Karina Schmidt er en behagelig effektiv medarbejder Samtalen med hende er sÃ¥ behagelig og afklarende . Virker meget professionel og hjÊlpsom og problemlÞsningsorienteret Det var fÞrste gang jeg tal... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har vÊret afsted i et 7-mÃ¥neders vikariat gennem Vikteam og har fÞlt mig rigtig godt behandlet under hele forlÞbet. Jeg vil isÊr rose Mads B. og Lene A. for god kommunikation, tryghed og forstÃ¥els... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jobbet som legevikar for Vikteam og har flere andre ganger jobbet eller vÊrt i kontakt med andre vikarbyrÃ¥er. Det er tydelig at vikteam har erfaring med formiddling av vikarjobber. Formiddling av den... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vikteam - dit sundhedsfaglige vikarbureau for lÊger, sygeplejersker og andet sundhedsfagligt personale Hvem er vi? Som dit professionelle vikarbureau for lÊger og sundhedspersonale, hjÊlper vi dig med at fÃ¥ et fleksibelt arbejdsliv. Vejen til nye faglige udfordringer og unikke oplevelser i dit arbejdsliv er kort og ukompliceret, nÃ¥r du arbejder som lÊge eller Þvrigt sundhedspersonale gennem VikTeam. Mere end 2 Ã¥rs erfaring VikTeam blev etableret tilbage i 1997, og har sÃ¥ledes mere end 28 Ã¥rs erfaring med formidling af vikariater i sundhedssektoren. Vikariater i hele Skandinavien Vi har kontorer i Esbjerg, KÞbenhavn, Silkeborg og Kristiansand - og vi kan tilbyde vikariater i bÃ¥de Danmark, Norge, Sverige, GrÞnland og pÃ¥ FÊrÞerne. Vi bemander bÃ¥de vikariater i primÊr- og sekundÊrsektoren, ligesom vi ogsÃ¥ tager specialopgaver ind nÃ¥r muligheden opstÃ¥r. Tryghed og tilgÊngelighed Hos VikTeam fÃ¥r du tryghed, tilgÊngelighed og en professionel samarbejdspartner, som hjÊlper dig med at finde dit drÞmmevikariat â uanset om det er en enkelt vagt pÃ¥ et sygehus, eller 2 Ã¥rs eventyr i Nordnorge. Styr pÃ¥ GDPR, forsikringer og lÞnudbetalinger Sikker hÃ¥ndtering af persondata, forsikringer og lÞnudbetalinger til tiden er en selvfÞlge hos VikTeam. Sig aldrig ja til et vikariat.. FÞr du har hÞrt hvilke muligheder vi kan tilbyde dig â vi gÃ¥r langt for at sikre dig en god oplevelser
Esbjerg Brygge 30, 6700, Esbjerg, ãã³ããŒã¯
Karina Schmidt er en behagelig effektiv medarbejder
Samtalen med hende er så behagelig og afklarende . Virker meget professionel og hjÊlpsom og problemlÞsningsorienteret
Det var fÞrste gang jeg taler med en person fra Vikteam og hun gjort det godt som fÞrste hånds kendeskab

VikTeam A/S ããã®åç
Jeg har vÊret tilknyttet Vikteam siden 2024 og har haft et virkelig professionelt og trygt samarbejde hele vejen igennem. SÊrligt vil jeg fremhÊve Stine Sevel og Karina Schmidt for deres hÞje service niveau, imÞdekommenhed og stÊrke kommunikation.
Jeg fÃ¥r lÞbende relevante tilbud med fleksible kontrakter, og der er altid hurtige svar samt effektive bookinger â uden nogen form for friktion, forsinkelser eller unÞdvendige mellemled. Det gÞr en stor forskel i en travl hverdag.
Jeg kan varmt anbefale Vikteam til andre, der Þnsker et professionelt bureau med et kompetent og engageret team.
Dr. Faris Durmo, MD., PhD.

VikTeam A/S ããã®åç
Flink og fornuftig, Karina svarer hurtigt på mail.

VikTeam A/S ããã®åç
Jeg har vÊret afsted i et 7-måneders vikariat gennem Vikteam og har fÞlt mig rigtig godt behandlet under hele forlÞbet. Jeg vil isÊr rose Mads B. og Lene A. for god kommunikation, tryghed og forståelse. Jeg kan varmt anbefale Vikteam til andre vikarer, der Þnsker et professionelt og stÞttende team bag deres nÊste vikariat :)

VikTeam A/S ããã®åç
De varmeste anbefalinger herfra af Vikteam, et rigtig godt samarbejde med alle medarbejder. Mit samarbejde har hidtil vÊret med Stine og Karina, og samarbejdet med dem har i sÊrdeleshed vÊret godt. Stor ros til dem begge herfra for deres arbejde.
Mvh. TB

VikTeam A/S ããã®åç
Jeg har haft et fantastisk ophold som lÊge gennem vikteam i Norge. Min kontaktperson, Mads, har altid vÊret tilgÊngelig, hjÊlpsom og gjorde en stor indsats, isÊr da der opstod nogle uforudsete omstÊndigheder. Jeg har fÞlt mig godt forberedt inden start. Tryg og god kommunikation hele vejen igennem.

