レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Gick med under vÃ¥ren 2024. Ett för mig vÀldigt rÀtt beslut. Hade mer eller mindre gett upp pÃ¥ att lyckas gÃ¥ ned i vikt. SÃ¥ tacksam för en otrolig kompetens och superfint bemötande. Alla jag m... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Tidigare ett seriöst företag men pga interna konflikter stod företaget utan lÀkare under en period och levererade inte utlovade tjÀnster. Saker kan hÀnda, men jag upplevde inte att detta sköttes pÃ¥ e... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De jag trÀffat pÃ¥ Viktdoktor.se Àr otroligt kompetenta och förstÃ¥ende för de problem man har som person med obesitas. Personligt bemötande med mycket glÀdje. Konstruktiv kunskap som förmedlas pÃ¥ ett... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr evigt tacksam att jag upptÀckte Viktdoktorn i mars 2024, har tidigare provat olika metoder men inget har förÀndrat min vikt. NÀr jag blev diagnoserad diabetes typ 2, nu mÃ¥ste jag ta itu med min... もっず芋る

䌁業情報

1. ダむ゚ット支揎サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Hos Viktdoktorn coachas du av vÃ¥r psykolog i de essentiella beteendeförÀndringarna samtidigt som du fÃ¥r stöd av vÃ¥ra lÀkare med medicinsk behandling mot övervikt eller obesitas (fetma). Du fÃ¥r Àven stöd av kostvetare och live-trÀningar med vÃ¥ra personliga trÀnare inom styrka och yoga. Och hos Viktdoktorn behöver du inte göra din sista viktresa ensam – vi har ett fantastiskt community dÀr du fÃ¥r pepp, stöd, tips, rÃ¥d, uppmuntran, guidning, igenkÀnning ... av andra som Àr dÀr du Àr eller snart Àr framme dit du Àr pÃ¥ vÀg: viktstabil pÃ¥ en hÀlsosam mÃ¥lvikt.

3.8

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Om du tror att Viktdoktorn Àr

Om du tror att Viktdoktorn Àr ytterligare en i raden av alla som vill tjÀna pengar på dig och din fetma har du fel. Jag har aldrig blivit så vÀl omhÀndertagen av så många personer som med ett Àkta engagemang i det dom jobbar med vill hjÀlpa mig att lyckas på min sista viktresa. På Viktdoktorn har de byggt ett fantastiskt team som på så många olika sÀtt har förÀndrat inte bara mitt liv utan mig. Jag Àr svin-nöjd.

2023幎10月16日
5぀星のうち1の評䟡

Fantastiskt bra första Ã¥ret jag var

Fantastiskt bra första året jag var med, sen rasade mitt förtroende pga interna konflikter som tyvÀrr drabbade oss tredje part; kunderna.
Då, aug-22 fanns inte många som behandlade oss med lÀkemedel mm, idag finns många fler alternativ, jag har valt annat.

2023幎10月31日

Oseriösa. Undvik.

Eftersom Viktdoktorns jurist har hotat mig med polisanmÀlan om jag inte raderar mitt omdöme nedan har jag kompletterat och förtydligat det.
(juristen skrev 2024-02-22: "Jag uppmanar dig att omedelbart ta bort ditt omdöme på Trustpilot. I annat fall har min huvudman gett mig i uppdrag att förbereda en polisanmÀlan.")

Svar till Camilla, VD: Avsikten med mitt omdöme har aldrig varit att "hoppa på" enskilda medarbetare. Jag hoppas att det framgått tydligt att jag ifrågsÀtter företagets hantering och rutiner som helhet. NÀr jag ber en klinik om medicinsk rådgivning förvÀntar jag mig naturligtvis att bli kontaktad av medicinskt utbildad personal.

För mig Àr det viktigt att omdömet ligger kvar eftersom jag vill informera andra överviktiga om att den hÀr kliniken inte erbjöd mig den medicinska trygghet som jag förvÀntade mig som betalande patient. Personer med viktproblematik förstår sÀkert också att stressiga och otrygga situationer som denna kan trigga problematiken på nytt.

