej Camille,
Jeg skal prøve at besvare din udmelding. Denne profil er en falsk profil oprettet på TikTok i ejerens navn af Victor Cykler. Politiet har fundet dem der står bag profilen og dermed er sagen blevet afgjort og lukket igen.

Fuldstændig ubegribelig opførsel

Ejeren eller hvad han er, Ulrik, er overdrevet racist og skriver rigtig nedladende beskeder og kommentare om at folk skal rejse hjem hvor de kommer fra. Han stalker blandt andet også børn. Overordnet opfører han sig fuldstændig ubegribeligt på de sociale medier, hvor han samtig med han skriver disse ting, prøver at reklemere for han forretning.
Tror vidst ikke han burde drive forretning..

2025年3月16日

Hej Nanna,
Lad mig prøve at besvare din besked. Denne profil er en falsk profil oprettet i ejerens navn af Victor Cykler. Politiet har fundet dem der står bag profilen og dermed er sagen blevet afgjort og lukket igen. Håber det gav dig afklaring.

5つ星のうち1の評価

Jeg var inde i butikken og fik den mest…

Jeg var inde i butikken og fik den mest uprofessionelle og dårlige behandling jeg længe har fået af indehaveren. Jeg kan slet ikke anbefale Viktor cykler til nogle, medmindre man ønsker dårlig behandling. Jeg skal aldrig sætte mine fødder i den butik igen.

Obs: Nu skriver de at det drejer sig om at jeg har bedt om at få lavet 2,5 times arbejde for 400 kroner. Det er latterligt og en stor fed løgn.

2025年3月11日

Victor Cykler からの回答

Beklager. Vi er kede af at du føler dig uretfærdigt behandlet, men 2,5 timers arbejde kan vi ikke udføre for 400kr.

DÅRLIGT

Ejeren er meget respektløs og har hadefuld opførsel. Slet ikke professionel og er meget ultilfreds. IKKE KØB CYKLER HERFRA.

2024年11月12日

Victor Cykler からの回答

Jeg går ud fra at du referer til TikTok hvor der er 2 falske profiler som forsøger at skade ejeren og virksomheden. Dette er meldt til politiet og vi er igang med at få vedkommende stoppet. Det du og andre har oplevet er ikke fra os. Vi beklager generne som det må have medbragt. Vi vil meget gerne give en mere dybdegående forklaring, ring endelig til Jens mobil: 30703130

Aldrig køb ejeren er racistik

Aldrig køb ejeren er racistik

2025年2月7日

Forfærdelig oplevelse

Forfærdelig oplevelse. Elendig service og cykler af laveste kvalitet!

Jeg har sjældent oplevet så ringe en forhandler som Victors cykler. Ikke nok med at kundeservicen er fuldstændig ubrugelig – de virker nærmest irriterede over, at man har spørgsmål – men cyklerne de sælger, er af så elendig kvalitet, at det grænser til svindel.

Jeg købte en cykel her for nogle måneder siden, og den har allerede været i stykker tre gange! Gearene knirker, kæden hopper af, og bremserne er håbløse. Hver gang jeg har været nede for at få det fikset, har jeg enten fået en arrogant attitude eller en midlertidig lappeløsning, der holder i præcis to uger, før problemet er tilbage.

Og hvad siger forhandleren? “Det er nok din egen brug af cyklen” – virkelig?! Skal en cykel til flere tusinde kroner ikke kunne holde til almindelig brug?

Jeg fortryder SÅ meget, at jeg købte herfra, og jeg vil kraftigt advare andre mod at gøre det samme. Spar jer selv for bøvl, ubrugelig service og penge ud af vinduet – køb jeres cykel et andet sted!

2024年9月28日

Victor Cykler からの回答

Vi er ærgerlige over den situation du har været udsat for, det vil vi gerne gøre noget ved. Har du mulighed for at komme forbi forretningen, således at vi kan finde løsning i fællesskab?

Fantastisk service

Fantastisk service. Altid smilende og glade tager godt imod os. Behjælpelig med alle problemer.
Vh Flemming Eriksen (FFI)

2024年7月31日

De bedste anbefalinger

Jeg købte en Vogue el-ladcykel i sommerferien, med håb om at kunne tage den i brug sammen med mine børn ugen efter. Efter et kort ring til butikken/værkstedet i Odense for at sikre, at cyklen var på eget lager, købye jeg via hjemmesiden. Henrik fra Victor Cykler bekræftede straks pr sms og fulgte op på hurtig levering alerede 4 dage senere. Cyklen ankom samlet og fejlfri klar til brug.

Super service og dedikerede ansatte. Mine bedste anbefalinger.

2024年7月9日

Trustpilot エクスペリエンス