VikTeam A/S ããã®åç
Jeg har altid fÞlt at både Stine og Karina er nemme og behagelige at samarbejde med i VikTeam. Stort ros til jer begge! Kun positive oplevelser med begge og håber på endnu fortsat godt samarbejde! :)
Vh
Ahmed

VikTeam A/S ããã®åç
Jeg har haft vikariater gennem Vikteam fire gange og det har fungeret perfekt hver gang. Det har vÊret trygt og med god kommunikation gennem hele forlÞbet. Kan klart anbefales.

VikTeam A/S ããã®åç
God kommunikation og dialog fÞr, under og efter hvert vikariat.
Elisabeth og Audun og Mads og Lene gÞr det til en fornÞjelse hver gang.
Tak for alt.
Mvh
Nasim

VikTeam A/S ããã®åç
Godt vikariat og i alt en super erfaring. Var i kontakt med både Mads og Audun, og fik udfÞrlig information fÞr starten på det fÞrste vikariat i Norge. Altid hjÊlpsom og hurtig kommunikation hvad er sÊrligt nyttigt. Velfungerende og professionelt vikarbureau.

VikTeam A/S ããã®åç
God samarbejde med alle personale. Du får altid hjÊlp når du har brug for.

VikTeam A/S ããã®åç
Jeg har arbejdet som lÊgevikar gennem Vikteam i nÊsten to år og haft fire forskellige vikariater i Norge.
Lige fra starten har Vikteam vÊret yderst professionelle og stÞttende. De har sÞrget for alt det praktiske i forbindelse med overgangen til at arbejde i Norge â herunder administration, skatteforhold, bolig og gennemarbejdede kontrakter.
Kommunikationen er hurtig, klar og imÞdekommende, og teamet er altid tilgÊngeligt, hvis der opstår spÞrgsmål eller behov undervejs.
Et pålideligt og dedikeret team, der skaber tryghed og giver en fÞlelse af at vÊre i gode hÊnder under hele vikariatet!

VikTeam A/S ããã®åç
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med VIKTEAM. De er professionelle, imÞdekommende og virkelig dygtige til at tage sig af deres lÊger. Kommunikation og planlÊgning fungerer gnidningsfrit, og man fÞler sig både vÊrdsat og godt stÞttet hele vejen igennem. Det er tydeligt, at de har styr på tingene og sÊtter både kvalitet og trivsel hÞjt. Jeg kan varmt anbefale dem til andre lÊger, der Þnsker fleksibilitet og tryghed i deres vikararbejde.

VikTeam A/S ããã®åç
Jeg har kun positive oplevelser med VikTeam og min kontakt person Karina Schmidt: Kompetent og meget venlig person.
Tak for dejlig samarbejde

VikTeam A/S ããã®åç
Altid fleksibilitet og god service

VikTeam A/S ããã®åç
Som erfaren almen mediciner har jeg gennem snart et par år vikarieret i tre forskellige Alles LÊgehus-praksis og har udelukkende gode erfaringer. Praksispersonalet er overordentlig dygtige, vedholdende og fagligt ordentlige .Mine arbejdsvilkår har vÊret helt i orden og jeg har hele vejen igennem fået vÊldig god service fra konsulenterne - i starten primÊrt Erkan og efterhånden mest Karina, som er super imÞdekommende.

VikTeam A/S ããã®åç
Professionelt håndteret, hurtig og grundig ekspedition, godt informationsniveau.
God og hurtig reaktion på spÞrgsmål både på telefon og mail. Både Erkan og Karina.

VikTeam A/S ããã®åç
Jeg er aktuelt i mit fÞrste lÊgevikariat i Norge og har haft en rigtig god oplevelse gennem Vikteam. Som ny i det norske sundhedssystem har jeg fÞlt mig godt introduceret til primÊrhelsetjenesten, og det har gjort overgangen let og tryg.
Mine kontaktpersoner, Mads og Lene, har vÊret både hjÊlpsomme og tilgÊngelige gennem hele processen. De har vÊret nemme at kommunikere med og har hurtigt besvaret spÞrgsmål eller lÞst eventuelle praktiske udfordringer. Jeg har fÞlt mig godt stÞttet hele vejen.
Alt i alt kan jeg varmt anbefale Vikteam til andre lÊger, der overvejer at tage et vikariat i Norge. Vikteam er profesionelle og pålidelige!