Jag uppskattar inte att man försöker skrÀmma mig till tystnad. Jag har sett över detaljerna i mitt ursprungliga omdöme och justerat dem vid behov. Jag har i detta utgått från egna upplevelser, skÀrmdumpar och e-postmeddelanden. Företaget Àr vÀlkommet att höra av sig om ytterligare förtydliganden behövs.

Bakgrund:
Den 27 september fick jag allvarliga biverkningar av medicinen som skrivits ut av Viktdoktorn. Samma dag hade alla tre lÀkare på företaget slutat samtidigt. Att våra frågor i journalsystemet inte lÀngre lÀstes av lÀkare fick vi patienter veta ryktesvÀgen av andra patienter. Under tiden som företaget stod utan lÀkare hÀnvisade företagsledningen oss patienter till FASS för att sjÀlva lÀsa på om våra biverkningar. De prioriterade alltså inte att ordna fram hyrlÀkare omgående trots att de hade utlovat kontinuerligt medicinskt stöd i sin marknadsföring. Helt oacceptabelt att inte följa upp utskrivna recept, vilket jag informerade IVO om.

Efter dagar av oroliga frågor från patienter både i företagets interna chattforum och via mejl meddelade företagsledningen i en inspelad film att företagets före detta lÀkare inte lÀngre hade rÀtt att kontakta oss patienter. Hur och nÀr vi skulle få kontakt med lÀkare nÀmndes dÀremot inte i filmen. Filmen försvann snabbt igen men det finns många före detta patienter som kan intyga att den existerade. I senare mejl från VD blev vi lovade kompensation för "utebliven access till medicinsk rådgivning".
TyvÀrr Àr medicinsk trygghet inte något man kan kompensera med i efterhand. Den behöver finnas dÀr kontinuerligt.

Jag sa upp mitt medlemskap den 27 september 2023, men Viktdoktorns företagsledning skrev till oss patienter att de inte accepterade våra uppsÀgningar. Jag hade betalat för ett helt år och att byta medicinsk aktör skulle förutom dubbla kostnader Àven innebÀra ledtider innan det medicinska stödet var igång igen. Konkurrenten jag kontaktade kunde nÀmligen inte ta emot mig omgående utan krÀvde nytagna prover, inskrivningssamtal med mera. Först den 11 oktober kom en bekrÀftelse från Viktdoktorn att man hade godkÀnt min uppsÀgning av avtalet och skulle återbetala mina pengar. Fram till detta datum satt jag i klÀm mellan att vara ekonomiskt bunden till en viktklinik jag inte lÀngre hade förtroende för och stressen i att hitta rÀtt aktör att fortsÀtta min resa med.

En dryg vecka efter att jag bett om medicinsk rådgivning blev jag uppringd av en medarbetare som undrade om jag hade fått hjÀlp med min medicinfråga (dvs de akuta biverkningarna som gjort mig sÀngliggande i september). Hon sa att hon försökte avlasta den nya lÀkaren som inte hann med alla Àrenden som hade samlats på hög. Att en medarbetare utan medicinsk utbildning plötsligt arbetar med triage gör mig mycket orolig. /TillÀgg 20240223: enligt företaget kontaktade medarbetaren mig med anledning av en medicinsk fråga jag hade skickat både via mejl och via journalsystemet - detta kan sÀkert stÀmma eftersom jag försökte få svar på mina frågor via alla tillgÀngliga kanaler, dÀribland chatt och mejl./

På företaget jobbar en kunnig psykolog med lång erfarenhet av Àtstörningsbehandling och viktminskning. TyvÀrr rÀckte inte detta för att jag skulle vilja stanna kvar som kund. Jag sökte mig snarast till en konkurrent. I denna bransch finns det gott om seriösa aktörer som sÀtter sina patienters hÀlsa frÀmst. Mitt råd Àr att vÀlja en av dessa.

2023幎9月29日

Hej Nina.

