viking-isolering.dk レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Har være igennem enormt mange firmaer ifm efterisolering af mit loftsrum. Nogen mødte aldrig op, andre latterlig dyre og en del vidste ikke hvad de snakkede om.....Sikke en branche!!! Viking isole... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fik udført et præcist og veludført stykke arbejde da vi fik efterisoleret vores loft. Efter at have snakket med andre omkring samme opgave faldt valget naturligt på Viking isolering. De udviste størst... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Vi anvendte Viking Isolering til efterisolering af loft og hulmursisolering på en klassisk 70'er villa. Ud over selve isoleringen, fik vi sat 10 hylder op mellem spærene til opbevaring af vores "pult... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 断熱工事請負業者

当該企業による記述

Viking-isolering.dk er en del af Calidî Aps Så hvis du har brug for et professionelt isoleringsfirma, er Viking-isolering.dk det perfekte valg for dig. Kontakt os i dag.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 0件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Kvalitets arbejde og rådgivning til fornuftig pris

Vi har fået pustet isolering i vores hulmure for nogle år siden. Nu havde jeg lige Frederik på besøg igen i forbindelse med en anden opgave, og jeg må bare sige at han ved hvad han snakker om. Han sætter en ære i sit arbejde, det kan man tydeligt fornemme og man kan stole 100% på at han gør sit bedste, -og det er godt. Jeg havde i forbindelse med at jeg fugede huset om, -nogle krakellerede sten taget ud af ydervæggen, og kunne se at hele hulmuren var fyldt op alle steder, med tilpas kompakthed. Kan varmt anbefale det firma !

2023年2月16日

Forsat samme fantastiske kvalitet

Grundet nyt huskøb skulle vi igen til at isolere hulmuren. Vi har tidligere benyttet os af Vikingisolering, hvor vi var fuld tilfredses med rådgivning og kvaliteten af det udførte arbejde. Så da vi igen skulle til at isolere huset, indhentet vi tilbud fra 3 forskellige isoleringsfirmaer.

Valget faldt igen på Vikingisolering, da Vikingisolering virkede utrolig tillidsfulde og deres anbefalinger bar ikke præg af et hurtigt salg i en fart.

Det udførte arbejde er i tiptop alle hulmuren er fuldt op, huller i murene er meget pænt lappet og der er ryddet pænt op efterfølgende.

Vikingisolering har min bedste anbefaling, det er trygt, godt og til en fair pris.

Mvh Henrik

2020年11月15日
5つ星のうち5の評価

Isolering af etageadskillelse, skunk og kip

Jeg fik isoleret en etageadskillelse, skunk og kip i 2 huse. Det har været en glimrende oplevelse fra tilbud til udførelse. Alle aftaler er holdt både hvad angår mødetid og pris indenfor få minutter og 0kr.

Jeg fik god rådgivning under tilbudsgivning og efterfølgende råd til andre eventuelle isoleringstiltag uden at jeg følte det var forsøg på mersalg. Blot råd om hvad jeg skal være opmærksom på i den kommende tid for at sikre at mine energi investeringer prioriteres bedst.

2018年7月18日
5つ星のうち1の評価

Den værste oplevelse.

Dårlig kommunikation hele vejen igennem. MEGET svært at få kontakt til den ansvarlige. Der har ikke været andet end misforståelser og dårlig behandling hele vejen igennem.

Vi tog kontakt til firmaet i sommeren 2016 og de påbegyndte arbejdet, der bestod i, at Isolere vores gamle gasbetonhus udvendigt samt udskiftning af alle døre og vunduer, i januar 2017. Vi fik fik af vide, at de ville sætte alle mand af til vores projekt og de ville arbejde morgen og aften for at det ikke skulle tage flere måneder. Jeg gik hjemme på barsel i den periode de arbejde på huset og da jeg startede arbejde i september 2017 var de stadigvæk ikke færdig.

