Vildmedvin レビュヌ

3,974
TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Virkelig god service! Bestilte 8 spiegelau, men der manglede af uransalige Ã¥rsager et enkelt glas i den ene pakke ved leveringen. Skrev til kundeservice, og fik med det samme sendt det manglende glas.... もっず芋る

Bestilte en gave d. 29.6. som skulle leveres d. 3.7. Da gaven ikke var modtaget d. 8.7. kontaktede jeg VMV, som kunne fortÊlle at vinen enten var forsvundet eller slÃ¥et i stykker, men at de da kunne s... もっず芋る

䌁業が回答したした

Virkelig god service! Havde bestilt en pakke en uge fÞr, jeg skulle bruge den. To dage inden var den stadig ikke kommet (fragtfirmaets skyld). Efter at have tjekket op med fragtfirmaet to dage i trÊk,... もっず芋る

Bestilte 2xsmagskasse "rundt om frankrig" vinene kom hurtigt og vigtigst af alt, alle vores gÊster og os selv, var begejstret over vinens smag/kvalitet. Utrolig god/dejlig oplevelse. Vh Henrik

䌁業情報

1. ワむン専門店
  2. 酒屋

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vin, Champagne, Whisky - Alt du finder i en velassorteret vinhandel. Meget billig dag-til-dag levering, gode priser og et stort sortiment.

ほが満足

(3,974)

過去12か月のレビュヌ数: 23ä»¶

レビュヌを曞く

Fantastisk sted

Fantastisk sted at handle jeg har kun rosende ord og jeres medarbejdere er fantastiske både på live og generelt jeg har mine favoritter blandt jeres medarbejder og sådan vil det jo altid vÊre, det er nok fordi det dr dem jeg kender bedst det vil jeg ikke komme nÊrmere ind på. Jeg er bare så positiv overrasket over VildMedVin så pÞj pÞj til jer alle sammen vi ses på live eller i jeres fysiske butikker.

2022幎8月11日

Hej Mike

Mange tak for din anmeldelse - den sÊtter mine kollegaer og jeg meget stor pris på.

Vi ses til en live shopping,
Anne fra VildMedVin

Flasker forsÞgt afleveret til modtager

Flasker forsÞgt afleveret til modtager som gave, trods at der er smadrede flasker iblandt. Fragtmand melder “ingen hjemme”
Jeg ForsÞger at ringe til hovedkontor i kontortid men ingen svarer.
PÊnt kedelig oplevelse.

2022幎8月11日

Hej Michael

Jeg er ked af at hÞre, at du har haft problemer med at få fat på os, og at produkterne var skadet.

Vi går meget op i at pakke vores produkter forsvarligt ind for at undgå netop skadede forsendelser, men nogle enkelte tilfÊlde kan der ske uheld fx i håndtering af en forsendelse, og så skal du som kunde jo selvfÞlgelig ikke have pakken til modtagelse.

Jeg kan forstå på mine kollegaer i kundeservice, at I har fundet en lÞsning på situationen.

Jeg håber, du kigger forbi en anden gang.
Anne fra VildMedVin

Dejlig med point som giver rabat

Fik i weekenden en mail om at mine point snart udlÞber. Fantastisk besked at få, da jeg havde en del point stående. Så derfor bestilte jeg straks en portion god rÞdvin med god rabat og ekstra rabat på grund af point. Jeg er Vild med Vin

2022幎8月8日

Hej Nicolai

Tak for din anmeldelse og de pÊne ord - dem sÊtter mine kollegaer og jeg meget stor pris på.

Anne fra VildMedVin

RabatkodeudlÞb om 4 dage !

De sender mig en mail om, at min rabatkode udlÞber om 4 - FIRE ! dage.
Det synes jeg, er for "vildt". Og et for superdårligt marketingtiltag. Man har vist aldrig gået på Handelsskole ?
Tiltaget minder mest af alt om kundetvang. Fy, den slags er ikke pÊn opfÞrsel.

2022幎8月6日

Hej L Lund

Vi udsender en besked til vores kunder i forbindelse med, at rabatpoint snart udlÞber, så kunderne har mulighed for at anvende de rabatpoint, der er optjent inden de udlÞber. Som jeg lÊser din besked, er det sådan en besked du har modtaget?

