Viktech レビュヌ 91

TrustScore 5段階評䟡の4

4.0

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

De sidste mange Ã¥r, har vi haft faste folk gÃ¥ende fra Viktech. Der har vÊret lidt udskiftning, men Viktech har vÊret gode til at finde erstatninger. Konsulenten kigger ofte forbi, til et kort... もっず芋る

Havde kontakt med Micky fra Vikteck, han har flere gange skaffet mig de folk jeg skulle bruge, bÃ¥de med lÊngere og kortere varsel, til diverse tÞmrer opgaver. Han viser sig pÃ¥ pladsen og fÞlger op pÃ¥... もっず芋る

䌁業が回答したした

Man lovede mig hÞjt og helligt, over en periode pÃ¥ ca 1 mÃ¥ned, at de nok skulle kontakte mig vedr en stilling jeg havde set pÃ¥ deres "hjemmeside". Lige pludselig stoppede alt kontakt med dem. Han ring... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 採甚サヌビス
  2. リクルヌト業者
  3. 人材掟遣䌚瀟

圓該䌁業による蚘述

Viktech er en håndvÊrksvirksomhed, som leverer fleksible personalelÞsninger indenfor bygge-, teknik og anlÊgsbranchen. Vi har mange års erfaring med at skabe fleksibilitet og tryghed i forbindelse med dine projekter indenfor byggeri og el & teknik. Vores 700 ansatte håndvÊrkere er dagligt ude på opgaver for vores samarbejdspartnere i hele landet.

4.0

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

91件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Viktech, og jeg vil isÊr fremhÊve Jon F. Han var utrolig professionel og samtidig et menneske med et Êgte guldhjerte. Man fÞler sig virkelig taget seriÞst og godt hjulpet, når man kommer derhen.

Det er tydeligt, at deres hovedkontor ved, hvem de har ansat for Jon F er uden tvivl en af de bedste mennesker.

Stor ros til ham han gÞr det virkelig godt!

2026幎4月14日

Have been working for them for almost 8 years

Have been working for them since 2017 and it was nice but after 3 years the management changed and now it turns out that last 5 years every time I went back home for my rotation (3 months in Denmark and 3 weeks at home ) they cancelled my health insurance in my home country.

When I needed a surgery or go see a doctror in my home coutry I did not have Health Insurance and now my National Health Fund wants me to cover all the costs for last 5 years ( about 25,000 dkk ).

All they care about is money and You are there to make money for them.

If You need help with something You can't get it.

They will charge You 200 dkk per day for a room that is less than 6 square meters.

You will hear nice stories but reality will show You that it's just to trick You to come to Denmark and start making money for them...

Avoid this company !!!

2026幎2月20日
自発的なレビュヌ

Vi har altid haft et godt samarbejde

Vi har altid haft et godt samarbejde med Christian fra Viktech og er glade for den medarbejder vi har haft de seneste år.

2025幎11月26日

Viktech からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for det gode samarbejde gennem Ã¥rene. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ jeres tillid til Christian og Viktech – og vi glÊder os til at fortsÊtte det stÊrke samarbejde fremover.

Professionel og pålidelig

Professionel og pålidelig samarbejdspartner
Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Viktech. Kommunikation og koordinering fungerer problemlÞst, og de leverer kvalificerede vikarer, der mÞder til tiden og lÞser opgaverne med hÞj faglighed. Et trovÊrdigt vikarfirma, som vi klart kan anbefale.

2025幎11月26日

Viktech からの回答

Tak for jeres venlige ord og den fine anbefaling. Vi er glade for, at samarbejdet fungerer problemfrit, og at vores medarbejdere lever op til jeres forventninger. Det betyder meget for os – og vi ser frem til at fortsÊtte det gode samarbejde.

Samarbejde gennem årene

Jeg har gennem mit firma arbejdet sammen med Viktech i mange mange år, og har altid haft en super god oplevelse med dem.

2025幎11月1日

Viktech からの回答

Tak for de pÊne ord og for det langvarige samarbejde!
Vi sÊtter stor pris på samarbejdet gennem årene og glÊder os til mange flere gode projekter sammen.

Godt samarbejde og god service
Vi har anvendt mange vikarer fra Viktech igennem mange år og er meget tilfredse med samarbejdet.
Der er altid en god og lÞbende dialog mellem os og Christian der altid har sikret den rigtige lÞsning for os.
Vi kan varmt anbefale Christian og Viktech.

2025幎11月4日

Hej Malerfirmaet Vinjeborg

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for det gode samarbejde gennem mange år.

Vi sÊtter stor pris på tilliden og glÊder os til at fortsÊtte samarbejdet fremover.

Hilsen, Viktech

Har gennem flere gange brugt viktech

Har gennem flere gange brugt viktech, og er yderst tilfreds.

2025幎10月9日

Viktech からの回答

Tusind tak for din positive anmeldelse og for tilliden til os gennem flere samarbejder!
Vi sÊtter stor pris på din feedback og glÊder os til at hjÊlpe dig igen fremover.