Selve arbejdet og de to håndværkere der gik og arbejde på huset var sådanset fine nok. Men de kom aldrig før kl. 10 og de var altid gået inden kl. blev 15. Den ene håndværker fik enda vores gamle vinduer og ene dør imod at han lavede to skabslåger indtil børneværelset. Han tog sine ting, lågerne har jeg aldig set skyggen af.

Flere gange under selve projektet har vi prøvet at komme i kontakt med den ansvarlige i firmaet, men det var MEGET svært, der var altid mange forskellige undskyldninger og de havde også meget travlt. Det er jo dejligt at de har så travlt, men at det går ud over deres kunder, er ikke super professionelt. Vi havde flere gange undervejs påpeget vores frustrationer, men vi talte for døve øre. Der var i det hele taget flere ting ved projektet vi ikke var tilfredse med.

I tilbuddet vi fik, stod der at vi ikke skulle betale den sidste faktura, før at vi var helt færdige og vi havde gennemgået det færdige resultat med den ansvarlige. Her begynder situationen at blive rigtig ubehagelig for os. Han kommer ud på adressen for at snakke det sidste af projektet igennem med min kæreste, men han kommer meget for sent og min kæreste bliver nødt til at gå, da han har et møde. De blev enige om at bestille de sidste vinduer og går ikke huset igennem.

Senere får vi en mail om, at vi skal betale for de sidste vinduer, så de kan blive bestilt og arbejdet kan blive færdigt. Beløbet er nogenlunde det samme, som det restbeløb vi mangler. Der går et par dage så skriver han, at han ikke har bestil de vinduerne og at vi skal betale igen, før han vil bestille vinduerne.

Så han har snydt os til at betale restbeløbet. Vi vælger ikke at få lavet det sidste af ham og hans firma, da vi jo ikke ved om han har tænkt sig at bestille dem eller beholde vores penge.

Han påstår at vi ikke havde nogen invendinger da han var ude og snakke, men vi har ikke andet. Vi mangler stadig en lås på et vindue de har bestil og sat op. Der mangler fuger rundt omkring. Vi har betalt ekstra for at få murstensmønster i pudsen, og der er to af facaderne de har pudset en ekstra gang grundet vejret... men det gør jo at murstensmønsteret ikke er synligt. Så dette skulle også gøres om.

Jeg har prøvet flere gange at komme i kontakt med bare en eller anden fra virksomheden, for at få bekræftelse på, at de vil lave det sidste og sende vores husnøgle. Til sidst får jeg så ejeren i røret og sikke en samtale.

Det ender med, at han lægger røret på og i hele vores samtale er det os der bliver beskyldt for ikke at kunne samarbejde og han føler, at vi snyder ham. Han påstår også at han har sendt vores husnøgle for flere måneder siden, men jeg har aldig modtaget den, og han har selvfølgelige ikke en kvittering på det. Så vi måtte lige betale et par tusind for at få omlagt alle vores låse.

Det hele er bare så ubehageligt, så vi har valgt, at de ikke skal komme og færdiggøre det sidste. Vi er virkelig kede af, hele denne oplevelse og har tjekket trustpilot og facebook for anmeldelser inden vi gik i gang med arbejdet, vi har også et vennepar der har talt godt om Viking Isolering. Men på intet tidspunkt sagde min mavefornemmelse mig, at vi vil ende sådan her. Der står inde på deres hjemmeside at de ikke er tilfredse før kunden er... det er vi bestemt IKKE! Vi har desværre ikke tiden eller pengene til at gå rettens vej, ellers var det endt der.

Jeg håber ikke at der er andre der få samme oplevelse som os!
Det skal lige tilføjes, at vi har alt mailkorrespondance der kan understøtte vores klage over virksomheden, og dette ikke bare er noget vi finder på. (Vi har trods alt andet at tage os til.)

2018年5月14日

Hej Line

Jeg synes det er på sin plads, at også vores version af sagen kommer med i din anmeldelse, da anmeldelsen giver et meget forkert billede af hele forløbet.

Det står skrevet som om at projektet startede i sommeren 2016, men vi startede først på projektet februar 2017, men desværre blev vi jo konstant ramt af dårligt vejr, og man kan ikke lave facadeisolering i regnvejr, og vejret er desværre ikke noget vi er herre over.
”2017 var det 10. vådeste år siden 1874” – citat fra Politiken.