Og jeg er ked af, at du ikke er glad for den besked. Det er vores oplevelse, at vores Þvrige kunder sÊtter stor pris på den service.

Hvis der er noget, vi kan hjÊlpe dig med, må du meget gerne tage fat i vores kundeservice på info@vildmedvin.dk

Jeg håber, du får en god dag,
Anne fra VildMedVin

Fantastisk god service og viden

2022幎8月4日

Hej JÞrn
Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Mine kollegaer og jeg sÊtter stor pris på din kommentar.

Jeg håber, du får en dejlig dag.

Kvalitet for pengene

Det er dejlig nemt at bestille gode vine hos jer, ros 👍

Hej Grethe

Mange tak for din anmeldelse - jeg håber du kigger forbi en anden dag også :)

Ha' en dejlig dag,

Fineste vinshop. 🍷🍷

Jeg får altid en fantastisk behandling hos Vild Med Vin. Hurtig ekspedition .. er altid tilfreds. VH Ingrid 🍷

Hej Ingrid

Mange tak for din anmeldelse af os. Vi sÊtter stor pris på din kommentar.

Jeg håber, du får en dejlig dag,
Anne fra VildMedVin

I får ikke hvad I bestiller

Vi bestilte to x 8 alkoholfrie forskellige FLASKER Þl - ja - som det fremgik af hjemmesiden. For os var det vigtigt at få FLASKER, da vi skulle bruge dem til en gave i en kurv. Det så spÊndende ud og de 8 flasker var alle sammen forskellige.
Da vi modtog Þlpakken var der 8 DÅSER og 8 FLASKER, hvoraf 4 af FLASKERNE var ens. Slet ikke det produkt vi havde kÞbt.

Jeg ringede med det samme til firmaet: Jeg fik en mail med fÞlgende besked fra Frederik:
"Vores alkoholdfrie Þlpakke er ikke betinget til udelukkende at bestå af flaskeÞl. Der gÊlder for vores billeder at de er vejledende, dvs. billedet på Þlpakken er et udsnit af hvad vi havde på lager, da pakken blev oprettet. Vi skifter ofte i Þlpakkernes indhold, så det stemmer med hvad vi har på lager i Þjeblikket og kan derfor ikke have et opdateret billede af pakkerne på hjemmesiden hele tiden.
Nederst i vores betingelser kan du finde vores betingelser ang. billeder.
Det er korrekt nok at flaskeÞllerne er ens, da du har bestilt 2 x alkoholfrie Þlpakker, De forskellige dåser kommer af, at vi ikke har haft nok lager til at sende 2 x Þlpakker der var ens. Altså har vi opdateret pakken, for at få din ordre sendt afsted. Så det du har modtaget er egentligt rigtig nok, og stemmer overens med det som du har bestilt."

Det mÃ¥ man kalde falsk varebetegnelse. Jeg kÞber 8 forskellige FLASKER og modtager noget helt andet end det jeg har bestilt. Jeg har ikke bestilt DÅSER og jeg har bestilt forskellige FLASKER (som billedet viser pÃ¥ deres hjemmeside) Jeg mener: (Man bestiller vel ikke et par lange hvide bukser online og modtager et par brune shorts fordi de er udgÃ¥et for de hvide vel?
Hold fingrene vÊk for det firma - I får noget helt anden end det I bestiller - alt afhÊngig af hvad de har på lager - UDEN VARSEL.

Hej Inger

Som min kollega har gjort dig opmÊrksom på i teksten du refererer til, så er vi nÞdt til at tage forbehold for indholdet i Þlpakken - det er for at kunne levere de mest interessante produkter muligt (både flasker og dåser). Hvilket også fremgår af produktbeskrivelsen.

Min kollega har tilbud dig at sende nogle produkter, der matcher kravene til dit formål, hvilket jeg kan forstå, du ikke har vÊret interesseret i?

Jeg er ked, at vi ikke har kunnet finde en lÞsning på dit problem sammen med dig.

Gode produktbeskrivelser

Gode produktbeskrivelser, nemt at bestille og hurtig og stabil levering

2022幎7月14日

Hej Reno

Tusind tak for din anmeldelse.