Jag Àr den första att beklaga att du kom i klÀm nÀr vår tidigare chefslÀkare hastigt lÀmnade sin anstÀllning från en dag till en annan i slutet av september 2023. Vi blev alla tagna på sÀngen, så det blev absolut lite turbulent. Du, och andra, blev upprörda, vilket vi också förstår. Vi konstaterar att vi ser olika på vad som verkligen hÀnde, det kanske vi inte kan göra något åt. Vi tycker dock inte att det Àr rÀttvist med påhopp mot Viktdoktorns medarbetare, alla gjorde verkligen allt för att göra det bÀsta av situationen. Kunder, såsom du sjÀlv, som ville lÀmna oss fick sina pengar tillbaka. Andra stannade kvar och fick ta del av vårt nya, uppdaterade program, som vi sedan dess utvecklat och uppgraderat ytterligare.

Med förhoppning om att du fått den hjÀlp och stöd du behöver under din sista viktresa,
Camilla, vd Viktdoktorn

Viktdoktorn

Ingick ett medlemskap hos Viktdoktorn i juni 23 men nÀr jag i sept behövde hjÀlp av lÀkaren så fick jag inget svar. Det visade sej sedan att det blivit nån intressekonflikt hos Àgarna. Jag blev hÀnvisad till FASS med mina biverkningar/symptom eller till VC.Vårdcenralen gör inget då de inte Àr förskrivare av lÀkemedlet och inte för vad det Àr förskrivet för dvs viktnedgång= ingen hjÀlp. FASS kan jag lÀsa men då jag saknar lÀkarkompetens kan jag inte avgöra dosÀndringar mm= ingen hjÀlp. Detta Àr potenta lÀkemedel och det finns en anledning till att de Àr receptbelagda.
Sedan följde en del mÀrkliga uttalande, mail och infon från Àgaren som var kvar.
Mailade flertalet gånger men återkoppling uteblev på de flesta mail och svar som kom var ganska syrliga och med en otrevlig ton.
Mailen finns kvar inkl skÀrmdumpar från konversationer. Fick sjÀlv bli ganska otrevlig och ful i munnen för att få tillbaka ersÀttning. Har mer pengar att krÀva men orka lÀgga lÀgga mer kraft och energi på oseriösa företagare.
Av respekt så avstår jag från att publicera mailkonversationen hÀr och motparten å sin sida har ju tystnadsplikt Àven efter att mitt medlemskap avslutats.
Allt kan hÀnda i ett företag men A och O Àr ha kundens bÀsta för sina ögon och vara prestigelös. Det har varit allt annat Àn proffsigt och bra bemötande mot mej som kund som inte ville vara kvar i i Viktdoktorn.
Jag var inte nöjd med ledningen och viktdoktorn men det finns det sÀkert andra som var och Àr.

2023幎9月30日
5぀星のうち2の評䟡

Gick med för att fÃ¥ hjÀlp och stöd vid

Gick med för att få hjÀlp och stöd vid viktnedgång. Ju mer företaget vÀxte desto mer tjÀnster som jag var helt ointresserad av erbjöd företaget. Det jag fick i början var hjÀlp och stöd av folk som var eller hade varit i samma situation. Detta var helt fantastiskt!
Att få tips och råd av mÀnniskor som aldrig varit i samma situation eller har någon erfarenhet av detta tilltalande mig inte. Detta gjorde att jag inte tyckte tjÀnsten levde upp till mina förvÀntningar eller mina behov.

2023幎3月1日

Började bra men

Började fantastiskt bra men nÀr Dr Alette slutade Àndrades allt. Det var hon som stod för kompetensen och erfarenheten. Den andra grundaren var mest irriterande klÀmkÀck och bidrog inte med något av vÀrde dessvÀrre.

2023幎9月4日

Hej Ulrika,
Vi beklagar att du Àr missnöjd. DessvÀrre hÀnder det ju ibland att personal lÀmnar ett företag. Det hÀnde oss på Viktdoktorn, nÀr vår ansvariga lÀkare plötsligt lÀmnade från en dag till en annan i slutet av september 2023 - inte tvingad dÀrtill, inte sparkad, inte utkastad. Det finns mycket i den dÀr historien, men det tycker vi inte att vi ska belasta alla kunder med.