Jeg synes også at det er misvidende at du skriver, ”de to håndværkere”, da der i flere perioder har været 3, og 4 mand på opgaven. Det passer heller ikke, at vi ikke har været fremme hos dig før kl. 10, de er mødt ind i Vordingborg i den periode ved 6-7-tiden, for der efter at køre direkte til dig, og det tager ikke 3-4 timer at køre den vej. Hvilket også kan ses på den App de har brug til at taste deres timer ind i, da der bl.a. er GPS i.
At du vælger at lave en aftale uden om Viking Isolering, med en af vores tidligere ansatte, om at han kunne få jeres gamle vinduer mod at han så skulle lave noget gratis arbejde for dig, har INTET med Viking Isolering at gøre, og er vel egentlig i kategorien sort arbejde.
Citat af mail fra Lines mand: ”Og jeg er helt med på, at (navn fjernet) og Lines aftale ikke har noget med resten at gøre.” Så I har jo selv flere gange, bekræftet, at det er en aftale uden om os.

Vi skal ikke kunne udelukke, at der har været tidspunkter hvor det har været sværere at få fat på os på end andre, det undre mig dog bare med den måde det er skrevet på, da jeg jo selv har gået oppe hos dig i meget af tiden, og du var hjemme på barsel/fjernstudie, så der har kun været en væg der har skilt en samtale ad. Der ud over har vi i hele perioden haft en kontordame til bl.a. at besvare telefonopkald.

Da vi mødes for at gå projektet igennem d. 30.10.17 kommer jeg ca. 20 min for sent, og Mek begynder med det samme at snakke om de to store vinduespartier, og der bliver snakket hurtig frem og tilbage om hvad det var i gerne ville have, og der er vel ikke gået mere end ti minutter før at han er smuttet til møde, hvorefter jeg stod som et spørgsmålstegn, da jeg jo ingen forklaring fik på, hvorfor i ikke ville betale vores tilgodehavende på 52.686,25 kr., som vi havde sendt en faktura på d. 16.10.17, da vi havde afleveret projektet som færdigt.

Den sidste del der manglede i henholdt til det oprindelige tilbud, er de to store glaspartier ud mod haven, som vi var blevet enige om helt tilbage til september at pille ud af tilbuddet, som en separat etape, da I ikke vidste præcist hvad det var i gerne ville have i af vinduer. Se citat fra mail d. 05.09.17. ”Det er jo også derfor vi blev enige om at vente med de to glaspartier mod haven, da I jo heller ikke var sikre på hvad i ville have der omme af løsninger”.

Først d. 09.11.17 når I frem til hvilke vinduer og terrassedøre det er I gerne vil have. Efter et hav af mails frem og tilbage med forskellige vinduer, terrassedøre og osv. Jeg sender så følgende, citat fra mail: ”Jeg sidder og afventer ordrebekræftelsen på vinduerne, den skulle meget gerne komme senere i dag, så jeg kan godkende den. Jeg kan se at faktura nr. 1986* ikke er betalt endnu. Kan vi ikke lige få den ud af verden, så vi kan komme videre? Jeg kan lige nævne, at levering af vinduerne er uge 50, så det er absolut sidste udkald nu, da vi lukker ned 21. Dec. 17. Med juleferie.”
*Faktura nr. 1986, er den tidligere omtalte faktura på 52.686,25 kr, som havde forfald 21.10.17.

Først d. 19.11.17 får vi dette svar: ”Det var godt vi nåede at bestille i tide. Det lyder som om, det var på et hængende hår. 😊 Med hensyn til slutfakturaen, så skal den først afregnes, når projektet er færdigt (som vi også tidligere har kommunikeret om). Men der er jo heldigvis heller ikke så længe igen nu, og så kan vi alle lægge det her bag os.”

