Villa xl zette bij deze advertentie "gegarandeerd binnen 1 a 2 werkdagen in huis" nu krijg ik bericht dat het maandag word,ik voel mij beetgenomen
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Als je een huis huurt voor een fors bedrag verwacht je service en dat afspraken worden nagekomen. Als je op de website aangeeft dat de boeking inclusief schoonmaakkosten is, dan is een factuur voor de... ãã£ãšèŠã
We boekten een verblijf te Bertrix in een prachtige oude molen, Moulin du Fi, en het zijn fantastische dagen geweest voor gans onze familie... alles prima geregeld... eenvoudige en duidelijke commu... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
VillaXL verhuurt al sinds 2005 de mooiste vakantiehuizen, villa's en chalets. Met name onze groepshuizen in de Ardennen, villa's in Frankrijk (vaak met zwembad!) en ons nieuwste aanbod in Kroatië zijn populair. Kom ook langs en ontdek het zelf!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ging heel makkelijk
Ging heel makkelijk , duidelijk en heel overzichtelijk allemaal .
Ruime keus ook .
Wanneer we weer een vakantie huis zullen boeken , gaan we eerst villa Xl checken.
Zeer prettig en snel met reserveren
Optie nemen via internet was snel enâŠ
Optie nemen via internet was snel en eenvoudig maar op de vragen die ik telefonisch stelde kreeg ik onvoldoende tot geen antwoord.
Huis oostenrijk
Snelle reactie makkelijke site om te reserveren.
Fijn op vakantie XL
Waardeloze klantenservice
Slecht bereikbaar, komen hun afspraken niet na. Houden je als klant aan het lijntje, alleen maar zodat ze niks voor je hoeven te doen. Waardeloze tent, geen accomodatie boeken. Als je een probleem hebt, laten ze je diep in de shit zakken.
service prima
service prima
Villa Reunion zeker aan te bevelen.
We waren met 19 personen, ontvangst van de Mevr heel goed, we voelden ons echt welkom. Er was aan alles gedacht, zelfs de kleinste details om het verblijf aangenaam te maken, zelfs een strandcabine met alle nodige attributen voor het strand. Een aanrader voor groepen tot 20 personen en zelfs voor een familiefeest met kinderen en kleinkinderen. We hebben echt genoten! Familie Geurts uit Eeklo
prima service
al jaren tevreden klanten !!!
Naar aanleiding van een boeking twee âŠ
Naar aanleiding van een boeking twee keer een mail gestuurd en geen antwoord ontvangen.
De website geeft misleidende âŠ
De website geeft misleidende informatie, in de website staat duidelijk vermeld dat de eindschoonmaak inclusief de prijs is, bij de facturatie wordt 200 ⬠aangerekend voor de eindschoonmaak. In de elektronische briefwisseling gevoerd met Villa XL geeft men toe dat er verwarring is, maar een uitleg die mij voldoening schenkt krijg in niet. Hieronder een kopij van het antwoord van Villa XL
Beste heer Willekens,
Ik begrijp dat er verwarring is over de kosten te voldoen aan Belvilla en de kosten ter plaatse. Graag leg ik u de situatie uit:
Wanneer er een boeking wordt gemaakt via onze website, worden de vaste kosten inclusief getoond. Wij dienen onze gasten namelijk een duidelijk beeld te geven van de totale kosten. De variabele kosten worden hier niet meegerekend.
Wanneer u de boeking heeft geplaatst, krijgt u de huurovereenkomst waarin staat welke kosten u aan Belvilla voldoet en welke kosten u ter plaatse dient te voldoen. Het totaalbedrag blijft echter hetzelfde zoals deze op de website stond weergegeven.
Belvilla is bezig om alle bijkomende kosten (variabel en vast) voortaan inclusief in de huurprijs te plaatsen zodat u ter plaatse niets meer hoeft af te rekenen. Helaas zijn wij op dit moment nog niet zo ver, aangezien wij voornamelijk werken met privéhuiseigenaren die ieder hun contract met Belvilla hebben.
Er wordt op dit moment dus een onderscheid gemaakt in de kosten die aan Belvilla dienen te worden voldaan en de kosten die ter plaatse dienen te worden voldaan. Echter willen wij u nogmaals benadrukken dat de totaalprijs zoals deze op de website stond weergegeven, gelijk blijft aan de totale te betalen kosten (huurprijs en kosten ter plaatse).
Ik vertrouw erop dat ik u hiermee voldoende heb geïnformeerd. Heeft u toch nog vragen, dan vernemen wij het uiteraard graag van u.
Benieuwd naar onze nieuwe commercial?
Geïnteresseerd in de beste aanbiedingen? Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.
Vera Alvarez
Belvilla
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven
T: +31 882021212
Vlotte website en vooral vlotte âŠ
Vlotte website en vooral vlotte communicatie via mail ook.
tevreden!!!
Ben uitermate vriendelijk geholpen, toen ik per ongeluk mijn optie heb laten verlopen.
Uitstekende site
Uitstekende site, kun je goed op selecteren. Prima aanbod. Enige minpunt: in de afhandeling is er foutje gemaakt met het mailadres waardoor onze optie bijna niet werd omgezet in een reservering. Kan gebeuren, maar kan opgespoord door mensen actief te benaderen die een optie hebben
Opgelicht met borg
Opgelicht met borg. Trucje wordt grootschalig uitgevoerd. Zie ook reisgraag.nl waar dit veelvuldig gemeld wordt. We betaalden 1000 euro borg en vervolgens inderdaad ook ingetrapt om de borg door eigenaar over te laten maken (verrekening meterstanden). Vervolgens nog geen 200 euro terug ontvangen omdat er zaken kapot zouden zijn (bij verlaten huis, samen met eigenaar alles nagelopen en was in orde).
Ontvangen schadefoto's waren van totaal andere datum (EXIF). VillaXL was niet thuis om te helpen. Smerig spelletje!
Slechte ervaring, ik raad VillaXL niet aan
1e keer gebruik gemaakt van VillaXL. Geen klachten over de accomodatie (Les Sommets, Malmedy), wel over de werkwijze van VillaXL. Adres in de voucher was verkeerd (soit). Je moet de borg contant overhandigen aan de beheerder van het huisje, deze maakt vervolgens de borg zelf over. Althans dat is de afspraak. Ik heb 70eu minder borg teruggekregen zonder tegenbericht. Ik heb dit neergelegd bij VillaXL. 2x contact gehad met de klantenservice (je staat bovendien lang in de wacht voordat je aan de beurt bent) en die verschuilen zich achter het feit dat de beheerder niks van zich laat horen en vervolgens zijn we 2weken verder.
Nooit meer VillaXL! Het zijn boeven!
We zijn met een groep vrienden naar een villa in de Ardennen geweest. 23 personen in totaal. De villa zag er fantastisch uit en we hebben een heerlijk weekend gehad. Uiteindelijk hebben we het huisje voor vertrek nog schoongemaakt en zijn vertrokken (zonder borg want de eigenaar was te laat voor eindcontrole).
Na enkele weken wachten op onze borg kregen we te horen dat we de borg van â¬1500 (!) niet terug zouden krijgen. De reden: er zijn verbreken geconstateerd. De koelkast was ineens kapot, een stoel kapot, er zaten uitwerpselen op de muur (???) en de gordijnen zouden zijn kapotgetrokken.
Dit zijn allemaal zaken waar wij ons niet in herkenden en niet gebeurd zijn. VillaXL probeert dus met dit soort vieze praktijken je borg te houden zodat ze een extra winstje maken. Uiteindelijk na inschakelen advocaat hebben we â¬300 teruggehad, maar één ding is zeker; nooit meer Villa XL!