Det tog några få dagar att rekrytera ny lÀkare, och vi hade också en tidigare lÀkare kvar i mellantiden, men dÀrefter har vår verksamhet löpt på precis som tidigare. Dvs med precis samma kompetens och samma inriktning och målsÀttning, att helhjÀrtat hjÀlpa och stödja våra kunder på deras sista viktresa.

En stor del av detta arbete har inte koppling till någon lÀkarinsats, utan avser att åstadkomma beteende-förÀndringar hos den enskilde.

Vi förstår att de kunder som över tid hade byggt upp en relation med den lÀkare som lÀmnade blev besvikna, det Àr naturligt. Men vi kunde inget göra nÀr lÀkaren lÀmnade, vi blev lika besvikna vi. Alla kunder som ville ha sina pengar tillbaka för den pågående avtalsperioden har också fått det, dÀribland du. TyvÀrr fick vissa vÀnta lite för lÀnge på pengarna på grund av trassel med vår betalningsleverantör.

Viktdoktorns verksamhet fortsÀtter precis som vanligt, men med andra lÀkare, och vi uppfattar våra nuvarande kunder precis lika nöjda som tidigare kunder.

Vi tycker inte att det finns skÀl till några personangrepp och kommer att vidta lÀmpliga åtgÀrder för att komma till rÀtta med detta.

HÀlsar Camilla Eriksson, vd Viktdoktorn Skandinavia AB

Oseriöst företag

Uppdatering efter svaret från viktdoktorn nedan. Jag har redan varit med på förelÀsningar med dom som nu Àr kvar och det har inte gett mig något av vÀrde.
Varken förelÀsningarna med psykologen eller dÀr VD varit med.
Var Àven med och lyssnade på presentationen av den nya cheflÀkaren dÀr vi förstod att hon hade ingen erfarenhet sjÀlv av övervikt. SÀkert en helt okej lÀkare annars men vi var många som efterfrågade nån med erfarenhet av överviktsproblematik och hon ingav inte mig nåt förtroende.
Det Àr inte mitt problem att man hade en konflikt i företaget och enligt mig skötte den konflikten dåligt.
Jag kÀnde att jag inte lÀngre fick det jag betalade för och det var inte billigt heller.
Att man nu försöker få mitt omdöme att verka orÀttvist och att jag inte hade erfarenhet av företaget tycker jag sÀger allt.

Varning för detta företag som sparkade lÀkaren vars idé detta företag grundar sig på.
Den personal som nu Àr kvar har sjÀlva inte haft överviktsproblematik vilket gör att hur mycket man Àn lÀser på så förstår man inte fullt ut.
Jag hoppade av nÀr jag kÀnde att jag inte fick det stöd och den hjÀlp jag behövde lÀngre nÀr personen som gett mig det försvann och dom som var kvar ingav inte något förtroende.

2023幎10月16日

Hej Ann-Louise

Vi beklagar att du Àr missnöjd. DessvÀrre verkar du ha blivit felinformerad. Det som hÀnde i slutet av september 2023 var att vår ansvariga chefslÀkare plötsligt lÀmnade sin anstÀllning. Vi tvingade inte henne, vi kastade inte ut henne och vi har definitivt inte sparkat henne.

Vi löste dock lÀkarsituationen rÀtt snabbt – den andra seniora lÀkaren som sjÀlv gÃ¥tt vÃ¥rt program och fÃ¥tt hjÀlp med sin fetma jobbade ju kvar hos oss och vi fick in en till senior lÀkare efter bara nÃ¥gra dagar.

Så hÀr några månader i efterhand kan jag bara konstatera att det Àr tråkigt att du inte gav oss en chans eftersom du lÀmnade oss samma dag som vi upptÀckte att den berörda lÀkaren lÀmnat. Du har alltså inte ens prövat att vara kund hos Viktdoktorn efter att den berörda lÀkaren lÀmnade, rimligen har du dÀrför heller ingen erfarenhet av det.