Mit svar på deres mail d. 19.11.17: ”Du tror da vel ikke selv at jeg har bestilt vinduerne, når jeg ikke får et svar med hensyn til betalingen? Jeg føler lidt at du har trukket dit svar i håb om at jeg ville nå at bestille vinduerne, synes du helt ærligt selv at det er rimligt at i holder 50000+ tilbage for et arbejde vi har lavet hos jer, fordi vi mangler at montere 8 vinduer og 1 dør som har en separat pris?
Lige som du skal passe på jeres økonomi, skal jeg også passe på vores, og jeg laver ikke mere før alt tidligere er afregnet. Og hvis i vælger at få nogle andre til at montere vinduerne er det også helt fint med mig, jeg kan jo ikke vente med at betale lønninger og materialer i så lang tid.”

Den sidste kontakt vi har med hinanden i 2017 er disse to mails:

Deres mail til os d. 20.11.17: ”Vi bliver nok ikke enige, så lad os i stedet prøve at få afsluttet processen på en ordentlig måde. Du må gerne overføre differencen til (konto oplysninger er fjernet). Vi bestiller med al sandsynlighed selv sidste omgang døre og vinduer i henhold til jeres opmåling. Det ser ud til, at der er levering i uge 50. Er I gået på juleferie der? Hvis ja, har I så mulighed for at afsætte tid tidligt i januar til monteringen?”

Vores svar d. 24.11.17: ”Hej Mek. Ja, så lad os få afsluttet det her… jeg overfører differencen til jer. Vi har ikke mulighed for at kunne nå det i år, og fra 1. Januar laver vi om rokering så vi fremadrettet kun laver isoleringsarbejde, men det burde ikke være noget problem at finde nogle der kan sætte dem i, der er jo massere der laver den slags.”

Der er stadigvæk intet nævnt om noget du skulle være utilfredse med af det leverede arbejde, så du er på ingen måde blevet snydt til at betale restbeløbet. Det er ej heller korrekt, at det er jer der har valgt ikke at få lavet det sidste af os, hvilket jo fremgår tydeligt at vores mail d. 24.11.17, hvor vi jo på en pæn måde, takker nej til at lave mere arbejde hos dig.

Du skriver at I ikke havde andet end indvendinger da jeg mødtes med din mand, men i henhold til din egen mail du har sendt d. 15.01.18, og jeg citere dig ”Med hensyn til afslutning af projektet, har vi aldrig mødtes”, så det er jo direkte løgn at du skriver i din anmeldelse at I ikke havde andet end indvendinger.

Det er første gang i nævner hvad det er i utilfredse med d. 15.01.18, og I skriver at der mangler en fuge ved hoveddøren, terrassedøren, at murstensmønsteret ikke er så tydeligt på to vægge og at der skulle mangle én lås på det ene køkkenvindue.

Det har vi bekræftet både d. 12.02.18 på mail, hvor der er skrevet: ”Men lige for at skære det ud i pap, vi kommer og kigger på væggene hvor i ikke synes at mønsteret er tydeligt nok, når vejret tillader det. Vi skal nok fuge det sidste der mangler.”
Og igen på mail d. 15.03.17: ”Hej Line. Jeg er lidt i tvivl om hvad det er du savner svar på? Er vi ikke enige om vi skal op når vejret tillader det og kigge på murstensmønsteret samt de to fuger indvendigt? Igen, nøglen er sendt fra vores lokale posthus.”

Så jeg har meget svært ved at se, hvad det er du mangler en bekræftelse på.

Det er helt korrekt at jeg smed røret på og det eneste jeg fortryder ved det, er at jeg tog telefonen, med din truende og uforskammet attitude, hvor du bl.a. mener at du skal have 20.000 kr. i stedet for at vi kommer og kigger på murstensmønteret på de to vægge.
Efterfølgende sender du en mail, hvor du skriver at du ikke vil have at vi skal komme og lave de sidste ting hos dig, så nu står vi med flere spande af den dyre puds i til dit hus som vi bliver nødt til at kassere, da det jo ikke kan holde evigt.
Det virker på mig som om du havde håbet på at jeg ville sige ok til at du kunne få 20.000 kr. i afslag, men det har jo åbenbart ikke været værre med det kosmetiske, end du nu har valgt at vi ikke skal lave det.

