レビュアーのコメントを見てみましょう
Har være igennem enormt mange firmaer ifm efterisolering af mit loftsrum. Nogen mødte aldrig op, andre latterlig dyre og en del vidste ikke hvad de snakkede om.....Sikke en branche!!! Viking isole... もっと見る
Fik udført et præcist og veludført stykke arbejde da vi fik efterisoleret vores loft. Efter at have snakket med andre omkring samme opgave faldt valget naturligt på Viking isolering. De udviste størst... もっと見る
企業が回答しました
Vi anvendte Viking Isolering til efterisolering af loft og hulmursisolering på en klassisk 70'er villa. Ud over selve isoleringen, fik vi sat 10 hylder op mellem spærene til opbevaring af vores "pult... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Viking-isolering.dk er en del af Calidî Aps Så hvis du har brug for et professionelt isoleringsfirma, er Viking-isolering.dk det perfekte valg for dig. Kontakt os i dag.
Nyraad Hovedgade 46, 4760, Vordingborg, デンマーク
- tilbud@Calidi.dk
- www.viking-isolering.dk
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Kvalitets arbejde og rådgivning til fornuftig pris
Vi har fået pustet isolering i vores hulmure for nogle år siden. Nu havde jeg lige Frederik på besøg igen i forbindelse med en anden opgave, og jeg må bare sige at han ved hvad han snakker om. Han sætter en ære i sit arbejde, det kan man tydeligt fornemme og man kan stole 100% på at han gør sit bedste, -og det er godt. Jeg havde i forbindelse med at jeg fugede huset om, -nogle krakellerede sten taget ud af ydervæggen, og kunne se at hele hulmuren var fyldt op alle steder, med tilpas kompakthed. Kan varmt anbefale det firma !
Venlig service til tiden
Forsat samme fantastiske kvalitet
Grundet nyt huskøb skulle vi igen til at isolere hulmuren. Vi har tidligere benyttet os af Vikingisolering, hvor vi var fuld tilfredses med rådgivning og kvaliteten af det udførte arbejde. Så da vi igen skulle til at isolere huset, indhentet vi tilbud fra 3 forskellige isoleringsfirmaer.
Valget faldt igen på Vikingisolering, da Vikingisolering virkede utrolig tillidsfulde og deres anbefalinger bar ikke præg af et hurtigt salg i en fart.
Det udførte arbejde er i tiptop alle hulmuren er fuldt op, huller i murene er meget pænt lappet og der er ryddet pænt op efterfølgende.
Vikingisolering har min bedste anbefaling, det er trygt, godt og til en fair pris.
Mvh Henrik
Vi fik udført loft og vægisolering på…
Vi fik udført loft og vægisolering på vores sommerhus.
Firmaet yder god service og leverer godt arbejde
vh Søren Peter Bjarløv
God isolering og hurtig udført
Godt håndværk til tiden.
Vi bruger dem som underentreprenør og kommer altid med skarpe priser og overholder alle aftaler.
Super service og hurtig respons på både…
Super service og hurtig respons på både tilbud og udførelse af opgave
God service og godt udført arbejde til gode priser
Vi bruger Viking isolering på mange af vores byggesager og vi få positiv respons fra vore kunden efter arbejde er udført.
Super service og kommunikation
Super kvalitet på arbejdet med hulmursisolering og isolering i etageadskillelse. Der er intet at udsætte - alt super ok!
Isolering af etageadskillelse, skunk og kip
Jeg fik isoleret en etageadskillelse, skunk og kip i 2 huse. Det har været en glimrende oplevelse fra tilbud til udførelse. Alle aftaler er holdt både hvad angår mødetid og pris indenfor få minutter og 0kr.
Jeg fik god rådgivning under tilbudsgivning og efterfølgende råd til andre eventuelle isoleringstiltag uden at jeg følte det var forsøg på mersalg. Blot råd om hvad jeg skal være opmærksom på i den kommende tid for at sikre at mine energi investeringer prioriteres bedst.
Den værste oplevelse.
Dårlig kommunikation hele vejen igennem. MEGET svært at få kontakt til den ansvarlige. Der har ikke været andet end misforståelser og dårlig behandling hele vejen igennem.
Vi tog kontakt til firmaet i sommeren 2016 og de påbegyndte arbejdet, der bestod i, at Isolere vores gamle gasbetonhus udvendigt samt udskiftning af alle døre og vunduer, i januar 2017. Vi fik fik af vide, at de ville sætte alle mand af til vores projekt og de ville arbejde morgen og aften for at det ikke skulle tage flere måneder. Jeg gik hjemme på barsel i den periode de arbejde på huset og da jeg startede arbejde i september 2017 var de stadigvæk ikke færdig.
Selve arbejdet og de to håndværkere der gik og arbejde på huset var sådanset fine nok. Men de kom aldrig før kl. 10 og de var altid gået inden kl. blev 15. Den ene håndværker fik enda vores gamle vinduer og ene dør imod at han lavede to skabslåger indtil børneværelset. Han tog sine ting, lågerne har jeg aldig set skyggen af.
Flere gange under selve projektet har vi prøvet at komme i kontakt med den ansvarlige i firmaet, men det var MEGET svært, der var altid mange forskellige undskyldninger og de havde også meget travlt. Det er jo dejligt at de har så travlt, men at det går ud over deres kunder, er ikke super professionelt. Vi havde flere gange undervejs påpeget vores frustrationer, men vi talte for døve øre. Der var i det hele taget flere ting ved projektet vi ikke var tilfredse med.
I tilbuddet vi fik, stod der at vi ikke skulle betale den sidste faktura, før at vi var helt færdige og vi havde gennemgået det færdige resultat med den ansvarlige. Her begynder situationen at blive rigtig ubehagelig for os. Han kommer ud på adressen for at snakke det sidste af projektet igennem med min kæreste, men han kommer meget for sent og min kæreste bliver nødt til at gå, da han har et møde. De blev enige om at bestille de sidste vinduer og går ikke huset igennem.
Senere får vi en mail om, at vi skal betale for de sidste vinduer, så de kan blive bestilt og arbejdet kan blive færdigt. Beløbet er nogenlunde det samme, som det restbeløb vi mangler. Der går et par dage så skriver han, at han ikke har bestil de vinduerne og at vi skal betale igen, før han vil bestille vinduerne.
Så han har snydt os til at betale restbeløbet. Vi vælger ikke at få lavet det sidste af ham og hans firma, da vi jo ikke ved om han har tænkt sig at bestille dem eller beholde vores penge.
Han påstår at vi ikke havde nogen invendinger da han var ude og snakke, men vi har ikke andet. Vi mangler stadig en lås på et vindue de har bestil og sat op. Der mangler fuger rundt omkring. Vi har betalt ekstra for at få murstensmønster i pudsen, og der er to af facaderne de har pudset en ekstra gang grundet vejret... men det gør jo at murstensmønsteret ikke er synligt. Så dette skulle også gøres om.
Jeg har prøvet flere gange at komme i kontakt med bare en eller anden fra virksomheden, for at få bekræftelse på, at de vil lave det sidste og sende vores husnøgle. Til sidst får jeg så ejeren i røret og sikke en samtale.
Det ender med, at han lægger røret på og i hele vores samtale er det os der bliver beskyldt for ikke at kunne samarbejde og han føler, at vi snyder ham. Han påstår også at han har sendt vores husnøgle for flere måneder siden, men jeg har aldig modtaget den, og han har selvfølgelige ikke en kvittering på det. Så vi måtte lige betale et par tusind for at få omlagt alle vores låse.
Det hele er bare så ubehageligt, så vi har valgt, at de ikke skal komme og færdiggøre det sidste. Vi er virkelig kede af, hele denne oplevelse og har tjekket trustpilot og facebook for anmeldelser inden vi gik i gang med arbejdet, vi har også et vennepar der har talt godt om Viking Isolering. Men på intet tidspunkt sagde min mavefornemmelse mig, at vi vil ende sådan her. Der står inde på deres hjemmeside at de ikke er tilfredse før kunden er... det er vi bestemt IKKE! Vi har desværre ikke tiden eller pengene til at gå rettens vej, ellers var det endt der.
Jeg håber ikke at der er andre der få samme oplevelse som os!
Det skal lige tilføjes, at vi har alt mailkorrespondance der kan understøtte vores klage over virksomheden, og dette ikke bare er noget vi finder på. (Vi har trods alt andet at tage os til.)