De kunder som ville avbryta och få sina pengar tillbaka för den pågående avtalsperioden har fått det, dÀribland du. Vi varken kan eller vill tvinga någon att vara kvar som kund hos oss.

Efter den uppkomna hÀndelsen har vi inte bara uppgraderat vårt 90-dagars viktminskningsprogram enligt den senaste forskningen om övervikt och fetma, vi har Àven vidareutvecklat stödet vi ger alla våra programdeltagare och medlemmar på flera olika plan. Och vi Àr nu fler Àn någonsin som coachar, stöttar, guidar, uppmuntrar och hjÀlper våra deltagare och medlemmar hos Viktdoktorn att nå sin hÀlsosamma målvikt. Det som hÀnde har lÀrt oss att skapa en lite mer stöttålig organisation.

Jag hoppas att du har fått det stöd och den behandling du behöver och att det går bra för dig på din sista viktresa, annars Àr du alltid vÀlkommen tillbaka.

5぀星のうち5の評䟡

Ett mycket professionellt bemötande. Seriös aktör på en marknad dÀr kunderna Àr sköra. De har ett otroligt professionellt och fint bemötande.

Ett mycket professionellt bemötande kring en svår situation för många. Att ha problem med övervikt Àr svårt och hÀr möts man av vÀrme, respekt och omtÀnksamhet. Metoderna Àr vÀl genomtÀnkta, det handlar om stöd i alla situationer som man behöver. LÀkare för medicin, psykolog för beteendeförÀndringar, grupptrÀffar dÀr man kan utbyda erfarenheter och få stöd av varandra. Allt grundar sig i gedigna kunskaper och stöd i senaste forskningen. Det gör att man som kund kÀnner sig trygg med att den hÀr gången går det! Jag har varit kund sedan september. Så för er som ska vÀlja: se till att ni får hjÀlp av ett företag som har all kompetens som krÀvs för att det ska bli hållbar viktiminskning. HÀr har ni i så fall en chans!

2024幎1月29日

viktdoktorn.se からの回答

Stort tack Lena för att du delar med dig av dina erfarenheter av vårt program! Ha en underbar fortsÀttning på veckan önskar Camilla, vd Viktdoktorn

5぀星のうち3の評䟡

Duktiga inom beteendeförÀndring!

TyvÀrr slutade Viktodoktorns ursprungliga doktor, som ju har gjort den viktresa med lÀkemedel och viktminskning som Àr företagets produkt. Visserligen finns andra lÀkare dÀr men det har inte den aktiva coachande och stödjande roll som förra lÀkaren hade. Deras roll Àr att förskriva lÀkemedlen och ge råd via patientjournalen vilket de gör helt ok. Men man saknar den förra lÀkaren. Det finns å andra sidan en mycket kompetent psykolog som nu Àr den som aktivt stöttar och håller workshops/förelÀsningar. Förutom att vara psykolog har hon Àven bred kompetens inom området Àtstörningar, Àr utbildad dietist och Àven personlig trÀnare. Hon Àr vÀldigt duktigt och engagerande.

2024幎1月18日

Hej Susanne,

Jag förstÃ¥r att du saknar vÃ¥r tidigare chefslÀkare om ni hunnit forma en bra relation. Och jag förstÃ¥r verkligen hur man kan skapa en relation med sin behandlande lÀkare – sÀrskilt nÀr man har en sjukdom som man upplever inte tas pÃ¥ allvar i olika vÃ¥rdinstanser. Det var dÀrför jag tyckte att vi skulle starta Viktdoktorn frÃ¥n början. Lyckligtvis kan vi konstatera att vi Àr vÀldigt nöjda med vÃ¥r nya chefslÀkare som redan Àr oerhört uppskattad av vÃ¥ra deltagare.