Havde kontakt med Micky fra Vikteck

Havde kontakt med Micky fra Vikteck, han har flere gange skaffet mig de folk jeg skulle bruge, både med lÊngere og kortere varsel, til diverse tÞmrer opgaver. Han viser sig på pladsen og fÞlger op på hvad der sker fremadrettet. Har kun haft gode oplevelser med Micky og Vikteck.

2025幎4月2日

Viktech からの回答

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glÊder os at hÞre, at du har haft gode oplevelser med Micky og vores team. Vi sÊtter stor pris på samarbejdet og ser frem til at hjÊlpe dig igen med kommende tÞmreropgaver.

Jaaa Hallo!!!

Jaaa Hallo!!!

Sådan lÞd det da en af medarbejdere tog telefonen med nr 91865756 da jeg gentagne gange prÞver at ringe, hvor den går på telefonsvarer. MistÊnkter derefter at det er et taletidskort.. da jeg så endelig en der tar telefonen siger han bare jaa Hallo og spÞrger hvem jeg er. Jeg siger så derefter om det ikke var en virksomhed og de plejer at reprÊsentere sig sådan , bliver han rigtig ubehÞvlet og bruger rockere metoder, bliver skÊldt ud og der bliver smÊkket på..
MistÊnkter der er kriminelle der har startet et virksomhed, Der ikke er helt lovlydig, min broder har nemlig arbejdet for sådan nogle som dem. Samt kender flere der er kommet i klemme hos dem og SKAT. De lover en hel masse så som du kan få halvdelen sort osv. Og en timelÞn til 230kr det fub og fidus.
SÅ PAS PÅ DER UDE MED DEM HER OG ANDRE VIKARBUREAUER
havde man kunne give dem nul stjerner havde de fået det.

2025幎2月13日

Viktech からの回答

Hej, og tak fordi du deler din oplevelse.
Det lyder som en meget ubehagelig situation, og det er bestemt ikke sådan, vi Þnsker, at nogen skal opleve kontakt med Viktech. Vi kan dog ikke genkende det, du beskriver, og vi vil meget gerne undersÞge sagen nÊrmere.

Du er velkommen til at kontakte os direkte på kontakt@viktech.dk
, så vi kan få afklaret, hvad der er sket.
Vi tager alle henvendelser alvorligt og Þnsker en ordentlig dialog.

UtrovÊrdigt samarbejde!!!

Man lovede mig hÞjt og helligt, over en periode på ca 1 måned, at de nok skulle kontakte mig vedr en stilling jeg havde set på deres "hjemmeside". Lige pludselig stoppede alt kontakt med dem. Han ringede ikke. Svarede ikke tilbage på sms beskeder eller beskeder jeg havde lagt på Henriks telefon. Rigtig dårlig stil...

2025幎1月13日

Viktech からの回答

Hej, og tak for din feedback.
Vi er kede af at hÞre, at du har haft denne oplevelse, for det er bestemt ikke det niveau af kommunikation, vi strÊber efter. Det lyder som en beklagelig misforståelse, og vi vil meget gerne fÞlge op og få klarlagt, hvad der er gået galt i kontakten.
Du er velkommen til at kontakte os direkte på kontakt@viktech.dk

Hilsen, Viktech

Vikteckt et rigtig skodfirma.hvor alt

Vikteckt et rigtig skodfirma.hvor alt sejler rundt og lÞbende kommer ikke til tiden.hop hurtig uden om dem.så vil du ikke oplevede alt deres cirkus.viketkte er tÊt på konkurs med deres måde at kÞrer deres firma på.

2024幎8月11日

Hej Johnnie,
Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er kede af at hÞre, at du har haft den opfattelse, for det er bestemt ikke sådan, vi Þnsker, at samarbejdet med Viktech skal opleves.

Vi kan desvÊrre ikke genkende det, du beskriver, men vi vil meget gerne hÞre nÊrmere og undersÞge sagen, hvis du kontakter os direkte på kontakt@viktech.dk.

UseriÞse, at best!

Kan slet ikke tage Viktech seriÞst, og det kan deres kunder åbenbart heller ikke.

Viktech sÞgte medarbejdere, og skrev kontrakt med ansÞgere, til et job der var afsluttet.

Undskyldningerne var flere:
“Ingen kontakt til ansvarshavende på bygge-sitet”, “materiale-mangel”

altsammen noget vi i branchen kan nikke genkendende til, sÃ¥ i fÞrste omgang ingen undren.

Faktum var blot, at jobbet var afsluttet.
Byggesitet var afviklet
 og Viktech vidste (angiveligt intet?!

FÞrst da jeg ser online, at sitet afvikles, og der er meddelelse om at jobbet er fÊrdigt, falder 5-Þren. Viktech? De vidste stadigt intet
 eller hvad?