Der udover skal det også lige nævnes at i tilbage fra d. 03/09/17 skriver en mail hvor i beder om at få udskudt den sidste fakturadato, så I kan nå at spare op til den sidste regning, i stedet for at optage et nyt lån, hvilket i får afslag på, da det jo gerne er nogle ting man skal have styr på inden man sætter håndværkere i gang, og derfor ringer alle alarmklokkerne hos os når i ikke vil betale den sidste faktura.

Der ud over nævner du heller ikke noget om at i fik 12.500 kr. i rabat for at lægge hus til vores reklamefilm, sjovt at i vil lægge hus til en reklamefilm når i mener at det har været sådan en forfærdelig oplevelse.

Det skal også lige nævnes at I ikke har fået én eneste ekstra regning af nogen art, tværdigmod er det blevet billigere end det oprindelige tilbud i blev præsenteret for, og da det var en fast pris er vi jo de største tabere når tingene tager længere tid end beregnet.

Det var vores bemærkninger til din anmeldelse, så må det være op til folk selv at vurdere hvad der er hoved og hale i alt det her.

Anbefales

Et firma du helt sikkert kan stole på, og som udfører et perfekt arbejde.

Kan varmt anbefales.

2018年4月18日

Anbefales stærkt

De kom som aftalt til tiden og gjorde et fantastisk stykke arbejde på rekord tid. Kan klart anbefales.

2017年12月21日

Hej Sadar

Tak for dine rosende ord om vores arbejde.

Hav en dejlig dag.

Team Viking Isolering

Effektiv opgaveløsning

Isolering af loft. Hurtig respons, klare aftaler og godt arbejde. 12.12.2017.

2017年12月12日

Hej Jens

Tak for din anmeldelse, det glæder os meget, at du er tilfreds med udførelsen af opgaven, og servicen.

Vi ønsker dig en lun og dejlig vinter

5つ星のうち5の評価

Rigtigt godt forløb omkring opgaven …

Rigtigt godt forløb omkring opgaven (hulmursisolering), hvor huset og de forskellige løsningsmuligheder blev gennemgået sammen med mig på adressen. Herefter modtog jeg et skriftligt tilbud.

Selve arbejdet blev udført af to dygtige og omhyggelige medarbejdere og var færdigt til den aftale tid

2017年11月30日

Hej Jakob

Tak fordi du ville anmelde os med så fine ord. Det dejligt at du er tilfreds og at du havde en god oplevelse.

Vi ønsker dig en lun og dejlig vinter.

5つ星のうち5の評価

Viking Isolering. Kan anbefales, de er venlige og omhyggelige med at udføre isoleringen til min store tilfredshed..

Super firma . Har anbefalet dem til venner og bekendte.

2017年11月29日

Hej Peter

Tusinde tak for de varme ord. Vi er glade for, at du har været tilfreds med vores arbejde.

Vi ønsker dig en lun og dejlig vinter.

Super service og hjælpsomhed

Super service og hjælpsomhed. Søde mennesker og rigtig veludført arbejde. Hytten er nu dejlig varm.
Vil absolut bruge viking isolering igen ved yderligere isolerings-arbejde og de får mine varmeste anbefalinger

2017年11月29日

Hej Kristina

Vi er rigtig glade for, at kunne gøre en forskel for jer og jeres bolig. Og er meget glade for de rosende ord. Tak for dem.

Vi ønsker dig en lun og dejlig vinter

Trygt og godt

Følte mig tryg ved firmaet. Der blev fulgt løbende op af chefen, at arbejdet blev gjort rigtigt. Kom ud i weekenden og gjorde der færdigt. Var gode til at ringe og give besked ved fraværd og forsinkelser.

2017年11月23日

Hej Grethe

Tusinde tak for de rosende ord. Vi er glade for at du havde en god oplevelse omkring isoleringen.

Vi ønsker dig en dejlig lun vinter.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。