Vad roligt att du skriver sÃ¥ uppskattande om vÃ¥r psykolog! Du Àr inte ensam om att uppleva att hennes coachningar gör skillnad – pÃ¥ riktigt. Jag vet inte hur ofta jag fÃ¥r höra att det Àr underbart att fÃ¥ “tyst i huvudet” av den medicinska behandlingen, men att det Àr hur deltagarna utmanas, hur de nÃ¥r insikter, hur de inser att det Àr deras tankemönster och kÀnslomönster som sÀtter krokben för dem som behöver förÀndras för att de ska nÃ¥ sin hÀlsosamma mÃ¥lvikt och stanna dÀr. Och hur de upplever att det Àr vÃ¥rt fokus pÃ¥ att coacha dem professionellt pÃ¥ flera olika nivÃ¥er som Àr det avgörande för deras framgÃ¥ng.

Stort lycka till framöver med din sista viktresa! Och kÀnner du behov av mer stöd lÀngre fram finns vi alltid hÀr för dig.

HÀlsar och tackar Camilla, vd Viktdoktorn

Oseröst företag!!

Detta var till en början ett seriöst företag. I september valde man dock att sparka Alette som var chefslÀkare. Hon var dessutom anledningen till att i princip alla tog steget att gÃ¥ med. Anledningen till det var att hon sjÀlv gjort sin sista viktresa. Hon Àr dessutom specialistlÀkare. En varm, genuin och inspirerande person som sÃ¥g och ville hjÀlpa andra i samma situation som hon sjÀlv befunnit sig i. Hon visste hur vi med Obesitas kÀmpat hela vÃ¥ra liv med olika dieter, gÃ¥tt ner i vikt för att gÃ¥ upp allt och lite till
Att ta bort den person som var anledningen till att vi startade vÃ¥r sista viktresa Àr sÃ¥ hjÀrtlöst. SÃ¥ besviken pÃ¥ detta företag som bara vill tjÀna pengar pÃ¥ mÀnniskor som lider av en sjukdom numera inte har rÀtt kompetens i bolaget sen man sparkade chefslÀkaren. Fick information om att man sedan anstÀllt en person som inte hade nÃ¥gon som helst kunskap om viktresan, hur man mÃ¥r och hur man behöver Àndra sitt beteende. Det enda hon visste om Ozempic var i samband med att hennes pappa har diabetes
AvrÃ¥der er, som har funderingar pÃ¥ att göra er sista viktresa med hjÀlp av medicin, att anlita ett sÃ¥nt oseriöst företag!

2023幎12月15日

Inte seriöst lÀngre!

Viktdoktorn finns inte kvar i viktdoktorn, det Àr en annan lÀkare utan erfarenhet av viktminskning. FruktansvÀrt nonchalant bemötande nÀr jag ville gå ur av den anledningen och få pengarna tillbaka. Efter 2 månader har jag inte sett röken av pengarna, de kör ned den ena ursÀkten efter den andra.

2023幎11月14日

Hej Charlotte,

Vi beklagar att du Àr besviken. DessvÀrre verkar du ha blivit felinformerad. Det som hÀnde i slutet av september 2023 var att vår ansvariga chefslÀkare plötsligt lÀmnade sin anstÀllning utan förvarning. Vi tvingade inte henne, vi kastade inte ut henne och vi har definitivt inte sparkat henne.

Jag förstår att du blev besviken nÀr hon försvann. Det blev vi också. SÀrskilt med tanke på den situation ni deltagare försattes i.

Vi löste dock lÀkarsituationen rÀtt snabbt – den andra specialistlÀkaren i allmÀnmedicin, lÀkaren som sjÀlv gÃ¥tt vÃ¥rt program och fÃ¥tt hjÀlp med sin fetma, jobbade ju kvar hos oss och vi fick in en till specialistlÀkare i allmÀnmedicin efter bara nÃ¥gra dagar.