Kontakt JKS i stedet. Der er seriÞsiteten stÞrre, og der ER de jobs de sÞger til, og skriver kontrakter på.

2024幎4月7日

Hej Claus,
Tak fordi du deler din oplevelse. Det er beklageligt, hvis kommunikationen omkring jobbet ikke har vÊret tydelig nok — det skal naturligvis fungere bedre.

Det er bestemt ikke vores intention, at ansÞgere skal stå tilbage med tvivl eller uklarhed, og vi vil gerne undersÞge, hvad der konkret er gået galt i dette forlÞb. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på kontakt@viktech.dk, så vi kan få set nÊrmere på sagen og få den afsluttet ordentligt.

Installering af fiber for Norlys

Installering af fiber for Norlys. Teknikeren havde ikke tid til at vi kunne få boret fiber korrekt ind i huset. Resulterede i et unÞdigt hul i vÊg og sokkel. Generelt en dårlig oplevelse med manglende rådgivning og ansvarstagelse fra Viktech/Norlys

2023幎9月22日

Hej Simon,
Tak for din feedback. Vi er kede af at hÞre, at installationen ikke levede op til forventningerne. Det er selvfÞlgelig ikke den oplevelse, vi Þnsker, at nogen skal have.

Vi vil meget gerne undersÞge forlÞbet nÊrmere sammen med den ansvarlige projektleder, så vi kan få klarlagt, hvad der er gået galt. Du er velkommen til at kontakte os på kontakt@viktech.dk, så vi kan fÞlge op.

Godt samarbejde og god service

Vi har anvendt vikarer fra Viktech i lÊngere tid og er meget tilfredse med vores samarbejde.
Der har altid vÊret en god og lÞbende dialog mellem os og Kristian der altid har sikret den rigtige lÞsning for os.
Vi kan varmt anbefale Kristian og Viktech.

SMINIPAC
Rolf Schmidt Nielsen

2023幎3月28日

Viktech からの回答

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi sÊtter stor pris pÃ¥ samarbejdet og den gode dialog med jer. Jeg skal sÞrge for, at Christian fÃ¥r jeres ros – det betyder meget for os alle hos Viktech.

Godt firma

Gode folk, lover kun det de siger. Er meget tilfreds.

2023幎3月23日

Viktech からの回答

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi sÊtter stor pris på din tillid og er glade for, at du er tilfreds med samarbejdet.

Hilsen, Viktech

Vi har af flere gange lejet mandskab

Vi har af flere gange lejet mandskab ved viktech, til flere forskellige typer opgaver i inden for bygge og anlÊg, det har vÊret flinke og stabile folk der er klar til at give opgaven en skalle! Vi er rigtig glade for vores samarbejde med dem og vores kontakt person Christian Jepsen.

Driftsleder Michael Mogensen
JM Have & AnlÊg ApS

2023幎3月27日

Viktech からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Michael!
Vi sÊtter stor pris på samarbejdet med jer hos JM Have & AnlÊg og er glade for at hÞre, at I er tilfredse med både mandskabet og samarbejdet med Christian.

Hilsen, Viktech

Som kunde hos Viktech har vi haft

Som kunde hos Viktech har vi haft meget, meget dårlige oplevelser, vi havde bestilt maler til maleropgaver, det var et krav at de kunne betjene sprÞjtespartel anlÊg, konsulenten hos Viktech lovede os at vi skulle få nogle dygtige maler, men vi fik polakker som aldrig havde malet fÞr, de blev sendt hjem, men vi fik bare noget nye som var lige så dårlige, de skulle også male vÊgge, de satte 25 mm tape på trods det malede de ud på nye gulve, stikkontakter malede de bare over, vi har aldrig set noget legende, mÞdte på arbejde beruset, nogle at dem var stoffer, vi blev lovet at vi nok skulle få en kreditnota men den kom aldrig, det har kostet lange over 150.000,00 kroner at rette op på alt det forfÊrdelige arbejde de lavede. så hold jer lang vÊk fra Viktech i hvert fald når det gÊlder maler.

2022幎3月26日
自発的なレビュヌ

Vi har haft en god oplevelse med

Vi har haft en god oplevelse med Viktech og de har overholdt alle deres aftaler + vÊret en god samarbejdspartner igennem projektet i Esbjerg.

2019幎4月25日

Hej Peter.
Tusind tak for den flotte anmeldelse . Den sÊtter vi stor pris på.
De bedste hilsner,
Viktech

Vi har anvendt Viktech gennem et par år.

Vi har anvendt Viktech gennem et par år og de har generelt levet op til vores Þnsker og behov.
Servicen hos deres konsulent har vÊret meget fin og han har forstået vores krav til det mandskab vi har lejet, således der har vÊret et fornuftigt match imellem byggepladsen og det mandskab vi har fået.

2019幎3月22日

Hej Kim.

Tusind tak for at du har taget dig tid til at anmelde os. Vi er glade for at du er godt tilfreds med vores samarbejde.

De bedste hilsner,
Viktech