Jeg håber, du får en god dag,

God oplevelse

Endnu engang, en god oplevelse.
Hurtig ekspedition og levering. Fornuftige priser.

2022幎7月9日

Hej Carsten

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi håber, at se dig igen hos VildMedVin.

Ha' en god dag,

Dag til dag levering????

Dag til dag levering????
har kÞbt noget den 29. juni og har ikke fået det endnu...

2022幎7月3日

Hej Maria

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af, at vi ikke har levet op til dine forventninger.

Hvis du sender dit ordrenummer til mine kollegaer på info@vildmedvin.dk, så kan vi bedre hjÊlpe med at finde ud af, hvad der er sket.

Anne fra VildMedVin.

Jeg havde givet 0 hvis jeg kunne

Jeg havde givet 0 hvis jeg kunne. Har bestilt en pakke med 6 A.H. Riise romglas, og jeg modtager kun ÉT GLAS!! ØV hvor er det dÃ¥rlig stil! Har aldrig oplevet noget lignende🀬🀬

2022幎6月4日

Hej Nanna

Som mine kollegaer har skrevet til dig, så er vi meget kede af den fejl vi har lavet i forbindelse med afsendelse af din ordre.

Vi har sendt en ny pakke afsted til dig med 6 nye romglas.

Jeg håber meget, at du vil give os en ny chance en anden gang.

Håber du får en god dag,

Dejligt

Dejligt, at chauffÞren kom så tidligt på dagen.
Varerne pÊnt og sikkert emballeret.

2022幎5月28日

Hej Nina

HÃ¥ber varerne smager dig.

Ha' en god dag,
Anne fra VildMedVin

Hurtig levering og effektiv kundeservice

Levering på hjemmeadressen 21 timer efter ordreafgivelse.
Henvendelse pr. mail til kundeservice med svar indenfor 30 min.
Best practice på webshop anno 2022!

2022幎5月25日

Hej Steen

Mange tak for anmeldelsen af dit kÞb hos os.

Jeg håber, dit kÞb smager rigtig godt og at vi ser dig igen en anden gang.

Ha' en dejlig dag,

Dag til

levering

Dag til

levering

Dag til dag levering holdte ikke stik, bestilte 11/5-22 inden for deres deadline, modtager mail 2 timer senere at de ikke kunne nå at få ordre afsted, men de ville satse på at få den afsted dagen efter. Kl.14 d. 12/5-22 ringer jeg da der stadig ikke er sket noget, igen er ordren ikke afsendt da en af flaskerne skal hentes i deres butik til ordren, så den ville hellere ikke komme afsted idag., så levering vil blive d.16/5 - 17/5.

I det mindste så fejler deres kundeservice ikke noget og fik den annulleret.

ordre #800259617

2022幎5月12日

Hej Morten

Tak fordi du har skrevet en anmeldelse af dit kÞb hos VildMedVin - og din feedback på noget vi kan gÞre bedre.

Jeg er ked af, at vi ikke kunne leve op til dine forventninger, og at vi ikke fik informeret dig ordentligt undervejs.

Jeg håber, du vil give os en ny chance en anden gang.

De er bare i orden

Har lige kÞbt 10 ks Chablis hos dem. Fornuftig pris, meget fin kommunikation og hurtigt levering.

2022幎4月27日

Hej Mike

Mange tak for din anmeldelse af dit kÞb hos VildMedVin.
Vi er glade for at kunne hjÊlpe dig - og stolte over at du valgte os.

Håber din Chablis vin må vÊre med til at give gode stunder.

Nem og god behandling

2022幎4月21日

Hej Jan

Mange tak for at dele din oplevelse med VildMedVin her på trustpilot. Det sÊtter vi stor pris på.

Ha' en god dag - og weekend,
Anne fra VildMedVin

Super service - klager ej :-)

Jeg har nu handlet op til flere gange hos dem - både til mig selv, & I form af gaver til mine kÊre.
Super service - nemt at navigere på deres side.
& det er ikke sidste gang jeg handler hos dem :-)

2022幎4月20日

Hej Gloria

Mange tak for din anmeldelse af os hos VildMedVin - det sÊtter vi meget stor pris på.

Håber du får en dejlig dag,