Dessutom har vi gett alla kunder som ville sina pengar tillbaka för den pågående avtalsperioden, dÀribland du. Eftersom den lÀkare som lÀmnade också var delÀgare tog det lite tid att få en återbetalningspolicy på plats, och tyvÀrr fick vissa sedan vÀnta lite för lÀnge på pengarna på grund av trassel med vår betalningsleverantör. Det var också dÀrför vi erbjöd andra lösningar för att skynda på förfarandet. NÀr du skriver ditt omdöme gÀller enligt vår information att du ska ha fått din återbetalning för ca 12 dagar sedan. Hör gÀrna av dig om det inte stÀmmer, men jag tror inte att du behövt vÀnta så lÀnge på pengarna som du skriver hÀr.

Jag hoppas att du har fått det stöd och den behandling du behöver och att det går bra för dig på din sista viktresa.

5぀星のうち1の評䟡

Som mÃ¥nga andra hÀr har skrivit sÃ¥ var

Som många andra hÀr har skrivit så var detta ett bra företag i början och som hade en doktor som sjÀlv gjort en viktresa och som visste vad hon pratade om. Detta gjorde att jag valde att gå med. Men helt plötsligt blev doktorn i viktdoktorn utmanövrerad och vi stod utan vår doktor.
Vi Àr många som blivit utslÀngda från programmet och deras TTT medlemskap, då vi begÀr våra pengar tillbaka pga att vi inte får det de gick ut med från början, nÀmligen doktorn i viktdoktorn.
Trots många mail så får man ingen återkoppling på hur det går med ens krav.
Allt Àr så dåligt skött och inget företag jag rekommenderar att gå med i.

2023幎9月29日
5぀星のうち5の評䟡

Viktdoktorn tillbaka på banan igen.

Jag har lÀnge följt viktdoktorns podd och dÀr har jag fått insikt om hur kroppen fungerar, vad vikttermostaten Àr och hur man ska Àta för att inte trigga hungern. Jag gick med i programmet i september och hade en vÀldigt bra start, men en kort bit in i programmet blev det en konflikt mellan grundarna och allt blev rörigt. Det stressade mig och många andra, dÀrav de dåliga omdömena hÀr. Vi som inte ville fortsÀtta får betalningen tillbaka och de som vÀljer att fortsÀtta får en generös rabatt men framförallt har de fått igång verksamheten och ger massor med energi och stöd till deltagarna.

2023幎10月20日
5぀星のうち1の評䟡

TyvÀrr Àr hela konceptet borta dÃ¥ alla

TyvÀrr Àr hela konceptet borta då alla som varit Viktdoktorn har slutat. Så verkar det vara med alla kunderna oxså. Stark avrådan!

Svaret från Viktdoktorn Àr inte verklighetsbaserat. Både rent felaktigt och osakligt.

2023幎9月30日

Hej Lennart,

Jag förstår om du blev besviken nÀr vår chefslÀkare plötsligt lÀmnade företaget. Det blev vi också. DÀremot Àr det inget av det koncept vi inom Viktdoktorn har byggt upp under åren som har försvunnit.

TvÀrtom.

Sedan den uppkomna hÀndelsen har vi uppgraderat vÃ¥rt 90-dagars viktminskningsprogram efter den senaste forskningen pÃ¥ övervikt och fetma – bÃ¥de frÃ¥n medicinska och psykologiska perspektiv.

Vi har dessutom redan under hösten 2023 lanserat vårt helt nya medlemskap.

Jag hoppas att du har fått den hjÀlp och det stöd du behöver och att det går bra för dig på din sista viktresa.

5぀星のうち1の評䟡

Doktorn som sjÀlv gjort resan har

Doktorn som sjÀlv gjort resan har slutat. Kvar finns en lÀkare på halvtid som inte hinner med och inte har den kunskap och förståelse som en som sjÀlv gjort resan har. Ledningen för företaget har totalsabbat upplÀgget. Marknadsför en produkt de inte kan leverera. Och slår dövörat till för alla reklamationer.