viking-isolering.dk からの回答
Tilfreds med deres arbejde og hurtigere.
Anbefales
Et firma du helt sikkert kan stole på, og som udfører et perfekt arbejde.
Kan varmt anbefales.
Anbefales stærkt
De kom som aftalt til tiden og gjorde et fantastisk stykke arbejde på rekord tid. Kan klart anbefales.

Effektiv opgaveløsning
Isolering af loft. Hurtig respons, klare aftaler og godt arbejde. 12.12.2017.

viking-isolering.dk からの回答
Rigtigt godt forløb omkring opgaven …
Rigtigt godt forløb omkring opgaven (hulmursisolering), hvor huset og de forskellige løsningsmuligheder blev gennemgået sammen med mig på adressen. Herefter modtog jeg et skriftligt tilbud.
Selve arbejdet blev udført af to dygtige og omhyggelige medarbejdere og var færdigt til den aftale tid

viking-isolering.dk からの回答
Viking Isolering. Kan anbefales, de er venlige og omhyggelige med at udføre isoleringen til min store tilfredshed..
Super firma . Har anbefalet dem til venner og bekendte.

Super service og hjælpsomhed
Super service og hjælpsomhed. Søde mennesker og rigtig veludført arbejde. Hytten er nu dejlig varm.
Vil absolut bruge viking isolering igen ved yderligere isolerings-arbejde og de får mine varmeste anbefalinger

Trygt og godt
Følte mig tryg ved firmaet. Der blev fulgt løbende op af chefen, at arbejdet blev gjort rigtigt. Kom ud i weekenden og gjorde der færdigt. Var gode til at ringe og give besked ved fraværd og forsinkelser.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。