Hele fijne villa geboekt
Reservering ging naadloos. Alleen klopte er wat info niet die op de site stond over de villa, en over waar je de sleutel moest gaan ophalen. Dit is wel teruggekoppeld.
Voor de rest een heel fijn verblijf gehad!

VillaXL ããã®åç
Prima, alleen klopt info over huis niet
Alles was helemaal prima geregeld. Alleen de informatie op de website is niet helemaal accuraat. In de informatie is te lezen dat er twee slaapkamers zijn met twee tweepersoonsbedden, twee vierpersoonskamers dus. Die waren er echter niet, terwijl we te maken hadden met kinderen die bij de ouders moesten slapen en niet meer in een kinderbedje pasten. Ook waren er maar twee baby bedjes te vinden, terwijl er te lezen is dat er drie babybedjes en drie kinderbedjes aanwezig zouden moeten zijn. Dit klopte dus niet. Gelukkig viel het allemaal te regelen door wat matrassen te verslepen. Maar misschien is het handig om de informatie op de website aan te passen. Verder niks dan tevredenheid, prachtig huis! En geen problemen bij de boeking.
Het huis was de Limburgse Residentie.

VillaXL ããã®åç
We zijn heel tevreden over Villaxl.
Vlot antwoord gekregen en alles goed geregeld.
Groetjes Luc Declerck uit Oostrozebeke

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