2023幎10月8日

Hej Susann,
Förutom din inledande fras verkar det som att du reagerat på felaktig information.
Det stÀmmer att vår chefslÀkare slutade, från en dag till en annan. Vid tiden för ditt omdöme, dvs en vecka efter det uppdagats att vår chefslÀkare lÀmnat företaget, har du rÀtt i att vi hade en specialistlÀkare i allmÀnmedicin som arbetade ungefÀr motsvarande en halvtidstjÀnst. Denna lÀkare var sjÀlv en av våra första deltagare i programmet, så hen har full förståelse både för hur det kÀnns att ha sjukdomen fetma under i princip hela sitt vuxna liv samt kunskap och erfarenhet av den medicinska behandlingen. Vid tiden för ditt omdöme hade vi också Ànnu en specialistlÀkare i allmÀnmedicin kontrakterad.

Vid tiden för ditt omdöme uppdaterade vi Àven er dagligen, ibland flera gånger om dagen, om vad som hÀnde och vad vi gjorde för att lösa den uppkomna situationen. Jag kan bara beklaga att det tog mer Àn 12 dagar, vardagar som helgdagar, innan vi löst situationen så att vi kunde börja återbetala alla deltagare och medlemmar som ville lÀmna oss med anledning av att vår chefslÀkare avslutat sin tjÀnst.

Att “ledningen har totalsabbat upplÀgget” hÃ¥ller vi inte med om. Ett plötsligt avhopp innebar sÃ¥klart en störning i verksamheten, men vi var snabbt uppe pÃ¥ banan igen, med precis samma upplÀgg, vilket vi senare uppgraderat pÃ¥ olika sÀtt. Sen gÀller ju sÃ¥klart, och det förstÃ¥r vi, att det var trÃ¥kigt för de deltagare som arbetat upp en relation med den berörda lÀkaren att just den relationen inte kunde fortsÀtta inom ramen för Viktdoktorns verksamhet.

Camilla, vd Viktdoktorn

5぀星のうち1の評䟡

Detta företag var bra förut

Detta företag var bra förut. Men tyvÀrr sÃ¥ blev Dr Alette som var den ena medgrundare utmanövrerad. Jag gick med i Viktdoktorn tack vare Alette som sjÀlv har haft överviktsproblem. Camilla den andra medgrundaren Àr en kommunikatör och skulle hjÀlpa Alette att nÃ¥ ut till folk som behövde hjÀlp dÃ¥ Alette inte var duktig pÃ¥ det. Nu Àr det Camilla som Àr kvar och har alltsÃ¥ inga kunskaper förutom det hon har fÃ¥tt lÀra sig av Alette. TyvÀrr sÃ¥ var det dyrt i början men sen billigare per mÃ¥nad jÀmfört med andra företag. DÀrför Àr det trÃ¥kigt att jag fick betala sÃ¥ mycket i början som jag inte har nytta av sen. Även om de nu har en lÀkare tillfÀlligt sÃ¥ Àr det inte Alette. SÃ¥ Àven om det blir dyrare för mig sÃ¥ kommer jag att byta företag dÃ¥ jag inte vill sponsra detta företag nÃ¥got mer.

2023幎10月2日
5぀星のうち1の評䟡

Varning, vÀlj en annan aktör.

KÀndes från början som ett mycket seriöst företag med mycket bra lÀkare. Ansiktet utåt var LÀkaren Alette som sjÀlv hade erfarenhet av ofrivillig övervikt som hon lyckades bli av med, med hjÀlp av lÀkemedel och nya levnadsvanor. Mycket dyrt men valde det Àndå endast pga Alette. Efter en konflikt med delÀgaren så tvingades Alette lÀmna Viktdoktorn. Det som återstår Àr en kommunikatör och en Psykolog. Bara intresserade att kÀnna pengar, finns ingen omtanke eller medicinsk kompetens kvar. Fokus på att skydda sig sjÀlva och kÀnna pengar på mÀnniskors övervikt.

2023幎9月28日

Varning

Varning för detta företag! De har ingen behandlande lÀkare utan verkar drivas av en assistent/kommunikatör och en psykolog som båda har låg trovÀrdighet då ingen utav dem har haft viktproblem och således ingen som helst erfarenhet i Àmnet. Dyrt Àr det också!

2023幎10月1日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス